Трелак јастук (30): ортопедски модели са ефектом меморије испод леђа, дечји и јастуци-дизајнери, критике

Производи са ортопедским карактеристикама су одлични за рад и одмор. Такви модели су веома тражени код људи са проблемима са кичмом. Многе компаније нуде велики избор различитих модела за фиксирање леђа и ублажавање болних сензација. Велика популарност данас су разни Трелак јастуци са добрим ортопедским карактеристикама.


карактеристике производа

Јастуци су намерно дизајнирани за људе који имају проблема са кичмом. Они савршено ослобађају напетост у мишићима у положају да леже на кревету или седе на столици. Позитивна особина је и превенција остеохондрозе или проблема са закривљеном кичмом. Компанија Трелак развија и производи разне ортопедске производе за удобно спавање и потпуно опуштање. Производе се за превентивне и терапијске мере.

Сви модели су развијени након консултација са лекаром-ортопедима и сомнолозима. Ова стална сарадња помаже да се побољшају карактеристике производа. Стручњаци компаније користе само висококвалитетне материјале и пунила. Због тога је бренд стекао велику популарност у продаји ортопедских производа.


Предности популарних модела компаније

Производи произвођача Трелак имају ортопедска својства за фиксирање краљежнице у исправном положају. Увек треба да буде у истом положају. ЈастукОртопедска терапија помаже у нормализацији стања и положаја мишићних система у целом телу због повећане еластичности.


Трелаков јастук за подршку доступан је у класичној димензионалној серији, која се сматра универзалном и погодном за свакога. Велика популарност међу особама са проблемима са кичмом су производи дизајнирани за уградњу испод леђа или испод људске главе. Модели су погодни не само за одмор, већ и за путовања на дуге стазе или за време седења у канцеларији. Помажу у спречавању оштећења локомотора или смањењу бола.


Материјал за израду свих модела Трелака је полиуретан високе еластичности и одличног квалитета. Сваки од јастука је направљен технологијом врућег обликовања. Модели задржавају свој изворни облик и након дужег и трајног кориштења. Произвођачи дају гаранцију на три године.


Главне предности ортопедских модела:

 • Одличне ортопедске карактеристике.
 • Добра подршка за кичму у аутомобилу, у канцеларији или током одмора.
 • Леђни мишићи опуштају се за неколико минута.
 • Профилактичке индикације за сколиозу или остеохондрозу.
 • Нема потребе за посебном негом производа.
 • Материјали имају високе сигурносне перформансе.
 • Користити током рехабилитације након хируршких интервенција или повреда леђа и кичме.
 • Доступна категорија цијена.


Сви Трелак јастуци имају различите карактеристикеи својства. Сваки производ има свој индикатор густине. Подупирање главе и врата особе помаже моделу просјечне крутости, а на леђима више крутих производа. Технологија пене ствара обрасце који памте облик људског тела. Такви модели са ефектом памћења су одлични за спречавање болести кичме.

Сваки производ садржи јастук за скидање текстилних покривача, а за моделе дизајниране за леђа, траку за причвршћивање.


вариети

Сви производи произведени од познатог произвођача Трелак Хеалтх Продуцтс имају своју намјену. Направљен је са анатомским облицима људског тела. Произвођач нуди производ за одмор и спавање, који чува облик људског тијела или без ефекта меморије. Јастуци се додељују столици или испод леђа.

Компанија развија моделе који су погодни за све, укључујући и новорођенчад. Постоје производи специјално дизајнирани за труднице, ослобађају напетост свих мишића. Постоје јастуци за аутомобиле на дугим путовањима.


Међу разноврсним асортиманом модела, постоји неколико веома популарних производа:

 • Јастук Трелак Спецтра има добре карактеристике подршке и дизајниран је да поправи леђа. Погодан за превенцију болести вертебралног система и добро коригује држање људи.

Модел се користи у канцеларији, лежи на столици, ствара удобне услове, олакшава бол и нелагодност у телучовече


 • Трелак Оптима модел је дизајниран за удобан одмор, пружајући главу и врат потребним положајем.

Погодно за особе које пате од остеохондрозе, идеалне за рехабилитацију након повреда и хируршких интервенција.

 • Трелак Респецта производ има стандардне димензије и ефекат очувања меморије. Прилагођава се облику главе корисника, ствара прави анатомски положај током спавања и одмора. Овај производ пружа здрав сан и одмор у свим положајима тела. Ефекат меморије са одређеним временом. Не ствара вишак притиска, опоравак обрасца има одређено вријеме.

Анатомска карактеристика овог модела је понављање свих флексора врата. Два ваљка која имају јастук погодно се налазе на производу са малим размаком између њих. Врат се налази између два ваљка, који не стварају јак притисак на главу особе.


 • Трелак Медица јастуци су дизајнирани да пруже додатну подршку леђа док бораве у столици. Користе се: након порода, током рехабилитације након повреда и операција.

 • Трелак Аутобацк и Аутохеад Ортхопедиц модели савршено подржавају вашу леђа и главу током вожње и вожње. Сви возачи са дугогодишњим присуством на точку пате од тешког замора. На дугом локусу кичме у напетом стању, особа се умори и губи пажњу. Јастуци овог модела стварају удобност и опуштају напете мишиће.
 • За љубитеље аутомобила, развијен је још један модел Аутохеадролл форм. Причвршћује се на наслон за главу возачевог седишта и савршено фиксира врат возача. Производ је неопходан за дуга путовања на велике удаљености. У процесу јахања немојте избјегавати разне оштре ударце, који због клизања ваљака и смањења оптерећења на вратни пршљен.

 • Цлин модел је дизајнер јастука који се брине о трудници. Округли део јастука је одвојен и налази се испод стомака труднице за удобан и потпун сан. Када се беба роди, овај део се везује за главни производ. Она се ставља на дете да би врат и главу држали у правом положају.
 • Јастук за труднице има облик бумеранга. Пунило овог модела је полистирен у облику куглица.


 • За младе потрошаче развијен је ортопедски модел за децу Трелак, који се препоручује за употребу код деце са проблемима кичме. За време спавања и одмора детета, леђа и врат треба да буду у директном положају тако да се костур формира како треба. Када се дете роди, он има слабашан мишићни систем и мека ткива. Он треба да лежи тако да је глава у анатомски исправном положају.

У средишту јастука за бебе налази се депресија за главу бебе. Пена од полиуретанске пене има ефекат памћења. Сви модели имају различите димензије димензија.


 • Још један користан производ за децу - модел Оптима Баби сличан је јастуку намењеном одраслој особи. Пад има један или дваВаљци са различите висине. Облик производа савршено репродукује криву бебиног врата.

јастук Трелак Сваки модел је појединачно специфичности потрошача. За један модел је идеалан са ниским ваљка, а за друге - на висок. Многи људи воле јастук са ефектом меморије. Сваки купац може да изабере идеалан модел.

Коментари купаца

Сваки модел има јединствен циљ и потреба пре куповине прочитајте упутства или обратити се лекару. Све јастуци су високог квалитета и ценовне категорије доступни свим потрошачима. Корисници оставити позитивне повратне информације за сваког од ортопедских производа руска компанија Трелак. Купци приметити побољшање здравља након примене ортопедске производа Трелак. Наравно, постоје и негативне оцене добили тек након што је правилно изабран модел.

Избор ортопедска производа компаније Трелак, корисник брине о њиховом здрављу и општем стању. Ако су глава и врат у положају, онда одмори и спава квалитет и да ће донети само позитивне резултате.

Деца модела ствара добре услове за правилан раст и развој скелета детета.

Предности ортопедска јастуци Трелак видети у следећем видеу.