Тогас Бланкет (21 слика): паперје обрасци и антистрес, квалитетне рецензије

Покупите топло, високо квалитетно и лијепо ћебе у исто вријеме, понекад је врло тешко. Тогас дека која комбинује све ове квалитете поједностављује задатак.

карактеристике производа

Тогас је добро познати бренд кућног текстила из Грчке. Његова прича је почела 1926. године из базе мале шиваће радионице специјализоване за војне униформе. Оснивач компаније био је Илиас Тогас.

Након тога се предузеће преусмерило на шивање текстилних производа за дом и ушло на нови ниво производње. Прва серија постељине са богатим везом из Тогаса одушевила је купце, а фирма је стекла њихово повјерење. Сваке године компанија наставља да повећава своје капацитете и проширује асортиман. До времена појављивања на руском тржишту 1993. године, она је већ представљала једну од највећих фирми у Грчкој.

Тренутно, под брендом Тогас успјешно се развија неколико робних марки које производе око 3 тисуће производа, међу којима значајно мјесто заузимају деке.

Једна од главних карактеристика деке грчког бренда је њихова прилично висока цијена.

Али по овој цени купац добија:

 • висок квалитет;
 • оригинални и естетски изглед;
 • трајност, поузданост и трајност.Поред тога, у широком асортиману производа, сватко може изабрати најприкладнију опцију која ће задовољити укусе власника и савршено се уклопити у унутрашњост сваке собе.

асортиман

Цела разноликост Тогас дека је подељена у три велике групе:

 • Лаган. Асортиман модела поседује лагане и топлије опције. Спољашњи поклопци ових ћебади су шивени од природног платна и памука, тенсела (еукалиптус влакна која се подвргавају нанопроцесирању) и свиле. Често се користе батимист и сатен. Једна од најновијих иновација је бамбус-памучни покривач. Бамбусова влакна материјалу додају јединствене квалитете. Такво ћебе не само да гарантује удобан сан и одмор, већ и потпуно опуштање, повећање укупног тона, убрзавање процеса регенерације ћелија.
 • Све сезоне. За њихово шивење најчешће се користи сатен, жакард или љуска. Такође можете наћи свилене покриваче. Унутра - природна пунила која се могу загрејати у сваком времену.
 • Топло. Производи који се састоје од топлих пунила, скривени под поклопцем чврстог батисте.Посебну категорију чине ћебад са антистресним ефектом, чији се случај састоји од микровлакана, обогаћеног угљеном, са додатком сребрених и бакарних филамената. У контакту са људским телом, такво ткиво уклања статички набој, поспешује опуштање мишића и правилну регулацију биоточака тела.


Сви материјали су хипоалергени и сигурни за одрасле као и за децу.

Што се тиче величина, већина модела може имати неколико димензионалних опција одједном: од 140к200 цм до 220к240 цм

пунила

Као покривач одеће Тогаскористи:

 • Избор гуске, чини да производи невероватно лагани и топли. Осим тога, не мирише, не изазива иритацију и алергије, не умножава микробе и бактерије.
 • Вуна. Најчешће се користи вуна оваца узгојена у еколошки прихватљивим регијама. Захваљујући њежним методама третмана, вуна задржава све најбоље особине и помаже у стварању оптималне температуре током спавања. Уместо вуне могу се користити камиле, које имају бројне предности због високог садржаја ланолина.


 • Свила. Материјал који се користи као пунило разликује се по својим својствима и квалитетима од онога што се користи за шивање покривача. За пуњење покривача произвођач користи скупу варијанту Малбури-ове свиле, добијену од посебне врсте свилене бубе.
 • 56. Памук. 100% природно, танко и еластично пунило, које производу даје одлична терморегулацијска својства.
 • Микрофибер. Прозрачан хипоалергенски материјал, лаган и лак за употребу, не упија мирисе и има својства отпорна на прашину.


Најпопуларнија серија ћебади грчког бренда - Даили и "Цлассиц". У моделима из прве серије као пунило коришћена су влакна еукалиптуса, ау другој Ангора вуна са антибактеријском импрегнацијом алое вера.


Оцене

Бројне рецензије купаца производа Тогас показују да су ове деке заиста великепопуларност И да све што тврди произвођач квалитета у потпуности одговара стварности. Многи потрошачи, пошто су се упознали са производима, неустрашиво га купују за малу децу. У исто вријеме, родитељи су увјерени да ће сан под таквим ћебетом бити сигуран, удобан и користан за дијете.Посебно вриједни пажње су купци који под покривачима Тогас нису врући или хладни, јер савршено регулирају температуру, пропуштају зрак и упијају влагу. Па, наравно, купци су цијењени због трајности и трајности производа који у потпуности оправдавају своју цијену.

Како одабрати савршено покривач, види испод.