Рецензије о унутрашњим вратима Естета

Врата се налазе у производњи од 2002. године. Разликује ову компанију да се сва произведена платна подвргавају строгој контроли квалитета, поред тога што се прате по еколошким перформансама њихових производа.

Аестхе нуди велики избор различитих модела за свачији укус. Различите боје и текстуре користе се за израду унутрашњих врата, што омогућава да било ко, чак и најзахтевнији потрошач, одабере било који ентеријер. У асортиману постоје ватроотпорни модели производа.

садржај

 • Рецензије о унутрашњим вратима Естета
 • Естхе Доор - временски тестиран
 • Поузданост и лепота наочара на вратима Естета
 • Квалитет и естетски изглед кутије за врата Естет
 • Украсни производи за декорацију производа Естет
 • Достава производа Естхете
 • неоправдано додатно плаћање
 • Нетачна цена - Естетска квалитета врата
 • Испоручени производи погрешне боје
 • Монтажа врата Естета

Фирма нуди производе:

 • са различитим цртежима;
 • са украсима и без њих;
 • са и без стакла.

Од 2002, Естхе је заслужила добру репутацију на тржишту. Међутим, да бисте се одлучили или не одлучили за ова врата, морате се упознати са одговорима оних људи који су успели да купе и користе овај производ.

Рецензије о унутрашњим вратима Естета

У ствари, ако погледате рецензије производа Естета, онда можете видети да заједно са масом позитивних изјава постоји инегативне тачке.

Дуго времена трагамо за таквим вратима, која би била не само квалитетна, већ и савршено уклапала у постојећи ентеријер. По савету пријатеља, они су обратили пажњу на производе компаније Естет. Јесу ли задовољни до данас? Врата у потпуности задовољавају високе захтјеве квалитете и естетике.

Анна Тимофеев, Москва

Похвале в отношениах от Естетза следните ластности:

 • одличан квалитет;
 • широк избор;
 • префињени дизајн;
 • могућност уградње двосмјерних врата;
 • једноставност инсталације;
 • племенита врста;
 • одличан однос цене - квалитета;
 • осетљивост особља;
 • продаја;
 • лакоћа бриге.

На недостатки на врата(по оценки) вклучва:

 • трошкови;
 • квалитет;
 • заустављен;
 • инсталација;
 • низак број запослених након склапања уговора.

Запослени у компанији су нас уверили да ће се инсталација обавити брзо и квалитетно. Међутим, овај процес је каснио неколико дана. Врата су донесена у потпуно нестандардној величини и дуге. Само сам изненађен оваквим приступом. Ако немате одговарајућу величину, зашто нудите дуготрајне инсталације купцу, за које још увијек морате платити.

Микола Викторовицх, Азов

На основу горе наведених прегледа, можемо закључити - врата имају доста различитих рецензија. Закључујемо -ко је сретан . Међутим, вредно је погледати рецензије ближе како бисмо представили потпунију сликуврата од Естет. Почнимо са позитивним критикама.

Врата Естхете - временски провјерени квалитет

Маса критически, коато се може съсо се свържи на интернет, говорат за качество на Естетова врата.

Врата ове компаније, по правилу , теже не мање од четрдесет килограма . Чињеница је да је у унутрашњости врата борова греда. И не једноставна конструкција која подсећа на саће. То је оно што Естет врата чини квалитативним.

Декорација врата је направљена од ПВЦ-пластике или акрила, имитирајући природне врсте дрвећа. Постоји четрдесет могућих опција. Због тога врата могу имати било какав ефекат и погодна су за било који намјештај, као и за било коју подну облогу. То може бити ламинат или паркет. Захваљујући савременом премазу могуће је сакрити спојеве на угловима фасадног споја са крајем.

На основу одговора задовољних клијената, може се закључити да такво покривање пружа дуги живот, јер нема удубљења од тешких предмета и огреботина од канџи кућних љубимаца. Осим тога, ови премази осигуравају отпорност на влагу и не труну.

Судећи према прегледима, клијенти са малом дјецом имају такво покриће. Пошто било који цртеж на вратима, чак и уз помоћ маркера,може да се уклони са течношћуда би се уклонио лак, без оштећења квалитета и изгледа врата Естет.

Што се тиче квалитета врата, вриједно је напоменути да је Естхете добио двије године. И то није кратак рок заунутрашња врата. Ниједна компанија неће дати такве гаранције, ако није сигурна у квалитет својих производа.

Поузданост и лепота наочара на вратима Естета

Поред уобичајених унутрашњих врата Естета са или без цртежа, многи потрошачи судећи по прегледима, добијају врата са стаклом.

Купци у својим прегледима напомињу да стакло има поузданост и трајност. Осим тога, они спречавају пролазак и сунчеве светлости и светлости од електричних лампи.

Поред стакла можете одабрати било коју боју. Таква врата ће се уклопити у сваки ентеријер и дизајн просторије.

Стъкло постављено на врати на Естет:

 • не захтевају посебну бригу;
 • дају врата и собу стил и лепоту.

Квалитет и естетски изглед кутија за врата Естет

Телескопски поклопац и елементи за избор омогућују вам да затворите дебљину зида. Вањска плоча телескопског кућишта нема вањске нокте, јер се умеће у жлијеб кутије уз помоћ Г-облика. Ово ствара утисак интегритета производа. Кутија за вратасе састоји од фурниране масе . Због тога су врата врло глатка.

