Стилизовани плафони: фотографија у спаваћој соби

Прекрасан и елегантан плафонски плафон даје спаваћој соби потребан комфор и удобност

Скоро било који плафон није лишен свих врста дефеката, иако се, чини се, одакле их одвести, када, рецимо, са китом или са уградњом плафона из сухозида, користе висококвалитетне материјале, а рад су обавили искусни мајстори. При различитим осветљењима (више на бочном осветљењу) видљиви су различити недостаци, од којих се потпуно не може ријешити. Елегантни напонски стропови, фотографије које у спаваћој соби или било којој другој просторији потврђују само један аксиом - ова врста стропа је потпуно и потпуно "ослобођена" од свих врста дефеката на површини, што не задовољава власника стана.

Напонски плафон у спаваћој соби: шта изабрати

Стретцх стропови су различитих врста, њихов избор је прилично разнолик. Карактеристике структура су веома сличне, али су материјал и његова визуелна компонента суштински различити. Која одређена варијанта је погодна за одређени тип спаваће собе - можете одредити детаљније проучавајући сваку врсту.

сјајни плафони

Имајте друго име - лак. Платно, које ствара огледало, 90% ефекта рефлексије у њему. Овај плафон оптички повећава простор у просторији, а ако соба има низак строп, онда ће због сјајне површине стропа бити лишен "притиска" одозго, што је веома важно у малој спаваћој соби. Широка палета боја ових плафона ће вам омогућити да направите најхрабрије идеје дизајна.

Сјајна површина стропаВизуално повећајте простор мале спаваће собе

Глосс сјајан строп ће дати вашој спаваћој соби посебну драж и лакоћу - просторија постаје оптички пространија.

мат стропови

То су можда класици жанра, веома далеко од иновативних идеја. Идеалан за оне који су конзервативни у природи. Ова опција, због своје благо грубе површине, ствара дојам идеално поравнаног и обојеног стропа. Због одсутности рефлектујућег ефекта, и нема назнака одсјаја, присутна је удобност и нека мекоћа која је важна за собу попут спаваће собе. Осим тога, мат стропови су приступачнији.

Задржане нијансе матираних плафона смирују и опуштају.

сатенски плафон

Овде су све предности и сјајног и мат стропа успешно комбиноване. За разлику од мат стропа, као да осликана површина изгледа много солидније него само мат. Одражава светлост без иритантног одсјаја. Једнакост и свиленкаст, ненаметљив сјај, врхунски, ненаметљиво надопуњују унутрашњост спаваћих соба.

Строп за сатенску напетост - прекрасан и практичан материјал за обраду спаваће собе

Сатенски плафон је идеалан за све типове ентеријера, од класичних до најсавременијих.

Сатински плафон карактерише чињеница да под различитим изворима светлости изгледа другачије.

Двоетажни растегљиви плафони у спаваћој соби: комбинација украса

На плафону у спаваћој соби пажњавласници станова су најоштрији због чињенице да је највидљивији из кревета. Када се пробудите, као што знате, несавршени строп може изазвати само иритацију, а не позитивне емоције.

Ако одлучите да разбијете просторију у зонама, а желите да имате двосистемско осветљење, онда су двослојни растезљиви плафони управо оно што вам је потребно.

Поред тога, постављањем двоетажног плафона, можете га направити комбинованим дизајном, јер ће комбиновани плафони увелико обогатити дизајн ваше спаваће собе. Многи праве таванице, у односу на овај случај, двобојне.

Стојност на напълнение има много значение предности пред други видови преработка

.

Можете поделити собу у две зоне.

Изгледа овако:

 1. Мат зона;
 2. Сјајна зона.

Дакле, функционалне области спаваће собе ће бити индивидуалне. Осим тога, могући су и уметци сухозида - то ће само нагласити контраст и индивидуалност стила.

