Павиљони за дацху - 105 фотографија савршено дизајнираних арбора у земљи

Викендица је омиљено мјесто за одмор већине људи, посебно оних с којима је то! Али понекад би било пожељно да се уради нешто тако да остатак личи на природно ... И у овом случају, веома је коректно купити или изградити видиковац за колибу тако што ћемо га инсталирати на сопственом сајту. Правилним одабиром, дизајн ће удобно украсити вашу сеоску кућу, и само ћете бити поносни на њу! Штавише, ово се односи на случајеве када се ради о производу који сте сами направили. Погледајте наше фотке са видиковцима, видећете њихову невероватну разноликост, међу којима ћете дефинитивно одабрати погодну опцију за себе.

Негдје при крају прољетне сезоне, као и на врућини, и до топле јесени, већина нас радије жели бити ближе природи и свјежем зраку. Постоје људи чије су породице навикле само да излазе из шуме, па, и оне чија имовина има сопствену заузетост, наравно, иду право тамо. Међутим, боравак у приватној сеоској кући, гдје је затворен простор, неће се свидјети свима. И даље жели да изађе, да хода или да удобно седи, уживајући на свежем ваздуху.
)


Нико не воли да се нађе на свизу, или да дође на село, и остане тамо под врелим сунцем, или на киши са грмљавином (ако се већ поклопио). Из тог разлога, куће у вилама су опремљене верандама, а ако то величина земљишне парцеле дозвољава, онда и сјенице.

Иначе, ако се међусобно пореде, павиљони за дацху имају бројне предности:

 • Они су функционални, али и стилски елемент у пејзажу ваше сеоске куће.
 • Ако ће сјеница бити изграђена много касније од саме куће, неће бити неугодности за остатак куће. Опет, у поређењу са тим, ако инсталирате веранду.
 • У сјеницама можете сјести чак и ноћу, док одмор у кући неће узроковати никакве неугодности. Поготово ако постоје људи старијих или деце.

Ако сте већ видјели на фотографији, како се данас могу подићи или купити лијепе викендице. Вероватно схватате да ће они помоћи да се сакрију у лошем времену, и уопште, то су целокупна уметничка дела.

типови конструкција

Међу њима постоји неколико опција, и то:

 • отварање
 • затворено
 • живи план
 • од Барбецуеус

И ако и даље размишљате о томе како да одаберете летњиковац, предлажемо да детаљније расправите постојеће типове.

Отворена верзија сјенице

Овај тип је најпопуларнији и најпопуларнији у поређењу са другима. Павиљони - неке базе, као стубови, као и мали балдахин причвршћен за ове стубове. Изгледа да је овај дизајн једноставан и истовремено веома леп.

Обратите пажњу на приказани скуп фотографија. Они се јасно виде у видиковцимаотвореног типа користећи декоративне елементе, као и преграде које се налазе између стубова.

Које су користи од отворене сјенице? Ево их:

 • Изградња објекта је прилично једноставна, можете то учинити сами.
 • Они су способни да заштите од кише која пада у лошем времену, или од зрака сунца које гори, посебно у љетним врућинама.
 • Ова верзија арбора вам омогућава да уживате у свим благодатима природе, удишете прекрасан мирис свјежег зрака, послушате "локалне" птице ...

Истовремено, такви павиљони имају и недостатке:

 • Можда није баш погодно, ако наиђете на јак вјетар. Ова верзија структуре није у стању да заштити од импулса.
 • У њему ће вам бити удобно само ако је топла сезона.
 • Нећете бити заштићени од инсеката, а то је чињеница да мало људи може бити задовољно.Затворен тип газебоса

Ово су мале куће или чак мали павиљони који су заштићени зидом са сваке стране.

Предности укључују:

 • Можете га користити удобно, и апсолутно кад год, зими, на хладан и хладан дан.
 • Такође ћете бити заштићени од вјетрова и инсеката.

Има и своје недостатке:

 • Простор ће и даље бити затворен, што значи да нећете имати осјећај да сте у миру, близу природе.
 • Роштиљи, или роштиља у њему, не могу се кухати до тадабиће инсталиран димњак за ово.
Живе варијанте стубова

Такве зграде су заиста уметност. За изградњу њихових зидова и шупа апсолутно није потребно користити конвенционалне грађевинске материјале. Чињеница је да се ове биљке користе! Они су примери у погледу животне средине и чистоће. Они су лагани у дизајну, веома софистицирани и софистицирани. Осим тога, инсталирање такве видиковаца у земљи - апсолутно не значи улагати у било какве посебне новчане износе.

Овде сте толико увучени удахнутом аромом биљака које разумете, без вештачких ваздушних замена (као што су освеживачи) које могу да замене праве мирисе природе.

По типу - мик роштиља

Дефинитивно воле да кувате кебаб, као и укусни роштиљ. Роштиљ роштиљ је постављен у роштиљу, а ријетко су покривени типом, тако да дим може побјећи прилично мирно. Истовремено, ако инсталирате добар димњак, онда се затворени тип може сасвим користити за кување роштиља.


 • Шта разликује веранду од терасе - која је главна разлика? (50 примера фотографија)
 • \ т
  75 фото-идеја за пројектовање павиљона у земљи

 • Тераса у земљи - 70 фотографија модерних идеја беспрекорног дизајнаИзбор материјала за изградњу сеоских кућа укупно

Ако размотритееколошки, чист материјал, онда је то природно дрво. Зато је врло често украшена чак и стамбеним кућама. Врло је популарно уредити цијелу парцелу у стилу села. Али дрво је веома лако обрадити, у ствари, и управо кроз овај облик оно може бити веома различито и изванредно.

