Модеран фотограф са 3Д сликом

Фото штампачи са печатом 3Д слика су светло модерно решење за унутрашњост сваког простора. Динамично се развијајући замењујући стандардно решење у вашем дому чешће долазе смеле идеје за дизајн. Тешко је изненадити посетиоце обичним тапетама, монотоним зидовима или завесама у пастелним бојама. Јединствене технологије новог века омогућиле су да се практично било које решење утјеловљује, а на врхунцу њихове моде сада је фотограф који нуди испис слика било које величине и боје. Шта су ове завесе у ентеријеру и које су њихове особине?

Особине фотостора са 3Д печатом и њихов утицај на унутрашњост

Дизајн ентеријера у последњих неколико деценија је претрпео глобалне промене. Дуго времена, завјесе и тапете у кући готово се нису промијениле. Промене у ентеријеру биле су изложене разноврсним елементима - појавио се нови намештај, одлучне дизајнерске одлуке и реконструкција, увелико су променили изглед станова и модерних кућних апарата. Међутим, што се тиче изгледа главних површина у кући, он је остао готово непромијењен.

Фотографи ће бити у могућности да вас "одведу" до остатка света, трансформишући унутрашњост просторије

Чињеница да употреба неких нових рјешења није била дозвољена тадашњом технологијом. У масовној производњи није било могуће поставити тапете са детаљним цртежима или фотографијама. Унутрашњост је било могуће украсити необичном бојом или цртежом на главним површинамасамо на појединачном налогу.

Међутим, све се прво променило са печатом првих фотографија на тапетама, а онда се почело појављивати и завесе са шаре.

Стварне живе слике почеле су да оживљавају унутрашњост модерних соба, али тек у 21. веку технологија је омогућила праву револуцију у области фотореалистичких тапета и завеса.

Постепено, технологија је олакшала и приуштила израду тканина са невероватно софистицираним и реалистичним сликама. Постојао је државни удар.

Технологија штампе за 3Д слике и улога нових типова завјеса у дизајну

Нове јединствене могућности штампања постале су у широкој употреби у моди и дизајну. Фотографије су почеле да се појављују на мајицама и другим врстама одеће, на ципелама, путовањима и женским торбама и, наравно, стигле су до ентеријера. Техника је омогућила штампање тачних слика на тканини.

Постављањем одређених фотографа у спаваћу собу, можете постићи осјећај трансфера на обалу океана или на било које друго мјесто о којем сте сањали

Која је била улога нових врста завеса у дизајну? Дозволили су да потпуно промене изглед ентеријера. Досадно, традиционални дизајн сада може бити украшен било каквим сликама без икаквих ограничења. Али најважније је да сада своју кућу можете украсити не само фотографијама, већ и тродимензионалним реалистичним сликама. Тачност и квалитет савремене штампе нуди слике које се дословно тешко разликују од стварних објеката.

Које фото завесе са 3Д узорком изабрати

Упркос чињеници да се фотографија штампаНаши дани омогућавају да се завесе буквално са било којим обрасцем, постоје главне тематске области у којима се подаци састављају унутрашње ствари. Први и, можда, најпопуларнији тип таквих реалистичних завеса у дневној соби - то су завесе са сликама пејзажа и пејзажа. Такве завесе се заиста могу сматрати одличним избором за вашу собу. Прекрасна морска обала, шума са животињама и птицама, цвјетњак, бреза, романтична ријека са водопадом - ови пејзажи вас носе у природу и оживљавају унутрашњост. Прелепа слика подиже расположење и чини је сасвим другачијим.

Други тип тродимензионалних цртежа на завесама у унутрашњости - то су урбани погледи. Ово је још један добар пријем, јер таква слика може да вас одведе из спаваће собе на улици живог, далеког града снова. Популарне су биле слике са познатим бојама и чаробним градским улицама.

Завесе и имиџ ноћног града су веома модерно и свестрано решење за сваки ентеријер.

Фотографи са сликама животиња изгледају јасније, али их је теже писати у унутрашњости

Ако радите у бучном динамичном граду, вероватно ћете се уморити од слике сличног садржаја на екранима, али у другим случајевима, градски пејзаж ће донети своју лепу ноту дизајну.

