Слике за башту, купите фигуре за башту

Слажем се, до данас, да је добро изабрана фигура за врт веома тешка. Најчешће се не уклапају у укупни дизајн локације. Међутим, постоје различити случајеви, и ако покушате добро, можете изабрати нешто невероватно и необично. Такви облици врта никога неће оставити равнодушним. У чланку ћемо описати најпопуларније фигуре:

1.Почнимо да опишемо фигуреслатких чудовишта ! Да Да! То је монструозност! Не увек такве необичне фигуре изазивају страх и ужас, ако су правилно одабране и лоциране на правом месту, онда ће бити слатке и саосећајне. Такво "чудо" може се ставити у сјеновити дио врта, међу грмљем и дрвећем, само замислите какав ће ефекат имати изненађење.

2. Безумни дебели човек . Он отеловљује потребу да се људи одмарају. Ова бројка је за башту, као да каже да није потребно поново развијати, посебно под врућим сунцем. Иначе, морате потражити удобно мјесто под било којим стаблом.

3. Гномики.Прије свега, обратите пажњу на околину ових слатких мушкараца. Најчешће се налазе око гранчица смреке, старих чепова, мале коре. На основу ових елемената, они изгледају што природније. Генерално, патуљци отеловљују раднике, односно људе који су потпуно уроњени у свој циљ. Лежећи испод дрвета и сањајући о нечему - дефинитивно се не ради о патуљцима. Ова дјеца из бајки увијек раде, немају времена за одмор. Необично, патуљци неће изгледати сами, већ у паровима или на више фигура.Наравно, да бисте купили такве фигурице за башту, морате бити под тушем да бисте били дете и да имате диван смисао за хумор. Као одрасли, готово сви се уклапају са највећом озбиљношћу, али можете ли гледати гнома или трола (неко га разумије) без осмијеха?

4. Тсаривна-жаба.Ова задивљујућа статуа ће имати прекрасан поглед међу трском или на позадини резервоара. Сенке ће јој такође бити велико уточиште. У позадини ће изгледати несретно.

5. Сове. Они који купују вртне фигурице могу бити власници локалитета у природном стилу. Већина сова је направљена од дрвета. Али током њихове куповине, не заборавите да проверите квалитет облика, јер дрво треба добро третирати, иначе неће дуго трајати. Да би се то спречило, питајте продавца да ли ове вртне фигуре могу трајати читаву годину. Не заборавите да су сви исти бетонски или камени ликови много практичнији и не захтевају посебну бригу.

6. Пуж мед цветами.Ова бројка се заиста може сврстати међу биљке. То неће погоршати дизајн, већ напротив, побољшава се.

7. Морт. Нико не жели да види њене кртице у свом подручју. Заиста, било би глупо чекати на животињу која може појести пола жетве једном. Али овде можете купити фигуру за башту. Уосталом, таква весела лепота уопште не жели да избаци.

Наравно, ово није комплетна листа података за врт. Можете га постављати јако дуго. Међутим, сваки вртни дизајн би требао битиприкладно и мора се комбиновати са својим окружењем, зар не?