Произвођачи хидроизолације у Русији

Готово сви произвођачи хидроизолације у Русији испоручују квалитетну изолацију на грађевинском тржишту за различите дизајне, али бескрупулозни добављачи су свуда и можете се суочити са кривотвореном и кривотвореном робом. Размотримо у чланку главне домаће произвођаче за трљање, продирање и ваљање хидроизолације испод металног кровног цријепа у Русији, Московској регији и Санкт Петербургу. Укратко о произвођачима хидроизолације у Европи.

Проблем стварања хидроизолационог слоја је увек релевантан када се граде зграде у подручјима са високим нивоима подземних вода. Хидроизолација грађевинских конструкција изведена је помоћу материјала за трљање или ваљање. Савремене технологије хидроизолације у понуди имају другу технологију - употребу продорне хидроизолације, смањује апсорпцију влаге бетонским конструкцијама.


Хидроизолација темеља изграђене куће

Произв.

Продорна хидроизолација мења структуру бетона на молекуларном нивоу, због тога је апсорпција влаге практично елиминисана. Складишта су доступна у облику растворених смеша у води. Разлика између продорне хидроизолације традиционалних материјала је да композиција продире у бетон испод постојећих пора, а специјални адитиви формирају нерастворна једињења.

хидроизолација Ксипекје базирана на цементу, различитог састава примењених адитива. Опсег примене пробојне хидроизолацијеПроизвођач је разноврстан - цигла, бетон, камен и др.

хидроизолација Ксаипекобезбеђује заштиту од воде и хемијских раствора хлорида. Материјал повећава отпорност на корозију армираног бетона, тако да је главна област примене Ксеипека обрада в /б конструкција.

хидроизолација Пенетронсе користи за обраду армираног бетона, материјал повећава отпорност бетона на мраз. Састав укључује активне додатке, а основа смјесе је специјални цемент и кварцни пијесак.

хидроизолација Лахтисе издаје у облику сухе мјешавине, која се дијели с обичном водом. Састав укључује активне супстанце, кварцни пуњач и портланд цемент, који се користе за обраду армиранобетонских конструкција и опеке.

Изомат Акуамат хидроизолацијасе користи за третман хидрауличких конструкција (бунари, септичке јаме, базени). Може се користити за руковање различитим капацитетима у којима је вода под ниским притиском.


Хидроизолација Пенетрон фондације

Примена пробојне хидроизолације

Продорна хидроизолација има широк спектар примјена, мјешавина се може сигурно користити унутар животног простора за обраду бетонских и циглених површина. Добијена хидроизолација не захтева даље одржавање, не може се уништити механичким утицајем, јер продире дубоко у материјал неколико центиметара и формира нерастворљиво једињење.

Пре наношења хидроизолације је потребноПажљиво припремите и очистите бетонску подлогу. Боја се уклања са површине, гипса, гљивица и плијесан. Припрема смеше треба извршити у складу са упутствима произвођача продорне хидроизолације. Готова композиција треба да се направи у року од једног сата, то је количина смеше коју треба користити и припремити на почетку рада.

Произвођачи битуменске хидроизолације

Један од лидера међу домаћим произвођачима битуменских китова у Русији је корпорација ТецхноНИЦОЛ и домаћи произвођач битуменске хидроизолационе компаније Акуамаст. Поред "ТецхноНИЦОЛ-а" и "Акуамаста", производња и испорука битуменске хидроизолације у Москви и Санкт Петербургу баве се многим компанијама, међу којима су најпознатије:

хидроизол- није нижи од опсега "ТецхноНИЦОЛ" и "Акуамаст";

ИзоАрт- специализирана за производство на строителна смеша;

Грида- произведе квалитативна битуменска хидроизолација в Русији;

Десцартес- производите на компании - продукти на хемија и на лазарство.


Хидроизолација темеља битуменском мастиком

Примена битуменске хидроизолације

Битуменски китови - густа супстанца намењена за деконтаминацију грађевинских конструкција. Главне компоненте масти су: уљни битумен, који је око 85% тежине смјесе; пластификатори су потребни за рад у хладној сезони, обезбеђују пластичне маске. Укључени су и пуниоци азбестне мрвице, гуме и разних полимерних супстанци.

Мастикс домаћих и странихпроизводња се може купити у било којој грађевинској радњи. Употреба битуменских китова сматра се једним од најјефтинијих и најлакших метода хидроизолације. Хидроизолација отпорна на влагу у потпуности штити третирану површину од контакта с водом. Често, битуменска гладилица се користи за обраду темеља и зидова подрума.

Произвођачи ролне хидроизолације

Издвајамо неколико модерних произвођача хидроизолације ваљака, чији су производи далеко најпопуларнији и најпопуларнији: Тецхноеласт, Тецхноцол, Бикрост, Рубитек, итд. Потражња ових произвођача била је резултат висококвалитетних производа који задовољавају све модерне захтјеве и стандарде за еколошку сигурност за особу.

Као основа за хидроизолацију на ролни, претходно коришћен картон, импрегниран битуменом, резултирајући обичним кровним материјалом. Али материјал се брзо поквари и хидроизолација структуре је сломљена. Модерни произвођачи за базу користе стаклена влакна, фиберглас или полиестер. Стаклена влакна су издржљивији материјал, полиестер може издржати истезање до 30%.


Хидроизолација између темеља и зидова

Примена хидроизолације ваљка

Полиестер хидроизолација се најбоље користи у структурама које су склоне значајним деформацијама. За импрегнацију хидроизолације ваљака користи се битумен, док се додају полимери који додају еластичност и отпорност на хладноћу. Употреба овог типаХидроизолација је корисна када се ствара заштитни слој на површини са великом површином.

Премаз ваљака може се спојити и затворити гориоником. За полагање материјала ваљака потребно је припремити и поравнати подлогу. Ако се хидроизолација топи, базу треба претходно обрадити битуменским мастима. Хидроизолациони ролни материјали, у великом асортиману, производе и руске и стране компаније.

Произвођачи хидроизолације испод крова

Хидроизолационе мембране су врста полимерних ролних материјала. Њихова главна сврха је заштита рогова од влаге, јер метал у додиру са хладним зраком формира кондензат који може оштетити систем рогова. Да би се то избегло, произвођачи предлажу употребу хидроизолације за кров, о чему ће се даље разговарати.

Теноникол производи јединствене кровне мембране, прилагођене украјинским условима. Предузеће производи неколико типова кровних хидроизолација: ЕЦОПЛАСТ и ЛОГИЦРООФ (армирана и неармирана мембрана), Тивек Софт - мембрана за изолиране кровове, Делта Вент дифузијска мембрана за подну инсталацију, полипропиленска мембрана Исоспан.

Пример употребе парне бране при инсталацији топлог крова

Примена кровне хидроизолације

Кровна хидроизолација је дизајнирана да заштити кров и греде од влаге и одржава низак ниво влаге. Време рада крова зависи од квалитета хидроизолационог слоја. Пронађене су мембранеПримена у свим врстама кровова, без обзира на дизајн и намену. Карактеристике материјала су отпорност на агресивне средине и висока механичка оптерећења.

Дифузна мембрана има ограничену паропропусност, која се састоји од нетканог полипропилена и полимерног филма.

Постављање мембрана испод металне плочице је прилично једноставно. Важно је унапријед очистити површину, уклонити неправилности и остатке. Прво, мембрана је фиксирана на ивицама траке, а затим почиње да покрива целу површину крова. Приликом уградње хидроизолационе мембране као изолационог слоја испод крова, сви спојеви између плоча се залијепе траком и фиксираним кламерицама до решетке.

-