Столице са седиштем у ходнику (79 фотографија): меке отворене клупе и салвете, металне са седиштем и белим дугим постољем

Позориште почиње са вешалицом и ходником са тоалетом. Она је прва ствар коју гости виде када уђу у стан. Ако је намјештај лоше уређен, ципеле на њему изгледају неопрезно. Имела, добро промишљено Копиле помоћи ће да се систематизирају и сакрију све ципеле у кући.

За мале дворане, најбоље рјешење је комбинирати функционалне полице с удобним сједалима. Лако је превести, и тамо гдје ставити ципеле.


Предности и недостаци

Бенцх-схое - згодан и компактан дизајн. Добра је и за мале и за велике дворане. У уском ходнику можете полагати лагане отворене полице са меком пјеном. За велику дворану стајаће столица са седиштем која улази у ормар.


Такав намјештај има многе предности:

 • Функционална је. Ципеле се стављају на полицу и не стварају неред у ходнику;
 • Цомпацт, комбинује два типа намештаја одједном;
 • Удобно, омогућава вам да се уклопите у удобне услове;
 • Робустан и поуздан;
 • Велики избор таквог намјештаја задовољит ће сваког купца.Што се тиче недостатака, ципеле у овом дизајну су мало постављене. Треба вам додатни систем за складиштење. Али ако узмете у обзир да се налази на вратима, а служи за сезонске ципеле, онда потпуно обавља своје функције.

врсте

Поклопци ципела са седиштем не сматрају се увек засебним делом намештаја. Добра је у комплексу: са огледалом, вешалицом, комодом,полице или ормари. Понекад је то део готових слушалица. Бирање правог избора за себе - лако, на тржишту намештаја велики избор ових дизајна.


Врсте система за складиштење обуће подељене су по величини, боји, конструкцији, материјалу, опсегу модела.

Данас је тржиште представљено различитим конфигурацијама сличног намјештаја:

 • затворене - варијанте са врата;
 • отворени - у облику полица или регала;
 • регали са ротирајућим полицама;
 • Слим - уски, са вертикалним складиштењем ципела, за уске ходнике;
 • ормари - затворени систем за складиштење, пуњен решеткастим полицама и кутијама, што побољшава вентилацију;
 • регали за ципеле са седиштима;
 • угловни системи за складиштење.


Има поглед са огледалом, малим столом, полицама за тривијалност и различитим дизајнерским решењима.

Најчешћи од ових:

 • Опен - најпопуларнији. Такав систем за складиштење нема врата, ципеле су вентилиране, мирис се не одлаже. Али изгледа добро у отвореној верзији само нове ципеле. Стари, као да није пажљиво позициониран, даје ходнику нагнут изглед. • Затворени тоалети су представљени ноћним ормарићима, ормарићима, удобним клупама у облику ормара са меким седиштима. Велики ормари садрже складишне системе за обућу, одећу, шешире, шалове, рукавице. У затвореном намештају ципеле немају прашину. Коридор изгледа вишеорганизован и уредан. Предности затворених шампона могу да цене породице са кућним љубимцима.

Недостатак таквих модела је недостатак вентилације и потреба за сталном бригом о ципелама, треба да буде чиста и осушена, прије уласка у ормар.

 • Столице са седиштима су у облику ормара са вратима и фиокама за ситнице, у облику клупе са крутим врхом (системом за одлагање испод седишта отвореног типа), у облику сандука опремљених посебним местом. Може бити мало седиште са меканим седиштем. Читав дизајн је довољно јак, дизајниран за велику тежину. Погодан је за мале дворане у којима ће чак и отоман бити сувишан. • Слим је креиран за прилично скромне дворане, када морате узети у обзир сваки центиметар. Када се кабина са полицама у величини ципеле чини великом, танак дизајн са косим складиштима ће стати. Ципеле у њој се чувају у ладицама, скоро у усправном положају, под углом од 30-90 степени. Слим у ширину од свих центиметара двадесет и тридесет, тако да побјеђује у простору, али губи у стабилности; • Сталци су погодни за велики број ципела. То су ротирајуће конструкције високе (понекад до стропа). Они су отворени и затворени. Каприциозан, али са стабилношћу и они имају проблем. Нижи модели овог типа шабита су такође прекинути. Често у дворани играју улогу гомиле.Димензије

Сјајноброј типова ципела не покрива само дизајн, већ и величину. Приликом одабира система за складиштење ципела, морате изаћи из могућности вашег коридора.

