Перфорирани плафони: фотографије и спецификације

Не у сваком стану можете видети оригиналне и прелепе перфориране стропове.Потресни плафони сами по себи су одавно новина, али перфорирани растезљиви плафони: фотографија ће их описати и показати у свој својој слави, заиста новост. Рупе могу бити различитих пречника, али се налазе истовремено, строго паралелно и хаотично, или у облику шаблона. Користећи осветљење различитих дизајна, као и њихову различиту локацију, можете постићи најнеочекиваније, изузетне и оригиналне светлосне ефекте. Тренд је трендовски, наглашава тренди стил и прилично је погодан за стил високе технологије.

Предности перфорираног затезног плафона

Помоћу перфорираних растезних плафона, можете произвољно експериментисати са светлом.

Да не радите са светлошћу, иако сам била фантазирана и не експериментишући, резултат ће вам увек и задовољити вас и ваше вољене.

Плафон ће бити леп и оригиналан изглед, чак и када се користи конвенционално, стандардно осветљење. На овај или онај начин, перфорација ће створити изненађујућу и необичну текстуру.

Помоћу перфорираног стропа можете створити оригиналан и јединствен дизајн просторије

Следователно, врлине на плафоните:

 • практично и поуздано;
 • Једноставна инсталација. Недостатак смећа током инсталације.
 • Отпорност на влагу.
 • Отпорност на пожар.
 • Не упијајте мирисе.
 • Разноврсност. Одговара апсолутно за сваки дизајн.
 • Штета примљена током процеса није баш тачнаОперативни лако уклонити у кратком времену
 • Приступачна цена. Много је јефтиније до плафона са сухозидом.
 • Способност да нестандардне, индивидуални климу у затвореном простору. Ако подесите напетост између извора светлости и базне плафон, можете добити ефекат сунчеве светлости.
 • Дупли широко коришћен метод лечења, када је перфориран плафон, друго место, али другачије боје. Узгред, рупе могу бити различите пречника. Други сет плафон и осветљење. Сада можете укључити светло размишља игру светлости и сенке у вечерњим сатима.
 • Приликом инсталације вишеслојне плафоне може постићи највећи ефекат. Танке зраци светлости рефлексија које продиру кроз рупе у доњем тканине, дају потпуно јединствен, јединствен, атмосферу у соби. Перфорирани платно у овом случају, постаје најобимнији изглед. Дизајн, мада није лако, али вреди, јер је у позицији да додате било посебну собу помпосити.

Ако желите да се ваш стан јединствен - требало би да инсталирате перфориране плафона!

Бреатхабле лимити: ревиевс

"дишу" или плафон? Ово питање је постављено много, али каква повратних купаца?

Питање "дисања" различитих грађевинских материјала, увек је био оштар, а сада - више него икада. Људи, посебно оних који живе у урбаним срединама, цијеним њихово здравље.

Потрошачи који имају средства за природниМатеријале, увек покушајте да их примените, а не "хемија" и "синтетика". Да ли им је увек могуће - питање, рецимо, витално.

Ревиевс:

 1. Само маркетиншки потез - филм не дише;
 2. Ваздух не циркулише у простору између ПЦБ-а и главног плафона;
 3. Ако је питање за вас фундаментално, онда се не вреди обратити са овим "ваздушним" тензионим плафоном;
 4. Да би се постигао жељени ефекат, неопходне техничке мере које ће обезбедити вентилацију тражене зоне. Као опција - тканина.
 5. У случају ПВЦ фолије са перфорацијом, ефекат је занемарљив.
 6. Прилично висока цена.
 7. Опција очигледно није приоритет.
 8. Глупо је направити плафон "дисати". Зидови и под, који не би били направљени, такођер не "дишу".
 9. У ту сврху боље је нанијети тканину. Понекад је ПВЦ јачи и пролази кроз ваздух. Сама тканина има микроперфорацију и ове рупе се формирају у процесу производње материјала. На таквом плафону никада неће бити кондензације, плијесни, гљивица. То су ови "прозрачни" плафони.
 10. "Бреатхабле" тензијски тканина ће бити у комбинацији са тапетама, са гипсом и са сухозидом. За време инсталације није потребан топлотни пиштољ.

