Преостале су техничке карактеристике грејача

Спецификације ИЗОВЕР није инфериорнији од страних аналога минералне вуне. Руски произвођачи изолационих материјала не стоје мирно и решавају проблеме побољшања карактеристика својих производа, обезбеђујући материјале са побољшаним својствима. Дакле, на грађевинском тржишту сваке године има више врста изолационих материјала руске производње. Размотримо у чланку изолатор Изовер, његове карактеристике и примену у топлотној изолацији.

Данас постоје грејачи који су се доказали на доброј страни и заузимају водећу позицију на грађевинском тржишту. Плоче од вуне имају одличне техничке карактеристике, овај бренд минералне вуне загријава интер подове, подове и плафоне станова, кровова и фасада кућа. Термоизолација фолије је доступна у облику плоча, ролни и отирача.

Предности термоизолације Изовер

Изолатор Исовер има стабилност геометрије, еластичности и ниске топлотне проводљивости. Основа за производњу минералне вуне су стаклена влакна. Проводите топлотну изолацију од фибергласа са најновијом технологијом ТЕЛ. Гријач се производи у дебљини од 50 или 100 мм у ролнама, отирачима и плочама различите чврстоће.

Техничке карактеристике грејача су одличне за топлотну изолацију сваког дома, овај материјал се широко користи у грађевинарству. Склатов овог произвођача има неколико брендова који могу загрејати све грађевинске конструкције - дрвене подове куће, унутрашње преграде,спратне етаже, кров и предњи дио зграде. Свака марка минералне вуне дизајнирана је за специфичне задатке.

Техничке карактеристике минералне вуне

Топлотна проводљивост топлотне изолације овог произвођача је око 0,041 вати по метру на Келвину. Ова карактеристика, у складу са гаранцијама произвођача, неће се временом мењати са правилном инсталацијом и квалитетном хидроизолацијом. Зрачни слој између влакана материјала неће само уштедети топлоту у кући током зиме, већ ће вас заштитити и од чудне буке са улице.


Табела Минерална вуна Изовор техничке карактеристике

Паропропусност материјала, као иу свим минералним грејачима, је "слаба карика". Ако стаклена вуна не штити током инсталације са парном баријером, онда ће се као апсорпција влаге повећати топлотна проводљивост топлотне изолације. У овом случају, исовер се сматра незапаљивим материјалом, јер се прави у потпуном складу са ГОСТ 30244-94. Рок трајања изолације може бити око 50 година.

Екологија се провјерава током производње, није опасна за људско здравље. Инсекти и глодари се не мријесте у стакленим плочама, а материјал не емитира штетне твари. Употреба ИЗОВЕР-а или минералне вуне Рокуетте је оправдана ако конструкцијски пројекат не намеће озбиљна оптерећења или је израђен од не-трајних материјала.

Монтажа за промену ванбродског мотора сопственим рукама

За топлотну изолацију разних конструкција, произвођач има широку палету производа. Да бисте изабрали топлотноизолациони материјал потребно јена основу својих карактеристика (углавном на густину) и препорука произвођача. Мољци са малом густином су прикладнији за хоризонталне површине, за изолацију зидова боље је купити плоче велике густине.

Полагање минералне изолације у два слоја елиминисаће појаву изградње мостова хладноће и пукотина.

Не заборавите на квалитативни парно-хидроизолациони слој топлотне изолације, јер је минерална вуна у стању да апсорбује влагу, а истовремено губи својства термичке изолације. Прије полагања плетеног стаклопластичног влакна, потребно је поставити хидроизолацију на конструкцију, за ту сврху је могуће користити обичну полиетиленску фолију. Врх минвате треба да буде сакривен супердифузионом мембраном.

Минватта Изовер: карактеристике и примјена

Изовер КЛ34у плочама користи се за изолацију хоризонталних, вертикалних и косих конструкција. Међусобно повезана водилицама није потребна додатна монтажа.

Извејер КЛ37у пресованим паковањима користи се за изолацију фасада зграда, ентеријера и кровних плоча. Плоче топлотне изолације морају бити чврсто притиснуте на површину током полагања.

Исовер КТ37у ролни се користи за хоризонталне површине. Користе га за изолацију међукатних плафона, равног и потопљеног крова. Ролна мора добро пријањати на површину.

Исовер КТ40у ролама од два слоја од 50 мм. Материјал се користи за слагање на хоризонталуповршине. Ако је потребно, можете поделити на два слоја за 50 мм ако је то довољно.


Пхото Постављање минералне вуне на сопствене руке

Изовјерник СТИРОФОАМ 300Ау облику крутих плоча мора бити слаган с наставком. У састав је укључен екструдирани пјенасти полистирен који повећава отпорност гријача на влагу.

Изотерма ВЕНТИТЕРМу плочама се прерађује у производњи хидрофобне за повећање отпорности на влагу. Нанесите на вентилисане фасаде, топлотну изолацију водоводних и вентилационих система.

Кров плоче Исовердоступан је у плочама дебљине 50 и 100 милиметара. Савршено држи топлину и практично не упија влагу и. Плоче топлотне изолације се слажу у два слоја да би се избегли празнине.

Изовере вентфасадје доступан у двослојном облику. Приликом уградње не дозволите да фолијске плоче клизе са површине. Овај Минват се доказао само на најбољој страни.

Изоворна заштита звукадоступна је у облику плоча и отирача. Звучно изоловани производи под именом боље штите собу од чудних звукова са улице. Користи се за звучне изолације и унутрашње преграде.

Видео. Спецификације минералне вуне Изовер