Трећа категорија фото-стартера са тродимензионалним цртежом је жалузина са апстрактном сликом. Дизајн таквог унутрашњег елемента може бити најразличитији, ваш прозор можепокривају реалистичну текстуру тканина, камења, звезданог неба или потпуно апстрактних позадина са необичним цртежима или детаљима које ће дизајнери помислити само на памет.

Па, и четврта популарна категорија фотостора нуди употребу цртежа животиња или централних објеката. Слике на таквим екранима нису нека врста комплетног цртежа, већ нуде одређени детаљ за ваш ентеријер. На завјесе се може ставити цртеж цвијета, животиње, дрвећа или другог централног предмета.

Како користити пхотосхоп у унутрашњости

Упркос чињеници да завесе са фото-штампом изгледају веома необично и живописно, исправно их покупити у ентеријеру понекад је веома тешко. На шта треба обратити пажњу при избору модерног фотостора за ентеријер, а које грешке често чине слепим купцима са 3Д ефектом?

Осветлите фотошопну боју у ентеријеру где има неколико боја и нијанси

Грешке у избору завеса:

  1. Куповина сувише шарених завеса.Ако не узмете у обзир особитости дизајна интеријера, тада ће свијетле завјесе у соби створити само хрпу боја. А за спаваонице, ово је боја и уопште није прихватљива.
  2. Агресивно бојење.Када купујете завјесе са фотографијом, морате узети у обзир психолошку компоненту, јер неки становници превише реални цртеж могу на крају почети да нервирају.
  3. Неусаглашеност боја.Пре него што купите шарене завесе са тродимензионалним обрасцем, замислите како се уклапају у ваш постојећи ентеријер. Ако је соба самавећ засићене светлим нијансама, а затим купите завесе са фотографије више пригушених тонова.
  4. Ризична тема. Уочи нове године можда имате жељу да купите завјесе са фотографијом сјајних вијенаца, сњеговића или само сњежним свечаним пејзажом. Међутим, у неком другом тренутку, такве завјесе ће изгледати бесмислено.

Када бирате тему слике, морате узети у обзир не само карактеристике дизајна собе, већ и друге факторе.

Савети за избор и чување завеса са 3Д обрасцем

Прије него што одаберете завјесу са занимљивим и реалистичним обрасцем, треба размислити о томе како ће одређене слике бити перципиране, посебно током времена. Ово питање је чисто индивидуално, међутим, пракса показује да што је слика сложенија, то се брже досађује и почиње постепено нервирати становнике куће. Чињеница је да се, наравно, воли дивити прекрасним погледима и цртежима, али прије или касније психа тражи одмор и жели да се издвоји из компликованих цртежа и детаља. Зато на први поглед можете завирити у завјесе с панорамом Нев Иорка, али ће након неког времена почети да буду врло досадне. Чињеница је да ћете се дивити шеми, али због своје светлости, дубине и реализма, она ће и даље привлачити пажњу која доводи до иритације.

Ако желите да завјесе са тродимензионалним узорком буду издржљивије у унутрашњости, онда радије изаберите мирни цртеж или пејзаж са минималним детаљима

.

С једне стране,мирни пејзаж на фотошоповима, ако погледате пажљиво, веома је оригинално и модерно решење у ентеријеру. С друге стране, не привлачи много пажње, а самим тим и мање досадних од сјајних слика. На примјер, слика пјешчане плаже и бескрајног оцеана бит ће незгодно много мање од великог црвеног тигра од пода до стропа, скрећући позорност на његове детаље. Погрешка у одабиру слике доводи до чињенице да се фотографи замјењују за неколико мјесеци.

Модерне фото звезде са 3д сликом (видео)

Што се тиче бриге о фотостормама у кући, ево њихових нијанси. Прије свега, запамтите да је најбоље одабрати пхотосхоп из густог материјала, текстуре тканине, које по жељи можете квалитативно очистити или чак усисати. Но, за куповину прекрасног фотографа из папира се не препоручује, они су приступачнији, али много мање издржљиви. Да би покварили овакве завесе, чак и јак налет вјетра, улази у просторију након отварања прозора.

Дизајн реалног фотографисања (фотографија у ентеријеру)

)