Спецификације ековати

Спецификације јајне ћелије имају изражена својства минералне вуне, јер је направљена од целулозе. Материјал је данас у широкој употреби у изградњи кућа, тако да га нисмо могли заобићи. Размотрићемо у чланку недостатке и предности ековата прије промјене, рећи о карактеристикама топлинске проводљивости материјала. На крају чланка, погледајте видео приручник за правилну примјену и инсталацију на топлинској изолацији куће.

Све предности и недостаци ецуа пажљиво разматрају конкуренти и надзорни органи већ дуги низ година. Нису сви заинтересовани за квалитет топлотне изолације целулозе и њене карактеристике топлотне проводљивости. Зато, прије куповине материјала, пажљиво размотрите својства гријача и све његове недостатке и предности.

Шта је Екуатор и како радити с њом

Данас се нуди огромна количина материјала за изолацију зграда. Сваке године произвођачи нуде нове синтетичке и органске грејаче, различитих цена, структуре, трајности и топлотне проводљивости. Због своје еколошке чистоће, природни целулозни гријач се повољно разликује на позадини нових синтетичких материјала за градњу.

Ецовоола је растресити материјал који се састоји од 80% рециклиране целулозе и 20% антипиреенса и антисептика. Полагање топлотне изолације на површини која се третира врши се методом прскања. Проводити овај материјал од дрвета (производња отпадног материјала), сировина заТоплотна изолација целулозе је и отпад од производње картона и отпадног папира.

Спецификације ековати

Ецовоол добро одржава топлоту, коефицијент топлотне проводљивости целулозне топлотне изолације је 0,041 вати по метру у степенима Целзијуса. Приликом прскања на површину ствара се континуирани премаз без "мостова хладноће". Целулозна посуда има изузетну топлотну изолацију, јер је већина премаза покривена ваздушним слојем који држи топлину у кући.


Табела Спецификације ековата

Главна својства топлотне изолације сова

еколошки . Основа за производњу - природна целулозна влакна са антисептицима и ватроотпорним адитивима. При полагању и експлоатацији целулозне изолације у стамбеним просторијама не постоји опасност по здравље. Због тога се целулозна топлотна изолација користи у предшколским установама иу болницама.

отпорност на влагу . Целулоза је способна да апсорбује влагу, али је и брзо даје, материјал може "дисати". Осим тога, екосела је да када је мокра, топлотна проводљивост материјала се не мења и да може апсорбовати воду 5 пута од сопствене тежине, тако да, када се користи, не појављује се кондензација.

Ецовоол одржава добру топлоту, када се топлотна изолација наноси на површину, ствара се континуирана превлака без "мостова хладноће".

отпорност на пожар . Безбедност и заштита од паљења обезбеђују соли борне киселине. Антипиреен спречава упале, под утицајем отвореног пламенатопи се и не шири ватру. Ако уклоните ефекат пламена на пулпу, третирану антипирејом, помрачење ће истећи.

Пхото Ширење сова на зид и пухање испод пода

густина . Приликом производње материјала добијају се веома танке влакна, а топлотне изолационе плоче густе. Зрачни слој између влакана је најбољи изолатор. Када се нанесе на изолацију, добија се лагани монолитни слој са густином од око 70 кг по кубном метру. метар

Топлотна изолација: предности и недостаци ековата

Предности материјала укључују способност апсорпције сова да би се добила влага. Тиме се избегава кондензација и појављивање тачке рошења у дизајну, зидови куће када се користе са целулозним грејачем ће "дисати". При распршивању материјал ствара чврсти слој топлотне изолације без празнина, при чему је материјал зачепљен у свим пукотинама које су на површини.

Недостаци екуја треба да обухвате опасност од пожара материјала, упркос додавању борне киселине, и потребу за набавком опреме за прскање. Будући да је материјал направљен од органског материјала - постоји опасност од насељавања глодара и инсеката. Упркос свим недостацима и недостацима, рационално је користити хоботницу у одређеним ситуацијама.


Пхото Предности ецовиллаге у минералној и базалтној вати

Предности ековата прије промјене

Главна предност ековата прије минивата - материјал се не боји влаге, способан је апсорбирати влагу и брзо је дати, па је практичноКористити тамо где је влажност висока или постоји вероватноћа кондензације. Било који, чак и најквалитетнији миниват, на пример, УРСА захтева заштиту од влаге, јер се при влажењу у миниви топлотна проводљивост повећава.

Еквивалентност се врши уз помоћ специјалне опреме која омогућава повећање брзине рада. Ово је велики плус, за разлику од примене за топлотну изолацију минералне вуне. Додатно, гријач спреја може продријети у било које пукотине и нише, стварајући континуирани изолацијски слој без размака на површини која се третира.

Видео: Спецификације Ецовоола