Шампони са одговарајућим седиштима у предворју са било којом територијом. Уобичајено их је видети у стандардним величинама са седиштем за две особе. Али они су и појединачни и дуги, на пуном коридору. Могу се видети у комплету са другим системима за складиштење или у слушалицама.


Што се тиче мањих дворана, намештај у њима треба да буде функционалан, елегантан и светао, иначе ће бити простора за притискање у којем ће бити близу чак и једној особи. За такве просторије, Слим је прилично клизав, тоалет је опремљен панелом са вјешалицом.Слим може држати велику количину ципела, све зависи од висине система. Имају ширину од 18 центиметара и могу задовољити владаре уских коридора. Али постоји нијанса: не стављајте чизме у њих. У овој ситуацији, Обувнитса-лава са високим дијелом се може спасити, она је такођер уска, дубине од 20-30 центиметара. Потребно је изабрати отворену верзију без надстрешница, што ће повећати корисну површину.


За мале предње блатобране, шиндре у облику металног оквира ће се уклопити, јак је и стабилан, али истовремено подржава лакоћу и простор. Конструктивна висина може варирати од неколико полица до неколико метара (ако су полице).У пространим ходницима има још много могућности. Можете га сакритицео систем складиштења у великим ормарима-преградама, маскираним испод зидова. Или истовремено користите и отворени и затворени намештај. Не треба истовремено користити мултифункционалне дизајне у облику тоалета и клупе. Место вам омогућава да поставите чак и софу. Али да, треба му ходник, где седиште служи само за замену ципела.

У великој просторији погодан је дуги мекани кауч са леђима и системом за одлагање испод седишта.Погодни су и широки рубњаци са много полица и фиока. Њихова ширина (од 60 до 120 центиметара) омогућава да се ципеле слободно смјесте, без изобличења. Горњи дио таквог постоља може се користити као пулт.

Традиционални намештај ће се уклопити у ходнике са разумним величинама. Стандардни сталак од 40 цм ће изгледати природно. Таква дубина је довољна за тоалетну клупу, висине 40-60 центиметара. Под меком седиштем скрива две или три полице.

Намјештај се бира на основу просјечне висине особе.материали

У производњи столица користе се различите врсте материјала, али за моделе са седиштима нису сви, само јаки, дизајнирани за људску тежину. То су дизајни направљени од метала, дрвета, МДФ-а, винове лозе, ратана.

Размотримо их:

 • Метални тоалети са седиштима су затворени и отвореног типа, хромирани, ковани, комбиновани са дрветом. Изгледају модели који немају вратакомпактнији, лакши, елегантнији, ципеле су добро проветрене у њима. Метал је издржљив, издржљив, једноставан за одржавање. Ковани производи изгледају као уметничка дела, али су скупи. Од недостатака - сакупити прашину. Прљавштина са горњих полица пада на ципеле доњег реда. • Природно дрво је добро за класичне коридоре. У производима се користе врсте дрвећа као што су јабука, храст, бреза, кедар, јоха, бор, трешња и многи други. Дрвене столице су еколошке и лијепе. Могу бити украшени резбаријама. Затворени плакари су допуњени седиштима, добијајући добар мултифункционални намештај. Могу ставити не само ципеле, већ и наћи мјесто за његу (креме, четке).

Треба запамтити да се стабло боји влаге, ципеле у таквом бедему треба да се очисте и осуше.