Како би дуго уживали у дрвеној сјеници, материјал мора нужно бити третиран посебним средствима која одбијају воду.

Ове опције су направљене само од дрвета - уопште. На пример, ако је кров поликарбонат, укупна конструкција ће бити много јача.

Камен или цигла?

Генерално, оба ова материјала се могу користити за изградњу отворених /затворених структура. Ако изаберете прву опцију, мораћете да добијете мале партиције висине са стубовима за надстрешнице, док између њих може остати слободан простор. Ако се одлучите за затворени видиковац, вреди изградити комплетне зидне варијанте у којима ће бити равних прозора.

Избор камена /цигле за изградњу сјенице је прилично релевантан, поготово ако желите направити сјеницу с роштиљем, за коју можете направити посебну верзију штанда.


 • Тераса на тавану - 55 фото идеја за отворену терасу

 • Дрвена сјеница - готови цртежи, фотографски примјери и упуте корак по корак

 • ПВЦ павиљон: Прегледдизајна, и преглед фотографија готових арбора од пластике

метал газебос

Готови производи који се производе у производњи. Елементи ковања ће допринети вашој префињености. По правилу, такве конструкције су лагане и бербе, јер је метал веома врућ, а љети врућина у тако затвореној сјеници једноставно не сједи.


ткивне конструкције

До данас постоје многе варијанте производа за викендице од тканина. За њих, по правилу, користи цераду, јер није у стању да акумулира воду, и савршено испадне из свог крова. Осим тога, такве варијанте видиковаца се надопуњују мрежама против комараца, тако да ниједан инсект или прашина из пуханог повјетарца није покварио ваш одмор. Ово је посебно тачно у вечерњим и ноћним сатима када се накупи много комараца.

Газебо од тканине ће изгледати прилично елегантно, ако ће поред штанда бити клупа за љуљање од живице, или ће бити обложена сличном крпом попут сјенице.Обрасци и фотографије павиљона за дачу

Као што сте већ примијетили, сјенице су најразноврсније. Разликују се по облицима.

правоугаоник

Такви облици ће се савршено уклопити у подручје гдје се крајолик изводи у строгој геометрији. Обрасци дозвољавају максималну употребу парцеле одређене за сјеницу. Ова опција је одлична за викендице где се многи људи могу окупити. Овдје без проблема можете ставити велики стол за јело.Смјестит ће много гостију, а сваки од њих ће се осјећати врло удобно.

Округли облици

Такви дизајни се називају и сјенице. По правилу, оне нису велике. Захваљујући глатким облицима - ово је одлична опција за уређење мале дацха парцеле. Ако сте мало, а велике компаније неће, сигурно је поставити стол за ручавање за округлим столом.


 • Кров за видиковац - фотографија најбољих одлука савршено украшеног крова у сјеници

 • Дрвене сјенице - преглед фотографија здјела у земљи и врту

 • Павиљон с роштиљем - фотографија лијепо уређених арбора у модерном стилу

полигонални облици

У неким случајевима, то је алтернатива округлим формама. У правилу су погођене сјенице са осам углова, иако постоје и друге варијанте. Веома је погодно да направите ову врсту видиковаца. Уосталом, имају готове сегменте, можете сами инсталирати дијелове структуре, по властитој вољи и дискрецији.

стил градње

цлассицс

Овде нема ништа сувишно. Све је сасвим строго изведено и једноставно. Ове варијанте могу бити 4-угљик, или полигоналне. Будући да овакве сјенице не морају бити украшене на било који начин, такве варијанте су веома популарне на селу. Нарочито у оним случајевима када су подручја уређена ручно.

еаст стиле

Пожељан стил за оне који воле егзотику. Веома популарна је употреба пагода и вишеслојностикровова, који изгледа прилично лако и ненаметљиво. Од материјала: метал са дрветом - најпопуларнији у овом случају.

форест стиле

Ова павиљона изгледа као да је део шумског шумарка који је мало изолован. Основна идеја стила је да можете уживати и осјетити уроњеност у природу. У овом случају, потребно је направити распоред "живих" зидова и крова. Али то је већ по сопственом нахођењу сваког власника. Природно дрво се може користити и ако желите. Можете користити равне грубе и неагресивне гранчице и дрвене дебла. У исто вријеме, ако ће бити суптилнији, онда ће сјеница бити најсофистициранија. И да бисте украсили зграду, користите бршљан или другу биљку која се уситњава.

\ т

За стубове до надстрешнице, можете користити дрвеће, ражањ се не завршава. Неће додати шарм и бритву вашем дизајну.

сеоски стил

Овде можемо говорити о најразличитијим варијантама видиковаца. Главни задатак - бринути се за главни материјал, који би требао бити дрво. Можете сами одлучити како ћете га примијенити. На пример, уопште не можете да рукујете трупцима, направите их као да правите кућу за шибице. Такође, дизајни могу бити елегантни, са мотивима фолклора. Изгледаће веома оригинално у оригиналном типу, као алтернативу жерави.

\ т

У овом стилу, летњиковци морају бити пажљиво обрађени, тако да су једнаки иглатка

Сада знате како да изаберете видиковац за давање. Можете храбро показати фантазију, и глумити - све у вашим рукама!

105 фотографиј прекрасних фотографиј павиљона за дацха

)