Пластични јастуци за купатило ће сачувати ваш породични буџет

Све до недавно, било је ријетко да се итко састаје у купатилским пултовима, преференцијама су даване углавном висећи умиваоници, повремено је било могуће сусрести се са стубовима, у горњем дијелу који је био прикачен за прање. Данас се све променило, а инсталација у купатилу је скоро непотребна. А често су и пултови у купатилу од пластике.

Овај материјал није осјетљив на високу влажност, а његова својства се не мијењају од утјецаја воде. Пластичне плоче се користе у пројектима буџетског дизајна.

Шта су пластичне плоче?

Тренутни пластични столови за купатила су релативно јефтини и издржљиви. Имају прилично лако руковање, а инсталација је једноставна. Структура пластике нема времена, што спрјечава накупљање прљавштине, због овог параметра задовољава све захтјеве хигијене, као и олакшава његу.

Због својих еколошких и сигурносних карактеристика, пластичне плоче се уграђују у више установа, као што су медицинске установе, продавнице, дечије собе и друге. Влажном крпом и сапунском отопином, радна плоха се лако може уредити.

Пластичне радне површине су најразличитији облици боја и текстура. Прозирни акрил се такође може користити за производњу, у којој дизајнери стварају фантастичне 3Д цртеже. Једини недостатак пластике је постојаност прије гребања, али то се лако коригира полирањем.

Проси недостаци пластичних производа за купатило

Доступност било којег новчаника и разних дизајна привлачи велики број купаца. Али, као и сваки други производ, пластичне плоче имају своје плусеве и минусе. Предности су:

  • свестраност, пластичне плоче усклађују се са било којим унутрашњим стилом;
  • пластичност, пластика лако толерише варијације температуре и отпорна је на мале деформације;
  • отпоран на влагу;
  • лака нега за одржавање високог нивоа хигијене;
  • трајност;
  • ниска цена.

Пластика је лагана (12-15 кг), што знатно поједностављује инсталацију. Једна од предности овог материјала је и отпорност на апсорпцију разних мириса, због ове особине нећете осјетити ароме мијешања случајно проливене козметике и сапуна.

Али животни вијек пластичних плоча бит ће знатно смањен ако се користи за његу детерџената абразивним материјалима кроз које ће површина изгребати или агресивна средства за кемијско чишћење. На њему се формира калуп, пластични сто може да промени боју.

Савети за избор

Једна од разлика у купаоницама је висока влажност. Чак и са чињеницом да га константно провјетравате и гледате сухо и чисто. Пре него што изаберете пластичну радну површину, морате се добро уклопити. Стол, као и други намештај за купатило, треба да буде отпоран на високу влажност. Због ове имовине, она ће дуго служити. Уосталом, главна стварАгресивни фактор који утиче је на високу влажност.

Уз помоћ модерних технологија, пластика може имитирати различите материјале: метал, дрво, природни камен и тако даље. Истовремено имитира не само боју или боју, већ и рељеф, који омогућава да стола изгледа веома лепо и естетски. Прекрасан изглед и индивидуалност пружају се уз помоћ модерне методе штампе која вам омогућава да поново креирате жељену жељену слику.

Примери пластичних плоча у различитим стиловима и бојама:

Таблете егзотичне боје су у великој потражњи, али свијетле боје могу брзо постати досадне. Светле боје површине ће се на крају смањити. Изузетак су црно-бели тонови.

Бела је свестрана, у хармонији са свим унутрашњим стилом купатила. Поред тога, може се лако комбиновати са завршним материјалима собе друге боје. Тамне нијансе су веома ефектне, али и даље имају бројне недостатке, јер ће бити видљиве огреботине и разводи.

Пултови сиве, беж и смеђе нијансе се не продају. Оптималне варијанте су симулатори за симулацију камена или дрвета. И какав дизајн пластичне плоче треба изабрати, одлучите сами - опције маса!