 • МДФ је тренутно највећи буџетски материјал. Широко се користи у индустрији намештаја. Столице-клупе из МДФ-а по изгледу су инфериорне у односу на дрво, али су и прилично добре и обављају своју функцију рада. Такви производи се плаше влаге и прљавштине. Ципеле ће морати да се чувају; • Што се тиче винове лозе и ратана, они се не могу мешати са стаблом. Ако је Обувнитса-лава направљена од лозе, остатак намештаја у ходнику треба да подржи ову тему. Брига о њима треба да буде иста као и за дрвне производе и МДФ-ове.цолорс

Треба изабрати избор ципеле са седиштемуђите у тон остатка намештаја. Идеална опција - ако ће се и фактура подударати. Распон боја је широко заступљен на тржишту намјештаја, поготово ако се односи на дрво или МДФ. Широк спектар нијанси од светле до црне омогућава да задовољите свачији укус.

Често је ходник најмрачнија соба у кући. Ако је испуњен намјештајем тамне боје, то изгледа чврсто и неугодно. Бели ходник изгледа сјајно, у њему се чак и без прозора ствара осећај светлости и простора. Треба имати на уму: бела боја захтева сталну бригу.Одаберите за боје намјештаја омиљену боју за све под снагом. Главна ствар није да се направи шарени "коктел".

Ако желите "другачије", можете обратити пажњу на комбиновани намештај. Изгледа веома лепо, на пример, трешња или јоха, или било која друга опција која је погођена контрастом тамних и светлих боја.

стилови

Производња намештаја еволуирала је миленијумима. Модификована мода, идеје о лепоти, стилистика. Модерни дизајнери за израду намештаја узели су најбоље из прошлости, повезани са садашњошћу и добили много занимљивих праваца. Чак и тако једноставан комад намештаја као Обувнитси треба да подржи унутрашњост ходника у целини.

Дворана се може изводити у стилу модерне, високе технологије, провансати, фузије, класичне или модерне.

За класични стил је погодан природно дрво: јаворов, кедар, храст, трешња - било која опција.

Барок такође воли дрво, уекстремни случај - МДФ. На пример, модул ципела од јохе у модерном стилу изгледа добро. Састоји се од затворене оловке и ступа причвршћеног на њу испод ципела са крутим сједиштем.

За праоницу рубља, хи-тецх, готички стил, метал је прикладнији. Направљена од издржљиве мреже са хаотичним раштрканим полицама и седиштима са једним седиштем, може се комбиновати са сидром у стилу поткровља.

Фусион воли стакло, земљу - плетени или дрвени намјештај, Провенце - комбинацију с текстилом.


Како изабрати?

Избор зависи од карактеристика просторије и састава породице. За мале просторије, плоча и уоквирена ципела са седиштем, дубоким од 30 центиметара, ће стати. У великом ходнику можете поставити модуларни систем, на примјер, ормар, повезан с банкетом и огледалом, или ормар.

За једну особу има довољно малих стилских ормара и тоалета. Бројне породице са дјецом, можете одабрати складишни сустав у облику полица, испод стропа. А ако то мјесто допушта, сваки члан породице је индивидуални отрцан. За велики број ципела стане сталак.

Постоји много опција, али на крају крајева, сви су изабрани.беаутифул интериорс

Прекрасан ентеријер пружа висококвалитетан намјештај, издржљив стил и не више од три рјешења у боји. За свакодневни живот можете додати - функционалност и удобност.

Намјештај би требао све суставно и исправно одговарати тако да не морају дуго тражити.

По уласку у стан, можете објесити одјећу на вјешалицу, која је управо овдје, при руци, сјести на ципелу, ставити папуче, ставити врећицу на полицу, погледати у огледало, пронаћи чешаљ у ладици и не напустити своје мјесто. Тако би требало да буде опремљен удобним ходником.


Прекрасан ентеријер - ово није изложба стилског намештаја, већ згодан и правилно организован комплекс.Шивене ципеле могу се направити и властитим рукама. И како то урадити, погледајте видео испод.