Спектакуларне и прелепе тапете

Ако желите да унутрашњост удовољи оку, дивите се породици и пријатељима, а комшије завидне, онда ће беадед валлпапер бити идеална опција за дизајн ентеријера у вашем дому или стану. Зидана тапета се назива јединственим материјалом за обраду површине зидова. Може се комбиновати са различитим материјалима за обраду, ау сваком случају ће се само допунити, а не покварити унутрашњост.

Ове позадине могу истакнути стил високе технологије, па чак и традиционалне или класичне. Употреба перли није нова идеја, већ популарна данас. Још у осамнаестом веку на зид је висио зид од перли. Од 19. века постало је популарно користити мале каменчиће као украс цијеле површине зида. Технолошке тапете у нашој земљи су раширене, комбинују практична својства, лепоту, еколошке карактеристике производње и новитет.

Материјал за завршну обраду ваљака

Декоративни завршни материјали могу бити израђени на флизелиновој, папирној и винилној основи, а одозго се наноси ситна стаклена перла. Куглице се могу користити у различитим пречницима, различитим компонентама за мешање, ефекат је запањујући, посебно ако се примењују фракције од једног, два и четири милиметра. Производ базе је једнобојан, метални, бисерни и мат, а могу се користити и додатни ефекти. Ауторски цртежи и украси су тражени. Позадине су приказане уролне, њихова дужина - 2,7 м, а ширина може бити различита, према појединачним наруџбама, достава ролни је 3,5 метара.

Примена оригиналних материјала

Тапете имају повећану отпорност на хабање, не боје се изложености ултраљубичастом свјетлу. Завршни материјал се користи у индивидуалном дизајну станова, сеоских кућа и јавних зграда, првобитно се гледају у кафићима, бутицима и хотелима. Свако дизајнерско решење ће бити одлично. Материјал је савршен не само за покривање зидова, већ и за радове на стропу, у дизајну преграда и декорације фасада и намјештаја. Овај материјал се користи за покривање појединачних делова и за покривање читаве површине зида. Имитација светла савршено се рефлектује на перле, што представља профињеност. Главна карактеристика - одражава способност, шармантну љепоту.
Технологија везивања

У крхком стању, материјал се мора чувати око један дан. Адхезив емулира базу и траје 10 минута. Обавезно проширите тапете око ивица, а 5 минута тапете се наносе на зид и протрљају сувом крпом. Да бисте применили тапете, потребно је да употребите ваљак за гомилу да глатко обрежете гумени ваљак.