Из бројних прегледа перфорираних растезних плафона, може се рећи да су мисли дивергентне: неко воли свој креативни дизајн и начин на који то раде, други не реагују добро на њих и тврде да је најбоља алтернатива тканина напетости плафон

Дакле,На основу огромног броја прегледа, можемо закључити да је популарност затезних плафона пред напетим стропом од ПВЦ-а.

3Д перфорација затезних плафона: ефекат запремине

Уметничка 3Д перфорација затезних плафона је иновација дизајнирана за креирање 3д волуметријских плафона.

Плафони се монтирају уз помоћ посебног 3д профила, што увелике поједностављује технологију монтаже конструкције, јер је могуће истовремено причврстити оба стропа.

Уметничка 3Д перфорација постаје толико популарна да има доста коментара о потрошачима.

Уметничка 3Д перфорација: прегледи плафона

Уметничка 3Д перфорација је до сада најпопуларнија, и такође ужива велику потражњу.

Вопроси относно:

 • Несумњиво, ово је кнов-хов и, врло сретно;
 • 3Д профил олакшава инсталацију. Инсталација се врши што је пре могуће.
 • Уметничка перфорација фасцинира и привлачи пажњу људи.
 • Ово је најоригиналнији од свих познатих метода украшавања, који ће, наравно, сваку унутрашњост претворити у непрепознатљивост.
 • У комбинацији са ЛЕД позадинским осветљењем, као и са штампањем фотографија.
 • Унутрашњост постаје крупна, што је чини јединственом. То је ваш плафон - чисто индивидуалан.
 • Перфорација је разноврсна: од обрасца и обрасца, до спирала или цвијећа.
 • Трговци раде брзо, кохерентно и професионално. Жеља сваког клијента је за њих закон.
 • Уметничка перфорацијагреат оптион. Да бисте уредили било коју собу, треба да користите уметничку перфорацију.
 • Гледајући видео, одлучио сам да наручим.

Из свега наведеног јасно је да потрошачи нису само у великој мјери задовољни овом иновацијом, већ и снажно препоручују да их други имплементирају.

Монтажа перфорираних плафона: поверити специјалистима

Мјерења се врше прије монтажног рада, а затим се израђује потребна ознака.

Због чистоће обављеног посла, није потребно изнијети сав намјештај из просторија. Само га помакните у средиште просторије како бисте осигурали приступ базном стропу око периметра.

Главни алат за означавање - ласери.

Упутства корак по корак

Прво, линија периметра се примењује да би се одредио ниво на којем ће се систем лоцирати. Свјетиљке је потребно купити унапријед, што ће касније бити потребно или уметнути у перфорирани строп, или сакрити испод ње, или објесити на њега. У овом случају потребно је узети у обзир да је у случају употребе уграђених елемената за њих неопходно одређено мјесто.

Даље, вјечна дилема инсталирања плафона би требала бити:

 1. рукама;
 2. Руке специјалиста.

Могуће је самостално уградити перфорирани напонски плафон, али је потребно пажљиво и пажљиво поступати са његовом уградњом

Уградња таквог плафона захтијева вјештину, одређену вјештину и искуство. Без свега тога, веома је лако направити грешке и уништити цијелу ствар. Наравноглавни разлог за невољност да се то уради властитим рукама је недостатак ласерског изравнавања, али ... ово је далеко од главног разлога да се одустане од ручне инсталације.

Да би се избегле грешке, немојте покварити материјал, боље је да не преузимате овај мукотрпан процес!