Дизајн таванице у спаваћој соби: напонски плафон са широким спектром боја

Дизајн плафона може бити не само најразличитији, већ чак и неочекиван, што, поред других фактора, доприноси вишеструкој палети различитих боја. Обојени плафони су све популарнији.

Ако су протеклих деценија плафони били искључиво бели, сада је овај стереотип већ дуго преживео, иако постојање белог камења које нико не пориче, а сада - класика!

Свака боја има право да постоји и апсолутно свака боја може бити примењенаданас.

Стретцх плафон савршено уклапају у сваки ентеријер спаваћу собу

Боја плафона у спаваћој соби може бити било шта. Све зависи од задатака које сте ставили за себе. Уколико је корисник љубитељ класичне плафона, бела одело, и, мат плафон. Ако експериментатор спавање, таваница може да буде тамна, док црно - многи сматрају да је веома спектакуларно.

Лацкуеред спуштени плафон цорал собу (видео)

Стретцх плафони са сликарством, ваш стил ће видети и ценити

дана од безличне и тупим плафон одавно потонуо у заборав. Свако жели позитиван. Стретцх плафони са сликарством - изразит пример. За боље разумевање ове иновације, дођете до галерије помоћи. Након што је видео фотографије одмах схватити шта вам је потребно.

Одаберите врсту истезања плафона - чисто индивидуални, што ће зависити од подешавања

На овој слици уживаћете много година, наравно, пре избора жељени предмет, који не само уморан следећег дана, већ ће само молим.

Слике могу бити веома различити, и можда ће вам се свидети неки постојећи модел, по Вашем мишљењу, највише красивии.Рисунки штампане на великом штампача који се зове плотер.

Шта да размотри при избору плафон са обрасцем

 1. Текстура: мат, сатен, сјајан;
 2. Површина фигура. Ако ће слика заузети цео плафон, наравно, да ће испасти скупље. Међутим, можете извући само фрагменте.
 3. Потреба за фото-доказима, поготово зато што је ова услуга бесплатна. Мали део слике у правој боји и резолуцији ће вам показати праву слику будућег сликарства. Ако вам се нешто не свиђа, увијек можете подесити слику.

Потрошач често пита да ли постоје штетне боје којима се слика наноси. За штампање фотографија користи се еко-растварач, чије име говори само за себе. Они су еколошки прихватљиви, без мириса и брзо се суше. Дакле, таква слика уопште није штетна, ау стану је то сасвим сигурно за домаћинства.

Стретцх стропови са фото штампом: модерни и јединствени

Фото штампање је све више интересантно за потрошача, о чему сведоче бројне критике. Овај тип дизајна постаје све траженији.

Захваљујући само једном испису фотографија можете креирати апсолутно јединствен плафон

Ако сте поподне заљубљеник у спавање, а не љубитељ брзог буђења ујутро, онда ћете се, гурнути у кревет, моћи дивити слици која се налази изнад ваше главе. Може се подићи и наручити, добро, да то сада уопште није проблем. Под фотографијом се подразумева свака јединствена слика, дизајнирана да украси ваш плафон.

опције слике

 • да облаци плутају;
 • Звездано небо;
 • Спаце тхеме;
 • цвеће;
 • Сажетак цртежа, итд.

Јединствена слика нечега биће део ваше слике или менталитета. Варијанте су разноврсне, а циљ је један: учинити дом јединственим и удобним.

Истезање 3д стропа: лепота је фасцинантна

То би био велики пропуст да не спомињем постојање 3Д таваница. Врхунски изглед овог знања не само да може задовољити потребе посвећене етикете, већ и особе са заиста разузданом маштом.

Можете говорити о 3Д плафонима заувек, а истовремено не рећи ништа - тако да је то широк, вишеструки концепт.

Затезан 3Д плафон ће учинити унутрашњост сваке спаваће собе индивидуалном и јединственом

Наравно, цена по квадратном метру. Ова иновација је далеко од свега за џеп, али резултат, на крају, још увијек оправдава ове значајне трошкове. Да бисте разумели која је цена за ову врсту тензионих плафона, морате узети у обзир одређене факторе.

