Падобрански скок у тандему

Данас је свима доступан скок падобраном. Постоји много различитих падобранских клубова и различитих организација које пружају ове услуге. С друге стране, људи имају страх од падобрана. У овом чланку ћемо говорити о најсигурнијем начину - скок падобраном у тандему. Овдје можете купити цертификат за скок падобраном у тандему.

Скок падобраном у тандему подразумева прикључивање почетника на инструкторски падобрански систем и скок у зглобу. Ова опција је повољна јер почетник обуке иде у позадину. Сва одговорност за лет, отварање падобрана и удобно слетање преузима стручњак. Током скока, новајлија и инструктор могу да комуницирају уз помоћ тапкања и тапкања. У неким фазама, новајлија треба, својим ногама, да се групише. У другим ситуацијама - опустите се и уживајте у лету. Отварање падобрана и контролу куполе врши специјалиста. На исти начин, његови напори ће бити организовани од стране меког, па чак и слијетања у одређеном тренутку. Одласком на у-подарки.ру/цаталог/полети/парацхуте/можете добити детаљније информације.

Међу предностима скока у тандему истичу се:
- овај метод скока сматра се најсигурнијим;
- практично одсуство обуке и обуке;
- придошлица је ослобођен страха да ће "учинити нешто погрешно";
- Одговорност за сваку фазу скока лежи на инструктору експеримента;
- постоји прилика да се потпуно скине у скоку инова осећања без осећања и брига;
- Нема фактора који ометају (као што су одбројавање секунди, гашење падобрана, слијетање).
Упркос недостатку активне почетничке акције, многи од оних који су прошли кроз тандем кажу да су незаборавне сензације у овој верзији скока падобрана биле много више.

минуси:
- овај скок има вишу цену;
- пасивна улога краде део спектра осећања од личне одговорности, управљање скоком и слетањем;
- број нових искустава и вјештина је смањен неколико пута.

Тандем скок падобраном је погодан за људе који сањају о скакању са падобраном, али се плаше да то ураде сами. Врло је вјероватно да ће након таквог скока доћи узбуђење, а почетник ће моћи да прође кроз тренинг и направи самосталан скок.

Желимо вам срећу у тандему!