Предности и избор Елбор врата

Производи са робном марком Елбор добро су познати на домаћем тржишту захваљујући високом квалитету и савршенству. Њено пуштање се врши на опреми врхунских италијанских, швајцарских и јапанских произвођача. Високо хаковање, трајност, квалитет и поузданост производа ове марке већ су добро тестирани у пракси. Потрошачи могу да изаберу производ из серије серија са различитим могућностима дизајна.

садржај

 • Из историје формирања Елбора
 • Предности врата Елбора
 • Разне колекције врата Елбор
  • Серија врата Оптимум
  • Серија врата Стандард
  • Премиум серија
  • Доор суите сериес

Из историје формирања Елбора

Предприатие е основано 1976 г. У то време Боровицхи из Новгородског региона покренули су ново инструментално место, које је послужило као почетак базе великог предузећа. Испрва је створен пуни циклус производње за потребе војно-индустријског комплекса.

Предузеће је постепено проширило и ојачало производну и научну базу и осигурало раст благостања особља. Фабрика је пронашла свој статус, а производи су извезени у европске земље.

У тешким годинама земље, тржиште је снабдевало производе различитих намена. Од 1991. године , запослени у предузећу развијају браве за длановевисоке тајности. Покрет у овом правцу се наставио. Ризични асортиман брава, које су накнадно биле отпорне на висину класе 4.

Велика реконструкција, завршена 2006. године, компанија је опремљена најновијом технологијом.

Данас компанија нуди потрошачу:

 • различити модели врата;
 • арматуре за њих;
 • завршна обрада декоративних панела.

Производи са робном марком Елборсу широко познати и тражени , користе се у многим великим грађевинским и другим пројектима.

Предности врата Елбора

Основни камен на компаниа е висококвалитетен производ. Данас на тржишту можете упознати пуно производа од бескрупулозних произвођача који настоје да смање трошкове производа науштрб његовог квалитета и поузданости. алиЕлбор брине о сигурности потрошача , ослобађа врата посебне снаге и поузданости. Технолошки процес се стално побољшава и развијају се нове опције врата.

Међу предностима бренда Елбор:

 • лака замена декоративних панела;
 • слаба пјенљивост примењених материјала;
 • чврстоћу производа због посебног облика тврдих ребара;
 • привлачност дизајна производа;
 • изолација зоне замка посебне врсте;
 • могућност одабира потрошачког дизајна карневала;
 • сложено закључавање у више тачака;
 • заштићени су од петље и прашине;
 • заштита зоне закључавања са оклопним пакетом у неколико равни.

Многи дизајни предузећа су патентирани. Дакле, употребљени ексцентри омогућавају подешавање положаја крпе за врата.

ВратаТМ Елбор се може отворити у било ком правцу. Уградња производа Елборукључује вјешање врата крила врата на петљи , која се могу растворити за 180 ступњева. Произвођачке петље имају радни век од пола милиона циклуса отварања и затварања који ће трајати до стотину година употребе.

Сви производи компаније добијају гаранцију на три године, а за браве шест година. Али производи су много дужи.

Разноврсност Елборових колекција врата

Елборе Стеел Доорс на тржишту представља неколико колекција. Разликују се по бројним карактеристикама.

Серија врата Оптимум

Модели у овој колекцији су мале вриједности и карактеришу их проширени потенцијали. У блоку за закључавање врата налазе се две браве које су различите врсте механизама. Блок за блокирање је заштићен додатним оклопом.

Тканина вањског лима врата ове серије има дебљину од 1,4 мм, што само по себи није лоше. Све-савијени облик платна неће допустити да се гурне врата. Унутрашњи лим има димензије које покривају само 40% крила врата. Испоставило се да је то сасвим довољно. Точкасто заваривање плоча металног платна осигурава одличну конструкцијску трајност.

Причвршћивачи механизама браварије се јављају на раскршћу. Овај корак дозвољава без великих резова, што повећава крутост структуре оквира.

Серија врата Стандард

Овај моделски распон Елборових производаће бити идеално рјешењеза комбиновање сигурности сигурностиса разумном ценом. Хаковање структуре и продирање у дом са његовом применом биће веома компликовано. Снага просторног оквира га је учинила неодољивим за сваки напор савијања. За ову конструкцију се користе челични лим и укрућења дебљине 1,5 мм. Унутрашњи лист се користи у дебљини од 1 мм.

Блокада у моделима ове серије заштићена је челиком дебљине 5 мм. Практично је немогуће бушити у близини дворца.

Стандардна врата имају тринаест прекидача.

Премиум Сериес

Съгласно име, та сериа от ЕЛБОР врати} е обезбедуваат првокласна за {тита. Унутрашњост ове серије је дебља него у серији Стандард и има величину од 1,2 мм. За премиум серију, постоји више доступних тачака за закључавање. У овој имплементацији, користи се 16 тачака заустављања и два једнострука ротирајућа одстојника са одвојеним актуаторима од механизама за затварање.

У овом извођењу, девијаторје хоризонтални запорни механизамкоји ради када је кључ окренут у брави.

Доор суите сериес

Врата ове серије максимално штите стан. У спољном лиму у овој верзији обезбеђује дебљину од 2 мм, унутрашња је дебљине 1,5 мм. Одјељак браве је ојачан.

У овој серији, врата имају 22 тачке заустављања. Сваки механизам за закључавање производа из асортимана Лук опремљен је двориштем са испаљеним језгром.

Врата фирме Елбор су добри не само са заштитним својствима и карактеристикама, већ су и атрактивни у дизајну.Дизајн модела је развијен посебно игарантује одличан изглед производаза цео животни век. Постоје линије модела МДФ плоча које се могу прилагодити по вашој жељи.

Генерално, Елбо изгледа веома пристојно. Сва врата ове марке су поуздана и практична.