Стилови павиљона за давање

До данас, мајстори стварају све више и више стилова арбора, понекад чак иу модним трендовима тешко га је направити - тако се све брзо мијења (нпр. Колиба у сјеници). али постоји"Златна база" , која укључује неколико типовапавиљонакоји су били, јесу и биће популарни. Израђени су од различитих материјала. То су јапански, кинески стил, земља, рустикални и модерни. Размотримо их редом.

1. Држава. Он показује село у свим својим бојама. Концепт "села" је различит за све, али структура је направљена од једноставних материјала, једноставних облика, мултифункционална и једноставна. Ова врста видиковаца направљена је од дрвета (најбоља опција је цилиндрична дрвена грађа), има калуп од пећи, посуђе од глине, подне облоге од дрвета, али може бити и од камена. Овај стил не подржава само намјештај и прибор, већ и извезене бијеле столњаке, задивљујуће завјесе, пругасте тепихе. У павиљону се савршено уклапа самовар или велике клупе са дрвета дуж зидова. Тек када је уређен у времену, зауставите се и не претворите видиковац у прави музеј старих сеоских ствари.

2. Модерн.Ово траје већ више од 20 година, али до данас није изгубило своју популарност. Уједињује у себи природност и профињеност, при стварању конструкције, одбијања од чудних једнаких линија, даје предност природним контурама и глатким облицима, много пажње се посвећује лишћу, силуетама животиња,лептири, звезде, итд. Нијансе сјенице су свијетле, али у природним бојама. У овом стилу, цела конструкција је направљена без изузетка, украс добија степен и кров. У унутрашњости, вегетативни узорак заузима прво мјесто, популарно је стакло и умјетничко ковање.

3. Рустик.Остава у овом стилу украшава сваку сеоску кућу или сеоску кућу. Од латинске речи "рустица" значи "једноставна" и "груба". Зидови зграде су од камена. Предња страна сјенице није потпуно обрађена. Конструкција осваја њену храпавост и поузданост. Садашње методе пружају могућност стварања архитектонских структура и умјетног камена.

4. Кинески стил.У овом стилу, сваки део дизајна пејзажа има своју функцију, и можда није уопште повезан са било којим другим елементима. Кинески типови арбора су популарни због своје лакоће и софистицираности. Немају зидове. Колоне су обојене у црвено или црно. Кров је направљен од цријепа. Плафонски плафони су украшени бројним узорцима.

5. Апонскиј стиль.Чајне куће и сјенице су важне архитектонске грађевине било којег јапанског врта. Материјал ове зграде је дрво, а бамбус је погодан за декор. Распон боја је веома скуп. Њена идеја је да се структура савршено усклађује са околином, и потпуно се сједињује са њом.

Сви горе наведени арбори су класични дизајн. И било који од ових павиљона може се уклопити у вашврт