Пример "Оптимист": ружичаста водена земља у паковању од 10 литара, критике

Ниједно пуњење зидова не може да се поправи. Ово је важна фаза која ће утицати на коначни изглед собе. Као иу свим грађевинским радовима, постоје његове нијансе - важно је изабрати прави материјал и потпуно пратити технологију како би добили оптималан резултат. За различите површине се користи различит састав смеше. Много позитивних коментара о њиховом квалитету добија пример "Оптимист". Треба напоменути да је компанија-произвођач на тржишту већ више од 10 година и за то вријеме зарадила репутацију поузданог добављача квалитетних производа уз умјерене цијене, специјализирана за производњу не само тла, већ и других завршних материјала.

Карактеристике и главне карактеристике

Пример "Оптимист" је складиште које садржи:

 • акрилни латекс;
 • вода;
 • кварцни песак и други адитиви.

Може се користити и за спољашњи и за унутрашњи рад. Композиција може имати беле, ружичасте и друге нијансе.


Тло се може користити у различитим врстама завршних радова. Постоје такви типови као:

 • прајмер за дубоку пенетрацију;
 • поклопци;

Покривачи за дубоко продирање

 • спојница;
 • је концентрисан и други.

Након наношења било које од њих, површина је обложена да се поравна са филмом.

спојница
концентрована

Када се нанесе на посебно обрађени зид, танак слој земље помаже при хватању материјала и штити основу од ефеката негативних фактора околине. Прајмер има антикорозивни ефекат, штити металне површине од рђе. Код спољних радова искључује се појава гљивица и плијесни на третираном материјалу.

Када се примени на дрвне производе, земља "Оптимист" додељује своју структуру, она обезбеђује засићење и светлост. Таква обрада може сакрити пукотине и друге дефекте премаза, а такођер осигурава добро приањање, равномјерно облагање боја и лакова.

Спектар примене овог типа земљишта је прилично широк. Може се применити на:

 • цигла;
 • дрво;

воод
брицк

 • суви зид;
 • камен и друге површине.

дривалл
стоне

Тло "Оптимист" је погодно за употребу при раду са фасадама зграда, као и за обраду подова, зидова и плафона. Након сушења одозго, транспарентна фолија формира заштитну улогу.

Пенетрирајућа и фиксирајућа способност овог типа земљишта је повишена и може се кретати од 1 до 5 мм. По завршетку површине на њој нема гљивица и плијесни. Овај ефекат се постиже на уштрботпорност материјала на влагу.

Корисници примећују малу примену прајмера, као и његову добру способност разређивања дисперзионих боја. Композиција је нетоксична и безопасна за животну средину, нема непријатан мирис и брзо се суши.

предности

Пример "Оптимист" се доказао као поуздан и квалитетан производ. Не захтева посебне вештине да би се применила. Биће вам потребан контејнер у коме можете да рециклирате композицију, као и алат за рад (ваљак, четка или прскалица).

Тло "Оптимист" је економично када се користи - потрошња је од 110 до 240 мл /м2. Када се ради и за даљу експлоатацију, складиште не изазива алергије, не емитује штетне материје и практично нема мирис.


На температури спонтаног сагоревања на +450 степени, треба напоменути да је смеша отпорна на експлозију и ватростална.

Врло брзо се суши:

 • На температурама изнад 100 степени, процес може трајати око пола сата;
 • Нормално - не више од 4 сата.

Материјал је способан да полаже мале пукотине, као и изравнавање деформисане површине.

Након наношења и сушења, земља има низ позитивних својстава. Може да издржи температуре од -45 до +60 степени, као и до 5 циклуса смрзавања. Такав материјал је отпоран на вањске утјецаје, кемикалије, деформације, механичка оштећења.

апликација

Као и код било које врсте радова, површина мора бити пажљиво припремљена.

 • Као прво, она бришепрљавштина и прашина.
 • Деформисане површине и скидање старог премаза се уклањају.
 • Потребни део поклопца мора бити полиран.
 • Након тога се врши одмашћивање и потпуно сушење.


 • Препоручује се да се слој земље равномерно и суптилно расподели. Можете користити ваљак, спреј или обичну четку.
 • Када напуните зидове, крените од пода, а затим идите до плафона.
 • Када је посао завршен, морате сачекати да се потпуно исуши. Обично траје од 2 до 4 сата.

Ако површина има јак садржај влаге, може се нанети још један слој земље. Шема рада је идентична претходној. Након завршног сушења долази до завршетка следећих завршних радова. Могуће је нанети и боју и друга складишта.

нијансе примене

Добро утемељена површина може бити основа сваког материјала. Одозго можете нанети разноврсне производе за лакирање и лакирање, залијепити тапете и положити плочице. Након сушења, облога постаје безбојна. Може се користити за завршне радове било ког типа.

Оптимални температурни режим при наношењу прајмера - од +5 до +35 степени. Влажност треба да буде мања од 70%.

Рок употребе прајмера - 1 година од датума производње. Чувати и транспортовати у затвореним и замраченим контејнерима на позитивној температури (од 5 до 30 степени).


Приликом наношења прајмера, препоручује се употреба рукавица и маске.Ако је складиште пало у отворени простор коже, мора се уклонити и кожа се испрати.

Пример "Оптимист" се испоручује на тржиште у различитим паковањима. Њихова запремина може бити 1, 3, 5 и 10 литара. Помаже да се фокусирате на потребе купца, као и да прецизно израчунате количину купљене робе, што је веома згодно. Могуће је, на пример, користити складиште покривено литром и земљиште на бази воде у паковањима од 10 литара.

Научит ћете из сљедећег видеа о томе како правилно зидати зидове.