Прилагођена производња огледала

Огледала на појединачној наруџбини израђују се према једној или другој величини. У модерном животу свака особа треба да има добро огледало, у неким собама није један по један. Често пролазимо поред лепих огледала и не примећујемо их, а украшавају чак и једноставан део ентеријера. Нико није размишљао о технологији иза које су направљена огледала. Резултат је оригиналан и леп дизајн. Замислите како се радикално може променити унутрашњост куће, ако се огледало правилно покупи. Површина зрцала је у стању да прошири простор са одређеним нагласком на стил ентеријера.
Висококвалитетно стакло

Огледала се производе у најкраћем времену напредним технологијама. Прављење зрцала је прави занат и уметничко дело, у овом правом креативном идеји се прати, у готовој скици можете креирати било коју варијанту. Ако вам није потребан неки посебан дизајн, можете купити огледало стандардног облика и величине. Кадрирање у багету подразумева леп дизајн са брушењем или резбареним оквиром. У време доношења најодважнијих одлука данас то није само уобичајен, већ и неопходан атрибут.
Карактеристике реда огледала

Уз помоћ модерних технологија, израда огледала из компаније ГлобалГласс, омогућава вам израду широког спектра узорака, јединствених са одређеним предностима. Главне предности су:
- различити дизајнерирешења, сопствене идеје, бројни пројекти и појединачна огледала, узимајући у обзир најхрабрије жеље;
- Избор одређених параметара осветљења;
- У раду ће учествовати стручњаци мајстора, који ће за кратко вријеме направити огледало по приступачној цијени.

Обрада огледала се састоји од следећих параметара:
- сечење;
- полирање површине;
- заштитни филм;
- покривање мат површине;
- цртање фотографије;
- ласерска гравура.
Огледала долазе у сребру, боји и на било који други начин. Посебан багет може открити главну сврху. Огледало се може поставити на светло. Са огледалом соба постаје светлија, што је огледало веће, то визуелно повећава простор. Веома популарни производи са фасетима, изгледају софистицирано и скупо, смештени су у центар да би се нагласио главни ентеријер. Појединачна наруџба вам омогућава да узмете у обзир све жеље.