Сликарство "Цуддлес" везење крижа: схеме и 5 савјета

Постоји широк избор шема за везивање песме "Кукхарчук", слика "Кукхаркуки" - вез са крстом, чије су шеме прилично разноврсне, најпопуларнија опција за многе рукотворине. Неће бити тешко носити се са задатком! Међутим, крајњи резултат ће засигурно постати достојан украс сваког ентеријера. И, што је најважније, мајстор било ког нивоа вештине ће бити у стању да се носи са задатком.

Једноставно везење са крижем "Цоокиес"

"Колачићи" су свестрана верзија везова чија су тумачења прилично бројна.

Они који раде са платном и нитима нису први пут, могу сами изабрати било који формат. Пожељно је да новајлије обрате пажњу на оно што је једноставније.

Избор једне или друге шеме за везивање песме "Колачићи" треба да се заснива на њиховим способностима и вештинама

Овај приступ не значи да ће се слика показати ружном и да се не може показати људима. Понекад се рана ремек-дела највише вреднују и помињу са посебном стрепњом. Главна ствар - немојте покварити свој први утисак везења.

И то се може, вођено следећим нијансама при куповини сета:

 • Број боја;
 • величине ћелија;
 • Једноставност храњења слике.

У случају да се вез први пут изводи, потребно је одабрати најједноставнију варијанту, без позадине и пратећих елемената. Хајде да будемо само главна слика! Ова основна слика ће приказати исправан вектор у раду и дати јој жељустворити у будућности. Наравно, можете почети са сложеним везом, који ће трајати мјесецима, или чак годинама, од необичног. Међутим, да ли желите да наставите да везете криж након таквих радова? Као што искуство показује, то је мало вјероватно.

Избор шема: криж за везење "Смешни колачићи"

Кључ успеха није само занатство, већ и прави избор схеме везења уз крст. Искусном мајстору неће бити тешко да то уради, док новајлија може добро провести овај процес неколико дана.

У схемама за везење композиције "Колачићи" најчешће су приказивани исти карактер, али са различитим производима и посуђем

.

Кључ успеха је:

 1. Жеља за куповином стварно доброг производа. Претјерана уштеда може испасти фатална грешка: платно ће пузати у вашим рукама, нит ће се распрснути, а слика ће се испразнити и нејасна. Зашто покварити свој први утисак? Боље је одмах купити квалитетан производ.
 2. Пажња на ситнице. Често, сет веза указује на ниво тежине: од 1 до 5. Захваљујући овом типу, можете преузети посао на његовом нивоу.
 3. Присуство "врхова". Најлакши начин је да се упознате са схемом везења, преведеном на платно. Биће много лакше попунити руку и добити гарантовани добар резултат са посла. Наравно, можете да померате платно ручно, али овај процес је прилично оптерећујући и не гарантује увек бесконачан резултат.

Ако није могуће извршити куповину самостално, исплати секонтактирајте продавца-консултанта. Након што је саслушао жеље клијента, он ће вероватно покупити најпогоднији сет за њега.

Широко везен крст "Кухар": шема за почетнике

Вез "Цоок" у једној особи или "Мерри цоокие" у множини, може се купити у сликаној или пажљиво ручно нацртаној љубавници. Рећи да је боље не бити могуће. Сви овде морају да одговарају свима за и против.

Новинари би требало да изаберу кола која не садрже велики број елемената које је тешко везати

Набавка готове схеме обецава:

 • лакоћа коришћења;
 • Уштеда времена;
 • Повјерење је да ће се на крају завршити.

Исто тако, предности мануелног цртања шеме могу се издвојити:

 • Способност да се вештачки увећа или смањи величина слике;
 • Поставите га на платно како желите;
 • Ако желите, промените неке детаље.

Прије него почнемо радити, морамо одмјерити све предности и мане. Избор шеме - један од најодговорнијих процеса, који је темељ свих даљих радова.

Где се може добити шема: купи или преузми

Шеме - слатки мали комад за све који стално константно вежу. Могу се скинути без потешкоћа са Интернета, а затим једноставно пренијети на тканину.

Све је врло једноставно и, што је најважније, без икаквих везаности. Потребно је само неколико минута да се пронађе права опција.

Нађи схему за везење може бити онлине или купљена у трговиниза иглање

\ т

Међутим, "Кукхарчук" га не веже брже. И даље је потребно покупити конац и "право" платно. Овде је већ компликованије, јер лоше одабране боје могу покварити слику њихове, а не комбинације.

Ево замки:

 • боје се не могу комбиновати једна са другом;
 • вероватноћа грешке је веома висока;
 • слика можда неће бити иста као на слици.

"Мали кухари": обрасци укрштених бодова (видео)

Сликарство "Колачићи" савршено се уклапа у сваки ентеријер и постаће за њега вриједна декорација. У овом броју није потребно журити, покушавајући да се сваки квадрат учини квалитетним. Почетник до мале слике иде од неколико недеља до месеци. Али у будућности, процес ће трајати мање времена. Најважније је проучавати и не престати да освајамо нове висине!

Примери крушних везера (фото)

)