ПВЦ врата: клизни и портални, фото, рецензије купаца, спецификације

Неколико деценија раније, метално-пластични блокови врата продрли су на тржиште грађевинских материјала и брзо освојили срца потрошача. Дуги низ година, ПВЦ врата су на врху популарности и славе. Многи могу имати питање у погледу тачне природе потражње за тим структурама. Можда је њихово тржишно водство повезано са добро спроведеном маркетиншком кампањом? Или су стварно тако добри? Да бисте разумели овај проблем, треба да проучите предности и недостатке пластичних врата, карактеристике њиховог дизајна и сличних блокова врата.

Пластична врата: Дизајнерске карактеристике

За потпуну и детаљну анализу структурних карактеристика ПВЦ врата, потребно је имати на уму да структура сваког типа ових конструкција зависи од начина отварања крила врата. У клизним вратима постоје неке особине, у авнс - друге. Али постоје и комплексна пластична врата. Комбинира ове дизајне са материјалом из којег су произведени. ПВЦ врата су израђена од алуминијског профила, који је прекривен декоративним слојем пластике. Првенствено је потребно размотрити конструкцију врата од ПВЦ-а обрадивог типа, јер су ови производи најраспрострањенији и најпопуларнији.

Дизајн тенди се, као и остали типови пластичних врата, састоји од два главна дела. Ово је кутија за врата и платно. Ови елементи се међусобно причвршћују помоћу специјалних зглобних механизама и фитинга, што предњим ПВЦ вратима даје додатну функцију.На пример, могу укључивати вентилацију или могућност закључавања врата у одређеном положају. Биће поштено узети у обзир само крила врата и механизме са шаркама најважнијих компоненти пластичних врата. Од прве зависи звучна изолација и изолација врата, а окови су одговорни за поузданост и трајност пројекта. Поред тога, избор зглобних механизама зависи од корисног века врата у добром стању. На ова два главна елемента ауре пластичног блока врата треба детаљније размотрити и размотрити све њихове постојеће карактеристике и карактеристике.

У свим детаљима конструкције врата за пластична врата нема смисла. Довољно је знати који произвођачи треба да имају поверења и чији производи задовољавају највише стандарде квалитета. Међу лидерима светског тржишта за зглобне механизме за ПВЦ врата, компанија Сиегениа-Ауби ће бити посвећена. Овај произвођач је водећи произвођач опреме за врата за потрошаче са високим приходима. Може се споменути и "Масо", чија је производња донекле инфериорна у односу на производе "Сиегениа-Ауби". Винкхаус производи фитинге за потрошаче тзв. Средње класе. Ова компанија се сматра патријархом индустрије. Поред тога, позната је по својим иновативним достигнућима у области израде зглобних механизама за пластична врата и прозоре.

Избор врата није превише компликован. У овом издању све је веома једноставно, само да би се одлучило који ће циљеви битиПВЦ врата. Успут, на званичним сајтовима произвођача можете видети фотографије предложених пројеката, што ће несумњиво помоћи у одабиру. Када је реч о пластичним улазним вратима, препоручује се куповина конструкције која има дебели сендвич панел и тродимензионалне прозоре са двоструким стаклом. Осим тога, треба га додатно опремити са филмом који штеди енергију. У исто време, унутрашња врата од ПВЦ-а могу бити опремљена једним триплек-ом и тањим панелом. Међутим, употреба сендвич панела може бити потпуно напуштена.

Ово су главне карактеристике дизајна модерних врата од поливинилхлорида. Успут, рећи да је исправније назвати такве производе метал-пластична врата. Одмах од пластике праве се само врата-хармоника, која се не може похвалити изузетним квалитетом. Када се чврстоћа, трајност, трајност и трајност конструкције стављају на прво мјесто, потребно је одабрати метално-пластични профил. Врата од ПВЦ-а заслужено добијају одличне рецензије купаца, а популарност овог рјешења је очигледна: довољно је само погледати изглед било којег града у ЦИС-у, гдје без метал-пластичне конструкције заправо не налазимо дом.

Предности метал-пластичних врата

Приликом упоређивања пластичних врата направљених са другим традиционалним материјалима, блокови су очигледно недвојбене предности поливинилклоридних конструкција. Међу главним предностима ПВЦ врата су маса. Мала тежина дозвољаваелиминише могућност улегања врата у употреби. Осим тога, пластична врата имају високу чврстоћу и способност да издрже тешка оптерећења. Ове карактеристике су обезбеђене висококвалитетним алуминијум-пластичним профилом. Пластична врата су потпуно затворена када су затворена. Овај ефекат се постиже захваљујући механизмима за стезање посебне конструкције. Поред тога, структура ПВЦ врата користи висококвалитетну заптивну масу. Такве спецификације чине поливинил хлорид дизајном заиста свестраним решењем.

Чврстоћа приликом затварања, заузврат, резултира одличним показатељима звучне изолације и топлинске изолације. Ова својства метал-пластичних блокова врата знатно премашују сличне показатеље у конструкцијама израђеним од других материјала. Поред наведених предности, може се уочити и функционалност врата од ПВЦ профила и широке могућности за поправку сличних блокова. На пример, дрвена врата често морају бити опремљена новим оковима, а пластичне конструкције омогућавају једноставно подешавање зглобних механизама. То вам омогућава да брзо решите све недостатке који се могу појавити у процесу коришћења врата.