Наравно, може се покушати направити сам оквир, штедећи на њему одређену количину, али, као што се често дешава, када мајстори дођу до потрошача, они обично онда сви рециклирају. Да ли треба да измислим ноторни бицикл?

Монтажа перфорираног плафона (видео)

Типови перфорираних затезних плафона

Поред 3Д стропова и плафона који се могу дисати, плафони за затезање су подељени на изглед површине, као и на све друге стропове.

Погледи: 89

 • сјајно;
 • мат;
 • Металик.
Најновији тип површине је најкарактеристичнији стил високе технологије.

Разлика са обичним затезним плафонима је само у округлим отворима на површини платна, ау отворима одређеног пречника.

Једина разлика између перфорираног и уобичајеног затезног плафона је у томе што се у првој налазе округли отвори различитих пречника

.

Растегнути перфорирани плафони пружају невероватне могућности које могу да остваре најодважније дизајнерске пројекте.

Могуће је не само користити различите уређаје, већ и комбинирати додатне расвјетне уређаје с главним уређајима, док у исто вријеме постижу јединственост ефекта свјетлосне игре.

Врсте расвјетних тијела за перфориране вучне силеплафони: како изабрати

Нажалост, ниски плафони, много станова који су нам остављени након пост-совјетског периода, покварили су читав интеријер.

У стану са ниским стропом, пре него што је објешен лустер, морате пажљиво све вагати и не рачунати све.

Масивни, фенси лустери ће, као резултат тога, висити над власницима станова као нешто фундаментално, лоше се уклапају у укупну унутрашњост. Уместо тога, дизајнерима се саветује да инсталирају равне елементе, или чак и светиљке. Ако се не придржавате ових савјета, можете, на крају, "добити" још нижи строп и несклад у цјелокупни унутрашњи ансамбл.

Што се тиче затезних плафона било ког типа, њихов дизајн омогућава примену било које врсте осветљења.

Не можете се бринути о сложености избора прибора за перфорирани напонски плафон, јер за њега одговарају исти они за нормално платно за затезање

Врсте утакмица:

 1. Обични лустер;
 2. Светиљка уобичајена;
 3. Систем оптичких влакана, назван "звездано небо";
 4. Уграђено спот светло;
 5. ЛЕД позадинско осветљење.

Светиљке у затезним плафонима причвршћене су за подножје, односно за главни плафон, тако да је ово причвршћивање 100% поузданије него, рецимо, у гипсаним плочама.

Што се тиче лампе, користе се најразличитије, али се мора запамтити правилан избор њихове снаге: до 35 вати захалогене сијалице, до 60 вати за жаруље са жарном нити.

Ако је снага лампи већа од препоручене, стропна фолија ће се једноставно истопити, а како би се избјегла ова непотребна појава, потребно је повећати топлинску изолацију.

Стога, да би се избегли непотребни проблеми и трошкови, "златна" варијанта ипак ће бити "звездано небо" или њен аналог. Таква светлост је погодна за скоро сваку просторију. Наглашава удобност, добро одабран дизајн и биће удобан за свакога, посебно романтичан у природи.

Светлуцаве тачке на тамној позадини су направљене помоћу светлосних трансмисијских влакана, или сакривених иза филма или узетих споља. Као резултат тога, у вашем стану ће бити расвјете, које још увијек нису доступне већини потрошача!

Перфорирани напонски плафон са осветљењем (видео)

У закључку, желим да сумирам све што је речено. Перфорирани плафони постају све популарнији. Њихова сврха је уградња не само да се изједначи површина стропа, већ и да се соби пружи оригиналан изглед, а наравно и оптички пораст простора, што је важно у малим становима. Због разноврсности боја и структуре растегљивог плафона могућа је било каква, чак и најодважнија, најфантастичнија конструкција. Такав дизајн неће бити сан, већ стварност!

Сретно у уређењу вашег дома!

Конструкција перфорираног затезног плафона (фотографија у унутрашњости)

)