Компоненте трошкова 3Д плафона

 1. Цијена материјала (филм и профил);
 2. Трошкови штампања фотографија;
 3. Цена по диодној врпци;
 4. Рефлектор цена (фолија);
 5. Трошкови инсталације.

Дакле, цијена, наизглед "за исту" покривеност, може значајно варирати.

3Д технологије пружају праву прилику за креирање волумена стропа, који је дио модерног интеријера. У почетку, у освит увођења ових плафона, то је, углавном, било кориштено за све врсте клубова, трговачких и забавних центара и других јавних институција. 3Д ефекат наглашава индивидуалност, чак и јединственост просторије, стварајући потпуно јединствену атмосферу. У посљедње вријеме ова технологија је постала примјењива у стамбеним подручјима.

Данас је затегнутплафон је веома популаран декоративни материјал, рок његове употребе је до 30 година

3Д архитектура директно зависи од личних страсти и циљева које жели корисник.

Може бити у облику:

 • кругови;
 • конуси;
 • таласи;
 • лукови;
 • коцке;
 • прекривања;
 • трезори;
 • Цолон.

Ова иновација омогућава, као и било које истезљиве стропове, да сакрију не само било какве дефекте површина, већ и да уклоне из вањског ока све врсте комуникација.

Тродимензионалне слике могу бити било који субјект. Таква слика нам омогућава да постигнемо апсолутно чудан ефекат простора који нема видљивих граница, а слика има "живи" обрис.

Слика се наноси искључиво на површину стропа, а затим глатко пролази кроз зидове просторије, стварајући необичан интеријер.

Нове технологије 3Д растегљивог стропа (видео)

3Д ефекат: Створите звездано небо у својој спаваћој соби

Слично чудо може се створити код куће или било гдје другдје, властитим рукама.

Звјездано небо у њиховој спаваћој соби жели много да види, али, по правилу, одбија високу цијену материјала, пројектор и цијену самог рада.

Дакле, уштедите на послу, стварањем овог ремек-дела сопственим рукама.

Постоје два метода:

 1. са бушењем платненог платна;
 2. Без пробијања платнене тканине.

Светлећи плафон са сликом звезданог неба може се направити властитим рукама уз минималне трошкове.

Наравно, да биДа бисте то урадили, потребно вам је стрпљење и марљивост. Ево корак по корак упутства за производњу без пробијања плафона.

Упутство корак по корак

 • Прво морате направити лажни плафон (нпр. Из шперплоче);
 • Надаље, мапа звјезданог неба се примјењује на лажни плафон;
 • Пре постављања плафона, потребно је избушити рупе које понављају картицу, пролазећи кроз њих влакна из влакана;
 • По завршетку радова на уградњи плафонског међупроизвода, наведене навоје се морају резати у дужину и лијепити;
 • Надаље, материјал за затезање треба да буде инсталиран;
 • Избор пројектора је следећи: ЛЕД пројектори се исплати, ако домаћин има жељу да размишља о промјењивим сликама, а ако је његов циљ - природан, онда треба купити халогени пројектор.

Идеје за дизајн: плафон за спаваћу собу (видео)

У закључку, желео бих да нагласим да тензиони плафон није само најважнији

.

је најљепша од свих доступних опција за стропове, али и најпрактичнија. Брига о стропу је изузетно једноставна - довољно је, али понекад је обришите спужвом. Не захтијева даљње бојење и задржава свој изглед 30 година. Што се тиче цурења, строп је у стању да задржи до 100 литара воде, увелико повећавајући вероватноћу одржавања покривености (и зида и пода), као и спречавања могућег оштећења намештаја. Дакле, треба да размислите и направите прави избор у смислу трајних завршних обрада стропова!

Стретцх стропни дизајн за спаваћу собу (унутрашња фотографија)

)165)