Страшило са рукама, страшило својим рукама

У јесен долази вријеме када је жетва неопходна. И наравно, сви становници овог љета сањају о што више сакупљања поврћа, бобичастог воћа и воћа, тако да се ништа не изгуби и не изгуби. И управо у овом тренутку треба размишљати о томе како брзо и ефикасноизградити страшило властитим рукама.

Било би пожељно јер је у исто вријеме било страшно и лијепо. Али, како кажу од идеје до њене имплементације у живот, пут је веома дугачак ... Морат ћемо уложити пуно труда и потрошити пуно времена.
Страшило са рукама у земљи - то јеврхунац радње , не само да ће преплашити птице и остале непозване госте, већ и украсити ваш град.

Многи туристи застају на успутном приказу страшила. Треба га носити у старим крпама и изгледати страшно и застрашујуће. Али постоје и други сељани са другим идејама о томе " карактер ". Обучени су стилски, лијепо, чак и лукаво. На први поглед нећете рећи да ово чудовиште некога мора уплашити.

Нико неће расправљати, када је стварањем преплашених сопствених руку тражиоминималне естетске вештине . Али свака особа их посједује! Због тога, свако у врт може ставити страшило. Опције за такво "чудовиште" су само пуно. И сваки од њих се разликује по својој светлости и врхунцу.

да креиратестрашило сопственим рукамаморате да се снабдете лонцем за цвеће и два пола за базу. "Коса" се може направити од једноставне коврчаве биљке, направити шминку на своју рукудискрецију и потражите одећу у старом комоди или остави. Одаберите одјећу што је могуће ведрије. Главна ствар је да чврсто стегнете главу, иначе може пасти, посебно ако је јак вјетар.

Могуће је да је процес стварања преплашених властитим рукама толико захваћен да не можете стати, а онда имате пар пуњених или чак цијелих забавних компанија у вашем врту.

Мало о хаљини

Ритуал облачења у једноставне кућне крпе пуњене није био само случај. Власници заједно са одећом дају неке од својих моћи. И онда страшило мора чувати посједовање својих господара. Такође, таква побуна служи као штит који штити људе не само од птица, већ и од злих очију.

може бити створензаљубљен у пар страхова . Они ће створити романтичнију атмосферу у граду. Пре неколико векова уплашена од сламе. До данас, у многим областима, такав материјал је постао дефицит. Али ако имате доста тога, онда можете да користите сламу. Прави мајстори од ње стварају невероватне нестандардне скулптуре.

Али, може се урадити иједноставније бројке . Главно је да сте у свом стварању уложили много снаге и маште.