Скривене шарке за унутрашња врата, металне доводе, алуминијум

Спојни елементи за врата чине основу механизма отварања и затварања. Они добијају највећи део терета и обезбеђују мирноћу врата. Да би се одабрале праве петље за унутрашња врата, потребно је знати из којег материјала су направљене и уопште како одабрати такве фитинге. У наставку ћете сазнати.

Шта тражити приликом избора

Скривена причвршћења за платна и улазних и унутарњих просторија у нашој земљи су прилично велика потражња и представљена су у широком асортиману. Чворови имају разлике у величини, спољним подацима, производњи материјала и другим ситницама.

Али ако желите купити скривене узорке, свакако ћете се сложити да дизајн није толико важан као тип врата на фотографији. Њихов изглед не игра никакву улогу, посебно за метална врата. Колико је важнија његова снага и материјал од којег је направљен, јер тајне петље морају савршено држати тешка врата, штитећи их од напада лопова. Што је већа чврстоћа легуре, од које се израђују метални затварачи за врата, такви производи дуже служе у процесу рада.

Метална шарка врата.

Скривене петље играју значајну улогу код металних врата, због чега је неопходно да се такве арматуре бирају веома озбиљно и пажљиво.

Ко производи најбоље петље

У процесу производње такви делови не захтевају употребу тајне и високе технологије, процес је прилично шаблонски и типичан. Али то ипак не значи да са свим детаљимаПредложени распон Међутим, сваки произвођач има своје извештаје.

Дакле, не купују најјефтинију тржиште сакривен шарке листу, овај приступ је висок ризик од неисправне робе избора за врата.

и уштеде ће бити тешко, јер је разлика између јефтиних и скупих добара прилично мале, али квалитет одређује цену.

Приликом избора ће бити веома корисно средство квалификованог стручњака који је упознат са техничким карактеристикама тканине и његове сврхе. Причвршћивачи су различити, па стога производи дизајнирани за лаке унутрашња врата, није погодан за масивних челичних врата.


Лоопс Кина.

Такви јаки производи могу се купити на тржишту иу ДИИ продавницама и супермаркетима. Тржиште наша земља не доживљава несташице скривене шарке, и скоро сви испуњен са производима руски и Кине. Роба из Кине је нешто јефтинији, али има лош квалитет, посебно у поређењу са домаћим производима.

Без обзира на то, шарке из Кине ће задржати финих унутрашња врата са мањом тежином него напред.

Скривена шарке за монтажу на предња врата, направљен од тешког гвожђа, важно је одабрати квалитет и поузданији од посебно различитим деловима руских компанија које служе за ред величине дуже од Кинеза, са најбољим мишљења.

Прос скривеним шаркама

Хидден шарке имају велики број значајних предности. Прво, скрито шарке, иако самЗнам на први поглед, али за неприпремљене људе биће веома тешко наћи тачке поправљања врата. Због тога су метална улазна врата засађена на скривеним петљама изгледала наизглед.

Такође, скривене петље у већини случајева су прилично поуздане и служе веома дуго. Чак и ако постоје мањи проблеми, као што је гласно шкрипање, онда је ослобађање од ове неугодности довољно лако. У петљи је потребно само напунити машинско уље и неколико пута окретати врата, након чега би звук требао да нестане.

Да бисте инсталирали скривене чворове, не требате посебна знања и вјештине, чак и обичан човјек може обавити тај посао својим рукама.

Па, сумирајући, могуће је додати да скривена ограничења имају бројне предности, међу којима су:

  • Појављив изглед;
  • високе податке о поузданости;
  • Једноставност уградње.

додатне информације

Руско тржиште латентних затварача долази из Италије, Кине, Турске, Украјине и властитих руских произвођача. Изградња у нашој земљи је веома релевантна сфера, а грађевинске компоненте требају задовољити потражњу.

Скривене петље су најчешће направљене од алуминијума, челика и других издржљивих и издржљивих метала, погодних за масивна алуминијска врата. Такође, скривене шарке могу бити различитих боја, стилизоване за бронзу, злато, хром, бакар и друге боје. Али то у принципу није важно, јер ова врста затварача није видљива голим оком.

Обично се у комплету налазе петљевијци за њихово причвршћивање, што елиминира потребу за куповином дијелова. Обично су вам потребне двије петље - одозго и одоздо, а велико оптерећење је дато на доњој петљи.

Али ако платно тежи више од 50 фунти, онда ће вам сигурно требати три причвршћивача.