Улазна врата: класа отпорна на градове, најбољи интеријерни и улазни модели

Основни задатак улазних врата је да се кућа заштити од ломљења, тако да она мора бити израђена од висококвалитетних материјала по посебној технологији. Да бисте изабрали најбољу опцију, морате се упознати са свим карактеристикама противовзлорних конструкција. Знајући све нијансе правог избора, можете максимизирати дом.


Карактеристике дизајна

Улазна врата су штит код куће, тако да би требало да имају више својстава. Да би имао стабилан и чврст темељ, требао би се састојати од вишеслојне челичне плоче од челика, ојачаног оквира, конструкције армиране браве и монолитног триплека у стакленом блоку са ојачаним армираним шипкама. Унутар тканине треба бити незапаљив и топлотно изолацијски пуњач.

Долазни анти-шкољке спречавају хаковање отпуштањем или отварањем вијка. Морају бити отпорни на механичка оштећења, до ватреног оружја или минирања. Чак иу малом вучном камиону врата не би требало да буду под притиском и да остану на свом месту.


Немогуће је ухватити оштећену структуру дизалицом, једрити моторном пилом или је пробити. Чак и плинско заваривање пламеном би требало да буде беспомоћно у смислу прекидача унутар куће. Наравно, према истраживањима, сва врата се могу открити, али квалитетно платно мора да издржи што дуже хаковање. За време које ће нападачи битиЗезање са дворцима, неко их може видети и позвати полицију.

Врло високи захтјеви утичу на класу отпорности на град. Нису сви модели у стању да се носе са тешким теретима, па приликом куповине треба обратити пажњу на класификацију производа.Не увијек нерањиве улазне плоче инсталирају богати људи који су највише забринути за своју имовину. Врло често се купују за финансијске организације, музеје и канцеларије. Да, и просечни грађанин је заинтересован за сопствену заштиту, па се често посвећује пажња таквом дизајну.

Облоге отпорне на корозију су звучно изоловане и имају малу топлотну проводљивост. Опремљени су висококвалитетним оковом за врата, који је дизајниран за вишеструко отварање и затварање. Широк асортиман производа омогућава вам да изаберете занимљив дизајн који ће украсити фасаду куће.класе отпорности на туче

Противпровалне конструкције треба изабрати узимајући у обзир њихову класификацију. Стручњаци препоручују куповину производа класе 2 или 3 како би се заштитио стан. Сматра се да су најслабија у стабилности врата класе 1, а обично се налазе на улазу у унутрашњост.

Класа 2 има уређаје за закључавање и поуздане браве које штите зграду од ломљења. Чак ни вешти мајстори не могу увек да се носе са таквим задатком. Најпоузданије су крпе 3 разреда. Они су опремљени бравама за ракове и вишежилним бравама, а блокиране игле појачавају трајност кутије за врата. Али тако озбиљан дизајнНије лако наћи у продавници врата, јер су у основи направљени по наруџби у једном примјерку.


Постоји 4 и 6 класа отпора против туче. Они се разликују по томе што су врата 4. класе способна да издрже паљење аутоматске машине, а производ класе 6 издржиће метак из пушке. Пробојни дизајн подразумева потпуну усклађеност са међународним стандардима и сертификацијом. Да би се отворио, потребно је најмање 10 минута, а ако има 4 разреда, онда најмање пола сата.

Како модерна потражња доводи до снабдевања, произвођачи који су нечисти у својим рукама често показују врата од челика за разбијање производа. Обично се прекривају слојем чекићасте боје, што ствара илузију поузданог и квалитетног модела. И разликовати лажне од оригиналних обичних купаца није у могућности.


Посебност избора такве специфичне структуре врата је одабир не само стабилне већ и мултифункционалне опције. Оклопна тканина треба да има чврсту браву, која је отпорна не само на откривање, већ и на стварање закрпе. Унутар тканине мора бити оптичко око и заштитни ланац. Ручке и шарке врата морају бити тако јаке да не би требало да буду изложене просипању или другим механичким утицајима.


