Спецификације ТЕЦХНОРОУФ Н30, Х45, Б60

Зими, због крова је значајна количина топлоте без одговарајуће изолације. То се не односи само на стамбене већ и на индустријске просторе, гдје се често кровови израђују од в /б плоча. Како би се зими сачувала топлота, ТецхноНИЦОЛ нуди девелоперима да изолују раван кров грејачем Текоруфа. Размотрите карактеристике производа, било да је погодан за ове сврхе, и ми ћемо приказати детаљну видео упуту о уградњи материјала на крају чланка.

Компанија ТецхноНИКОЛ представила је 2008. године иновативну топлотну изолацију - плоче с двоструком густоћом. ТЕЦХНОРОФ је негорива, топлотно-звучна изолацијска плоча израђена од минералне вуне на бази базалтних стијена на низкофенолном везиву. Производи се одликују заштитом од пожара, високом могућношћу уштеде топлоте, апсорпцијом звука, чврстоћом и отпорношћу на деформације.

Предности топлотне изолације ТЕЦХНОФУЛФ

Гријачи серије ТЕЦХНО намијењени су за упорабу као топлинско-изолацијски слој у армиранобетонским премазима при изградњи и реконструкцији објеката различите намјене. Минтават УРСА и Техноруф плоче одликују се одличним снабдевањем топлотом, високом апсорпцијом звука, отпорношћу на механичка оптерећења и отпорношћу на биолошку деструкцију.

Обележавање минералне вуне указује на карактеристике чврстоће ТЕЦХНОФУСХ за компресију. Све модификације овог бренда се разликују по великој густини и ниској топлинској проводљивости, што је одлично за инсталацију топлотне изолације равних кровова у зградама различитих типова. Размотрите доледетаљне карактеристике базалтне изолације ТекноРув ТецхноНИЦОЛ.

Техничке карактеристике грејача


Табела Техничке карактеристике ТЕЦХНОРОУФ 45, 50, 60, 70

За топлотну изолацију равног крова данас је могуће користити грејаче ТЕЦХНОЛОГИ Б за горњи слој и ТЕЦХНОФУСХ за доњи слој топлотне изолације. За горњи слој треба користити густе слојеве В - 50, 60 и 70, за доњи слој прикладне марке Н - 25, 30, 35, 40. ин70

Техничке карактеристике Н30, Н35

ТЕХНОЛОГИЈА Н30, чије техничке карактеристике сада разматрамо су хидрофобирани негориви топлотноизолациони материјал у облику плоча. ТЕЦХНОРОУНД Н35 је намењен за уградњу топлотно-изолационог слоја у кровне системе од металног пода или армираног бетона. Материјал се може користити као заштитна веза у грађевинарству.

Техничке карактеристике Н40, Н45

Сви материјали марке ТецхноНИКОЛ су сертификовани, еколошки прихватљиви и произведени у складу са техничким спецификацијама. Техничке карактеристике ТЕЦХНОРОУФ Н45 су сличне, са ранијом ознаком, главна разлика у густини материјала. Плоче имају тлачну чврстоћу при 10% деформације унутар 40 кПа, паропропусност реда величине 0,3 мг /(м · х • Па).

ТЕХНОЛОГИЈЕ Б50, Б60, Б70 спецификације

ТЕЦХНОРОУГХ Н60, спецификације су одличне. То је савремени кровни материјалкористи се као горњи слој за топлинску изолацију равних кровова. Материјал није запаљив, може се користити без губитка својстава на температурама од -60 до + 400 ° Ц. Све ово нам говори да се гријач Тецхноруф Н50 може користити у свим климатским увјетима.

Инсталација грејача ТехноРув ТехноНИКОЛ

Монтажа плоча ТЕЦХНОРОВФ врши се након инсталације вентилације, ваздушних канала и других комуникација на крову. Обавезна је употреба водонепропусне и парне бране приликом постављања. Важно је придржавати се технологије и препорука произвођача тако да је животни вијек изолације максимално дуг. Потребно је сазнати која страна ставити парну баријеру на кровну плочу уређаја.

Пхото Инсталација грејача ТехноРув ТецхноНИКОЛ

Након полагања топлотне изолације на припремљену површину, неопходно је причврстити плоче гријача ТекхноРув ТецхноНИЦОЛ уз помоћ плочица. Након постављања слоја врши се хидроизолација крова. Захваљујући карактеристикама ТЕЦХНОФИКС-а, хидроизолација се може растопити директно на топлотну изолацију, без додатног уређаја за облагање цемента на крову.