Сумирајући опис предности пластичних врата, може се рећи да руководиоци продаје нису разбили ове структуре. Осим тога, не заборавите на чињеницу да се пластична врата могу израђивати по наруџби, на основу индивидуалних величина врата.У ствари, ово вам омогућава да инсталирате ПВЦ врата у било коју просторију.

Врсте пластичних врата

Као што је већ поменуто, алуминијумска врата се могу произвести из готово било које конфигурације. Класификација метал-пластичних врата је прилично разнолика и свеобухватна. Као прво, ПВЦ профилна врата се разликују по договору. У том смислу, могу се подијелити у три врсте: улазна врата, интеријер и балкон. Разлике и предности у избору улазних и унутарњих врата већ су разматране изнад. Остаје још да се проучи на пластичним вратима балкона.

По својој структури изгледају као улична врата. Имају могућност вентилације и фиксирања положаја крила врата. Осим тога, таква врата су опремљена посебном дршком, која се налази са стране балкона.
Овај комад намештаја се често назива "пушачком" оловком. Све у свему, овде су све карактеристичне особине, с обзиром да долазећа пластична група гори да се додатно опреми само вентилацијом.

Иначе, треба напоменути да су улазна метал-пластична врата често завршена оклопним двоструким прозорима. Такви уметци би се требали користити у случајевима када се посебни захтјеви за сигурност и поузданост презентирају на вањским вратима. Правилна уградња ПВЦ столарије је и мјесто на које треба обратити посебну пажњу.

Такође, пластична врата се разликују по типу дизајна и врсти отварања. Овде говоримо о традиционалним варијантама које су већ познате већини потрошача.Постоје тенде, клизна и преклопна ПВЦ врата. По структуралним карактеристикама, пластични блокови врата се дијеле на једноструке, шкољке, лучне или правокутне.

Поред тога, метал-пластична врата различитих типова намена, отварања и дизајна могу се разликовати у пројектним перформансама. Дакле, имајући алуминијумски профил у различитим правцима и позицијама, можете постићи оригинални естетски изглед одређеног производа. Поред тога, јединственост метал-пластичних врата може се нагласити различитим комбинацијама сендвич панела и двоструким стаклима. Ови артикли су доступни у различитим бојама, а на захтев купца могу бити украшени орнаментима и цртежима. Наравно, пластична врата су глува или са декоративним уметцима.

портална врата

ПВЦ врата су занимљиво дизајнерско рјешење. Недавно, ова опција привлачи све више потрошача. Врата портала се разликују по дизајну и принципу рада. Често се ради о обичним клизним вратима од ПВЦ-а, који пружају удобност и удобност становницима.

Такви дизајни су веома популарни међу власницима приватних кућа и викендица. То је због пројектовања и изградње овог типа стамбених кућа. Типично, куће на селу су изграђене на појединачним пројектима. То вам омогућава да прошетате маштом дизајнера и остварите све његове најхрабрије креативневорк оут. Корист од подручја сеоских кућа, по правилу, дозвољава да се то уради.

Стандардни прибор за пластична врата

У закључку, ваља се осврнути на комплетан сет метал-пластичних врата. Стандардни сет ових конструкција је обавезан сет елемената, чије присуство неће дозволити да јединица врата брзо пропадне током рада. Стандардни сет ПВЦ врата укључује алуминијски профил, обложен пластиком. Дебљина овог производа, по правилу, је 94-118 мм. Профил се може направити са двије или три камере.

Додатно, стандардни склоп врата од ПВЦ-а укључује присуство зглобних механизама који могу носити терет до 80 кг. Таква опрема може трајати више од неколико година. Такође, у дизајну врата у стандардној опреми користе се најједноставнији и јефтинији системи затварача. Обично су то закључане браве у пет зона. Поред тога, стандардни сет ПВЦ врата укључује једнокоморну стаклену плочу и сендвич панеле мале дебљине, када је у питању влажна крпа или полу-канални систем.

Сумирајући опис стандардних ПВЦ врата врата, може се констатовати да је такав дизајн савршено погодан за употребу у просторијама са ниском проходношћу. Ако је потребно купити квалитетнији и трајнији производ, треба пажљиво проучити комплетан сет понуђених производа и, ако је могуће, наручити квалитетније елементе и конструкцијске елементе врата.

У закључку, можете истакнути неколико кључних тачака које ће вам омогућити да изаберете висококвалитетна метал-пластична врата. Прво, ни у ком случају се не препоручује уштеда на зглобним механизмима. Требало би преферирати најбољу опрему. То ће значајно повећати животни век ПВЦ врата. Друго, при куповини врата са стакленим плочицама потребно је дати предност моделима са двокоморним пластичним прозорима.

Ово је посебно тачно код избора улазних пластичних врата. Истовремено, иу унутрашњим вратима, њихова употреба је корисна, узимајући у обзир звучну изолацију и топлотну изолацију коју могу да обезбеде. Па, наравно, не заборавите на сам алуминијумски профил. За улазна врата је погодан само производ високог квалитета. За дизајн интеријера можете лакше одабрати профил.