Захваљујући силиконском заптивном средству у кутији налази се мекано и чврсто причвршћивање крила врата на капију. Можете инсталирати магнетну браву, која ће вам пружити додатну удобност, јер ће се тканина полако и тихо угасити. Па ипак, такав дворац ће донијети удобност власницима домаћих кућних љубимаца.

Окрасни украси за производе од естета

Дајемплатно је рафинираније и привлачније, многи потрошачи, на основу прегледа, не сметају да украшавају производ кристалима.

Лично ми се свиђају производи компаније. Омогућава вам да самостално имплементирате различите дизајнерске идеје. Материјал од којег су направљена врата Естета је једноставно диван.Веома сам задовољан .

Сергеј, Краснодар

По правилу, каменчићи се испоручују као комплет. Тако их је могуће самостално поправити. Међутим, један од прегледа у потпуности одражава овај лов. Због тога се дијаманти испоручују на подлогу на бази базе и фиксирају траком за поузданост. Пажљиво уклоните филм је врло тешко, као резултат - сјај из рхинестоне је уклоњен са траком. И камен без бриљантности - само чаша.

Стога, да би се избегле потешкоће са њиховим везивањем за производ и оставило камење заштитним знаком, боље је наручити платно на вратима Естета, украшено њима. Истина, за овомораће да плати пет стотина рубаља .

Ниједна компанија се не може похвалити само позитивним повратним информацијама. Фирма Естет није изнимка. Уосталом, не може сваки купац задовољити, чак и ако стварно покушате. Зато размотрите негативне повратне информације.

Доставка продукта Естхете

Многе рецензије незадовољних клијената Естетеа су повезане са испоруком.

У уговору склопљеном у продајном уреду, наводи се да ће производња платна трајати петнаест радних дана. сходно томе,три недеље каснијепроизвод треба да буде купац.Међутим, у пракси се испоставља да је потребно чекати између једног и пол до три мјесеца. А ово је кршење уговора.

Поред тога, многи негативни коментари кажу да запослени у компанији не покушавају чак ни пријавити кашњење.

неоправдана доплата

Да би се избегла таква ситуација, треба размотрити посебан случај.

Када наручујете производ, брисач за мерење врата мора доћи до вас да наручите производњу у одређеним величинама. Међутим, ако отвори врата не задовољавају опште прихваћене стандарде, мора се извршити доплата од двадесет посто.

Као резултат тога, може се десити да сви дизајни који сте наручили неће одговарати величинама за које сте додатно платили. То доводи до додатних проблема при инсталирању . Чињеница је да ће мајстор морати да разбије платно или тањире.

Испоставило се да се двадесет посто, које су биле плаћене, нису оправдале. Полазећи од чињенице да платно Естета није јако скупо, количина се може повећати много пута, посебно ако се наручи шест производа.

Неспојива цена - квалитет врата Естет

Цена критеријума - квалитет многих прегледа је углавном позитиван. Већина купаца платна Естхе спремни су да изложе округли износ за производе који одговарају одличном квалитету. Међутим, постоје и незадовољни купци,који су оставили негативне критике , конкретно се односе на квалитет производа Естхете.

Након истека гарантног рока од двије године,почиње да одлази из филма, на крајевима производа се појављују мали мехурићи и други недостаци. Чак и уз одговарајућу негу, могу се појавити такви проблеми. Међутим, ово је посебан случај.

Када је реч о трошку дизајна Естета, онда, као што је раније поменуто, ови производи су много пута скупљи од обичних врата. Наравно, сватко тко је потрошио знатан износ на унутрашњу постељину је сигуран да је за тај новац купио квалитетан производ. У ствари, понекад се деси управо супротно.

Испоручени производи погрешне боје

То се, нажалост, често догађа. И не само у компанији Естет. Ако погледате рецензије на вратима било које компаније, можете наићи на неколико негативних мисли које се тичу схеме боја производа.

Чини ми се да је то само потпуна срамота. Не само то, већ неколико дана чекамо на испоруку робе, па смо донијеливрата погрешне боје . То омета чињеницу да се испоставља да према условима уговора, производ може имати нека одступања тона.

Мариа, Мосцов Регион

Наравно, то је неприхватљиво. Међутим, у уговору о куповини Естхе производње, постоји фраза: "дозвољена је мала варијација на тону". Стога, сваки потрошач мора бити спреман за то. То је сасвим друга ствар, ако одступање није тон, већ боја. Наиме, наручено је, на пример, лаким дизајном, а испоручен је производ чоколадне боје. Као резултат: платна не изгледају у дизајну стана.

Да би се носили са овим проблемом, морате контактирати Естхе ида напишете тврдњу да замени .

Монтажа врата Естета

Што се тиче уградње шик дизајна, боље је обратити се професионалцу. Поред тога, Естхете нуди ову услугу са лакоћом. Међутим, инсталација укључује низ негативних и позитивних повратних информација.

Ако наручите инсталацију у компанији, то јест, могућност да уђете у не баш савесног чаробњака. Стога, већина купаца покушава да позове свог овлашћеног радника за овај посао.

На основу горе наведеног, може се са сигурношћу закључити да се производи Естетаразликују по квалитету и квалитету . Поред тога, то је веома шик платно које ће украсити сваку просторију.

Цена производа Естхете одговара квалитету производа. Уосталом, ниједна компанија која није сигурна у поузданост производа произведених у пројекту, неће дати гаранцију за две године.

Рецензије - ствар је корисна, али на основу њих је немогуће направити комплетну слику о квалитету врата Естеа.