материјал

Већина људи који купују наметљив противпровални дизајн, вођени су дебљином метала, из којег се прави крило врата. Пратећи логичну мисао, на први поглед изгледа да је дебљи метал,тако је јачи и јачи. Масивна врата инспирирају повјерење, али у стварности није увијек производ високе отпорности на пуцање.

Неколико фактора је под утицајем отпорности на пробој. На пример, дебљина челичног лима и технологија производње платна. Такође је веома важно како руковати и који метал је коришћен.Карактеристика крила врата са системом против смрзавања је да не постоји јасна зависност дебљине метала од квалитета производа. Ако метални лим има дебљину већу од 3 мм, врло је вероватно да је за његову производњу коришћен материјал ниске квалитете. То је због чињенице да је за повећање крутости тканине потребно обезбедити већу дебљину метала.

Производи отпорни на ломљење врата имају сложену конструкцију, која би, уз неке израчуне, требала повећати чврстоћу кроз специјални систем унутрашњих крутих ребара. Многе техничке идеје имају за циљ поуздану конфронтацију врата било каквог хаковања, чак и ако немају спољне лимове. Такав производ је скуп, јер се користи за производњу специјалне сложене технологије.

До сада се на тржишту грађевинског материјала могу набавити структуре врата, чија је дебљина једнака 0,8-1,2 мм. У исто вријеме, већина се налази на премазу за боје и лакове. Такав лим је врло мекан и нестабилан, те стога нема отпорности на отварање. Када купујете таква врата, не треба очекивати да ће моћи да издрже теретвише од конвенционалне дрвене конструкције.Топловаљани или хладно ваљани метали могу се користити у производњи нерђајућих плоча. Висококвалитетни челик користи се за израду хладно ваљаних лимова, док се сировине ниског квалитета користе за топло ваљани лим. Према томе, топло ваљана челична врата имају велику тежину и дебљину, али се не разликују у добрим перформансама.

Метода хладно ваљане производње је добра јер укључује потпуно уклањање скале. Практично је немогуће то урадити ручно, тако да се у производњи користи посебна технологија. Додатно хладно ваљање челика даје лиму додатну чврстоћу и трајност. Он има способност да се савија без формирања пукотина, а он практично нема неједнакости.

Једини недостатак хладно ваљаних производа је висока цијена.Како изабрати?

Пре него што одете до продавнице врата и купите модел који вам се свиђа, има смисла научити рецензије купаца на тематским форумима. О квалитету лома врата разговарају не само корисници већ и сами произвођачи.

Пажљиво прочитавши мисли корисника интернета, можете свјесно доћи до властите одлуке:

  • Људи који више воле вруће ваљане производе, посебно наводе њихову доступност. Произвођачи таквих производа настоје да сачувају и набаве метал од ниског квалитета, који је направљен од технологије заваривања. Дакле, инсталирање таквихМодели се неће разликовати од куповине обичних дрвених врата.
  • Најбоље је дати предност моделима хладно ваљаних челика, јер они имају бројне предности. Имају равну површину и једнаку дебљину и немају заосталог напрезања. Таква врата не могу бити покварена или покварена. А због недостатка скале, нису склони корозији.


  • Дебљина лима у одабраним вратима треба да буде 1,2-1,5 мм. Такав панел ће имати малу тежину и приступачну вредност.
  • Посебно је важно приликом куповине дизајна против огреботина обратити пажњу на произвођача. Ако то није добро познато, онда се у производњи могу користити материјали лошег квалитета. Такође је важно проверити све повезане документе.
  • Поред својих радних својстава, улазна или унутрашња врата морају имати естетски изглед. Модерно тржиште представља широк спектар модела са различитим дизајном. Када доносите одлуку о куповини одређене тканине, морате се фокусирати на општи стил фасаде куће.
  • Ако имате питања са купцем приликом избора улазних врата, потребно је да се консултујете са консултантом који ће вам испричати све предности представљених модела.Како да инсталирате пробој врата, погледајте овај видео.