Ован кутни ормари (21 слика): са два врата, једнокоморна и модуларна гардероба у облику слова Г

Ован кутни ормари се обично схватају као нешто веома велико, док су још увек старомодни. Међутим, ова идеја је далеко од стварности - сада постоје дивне опције, које дословно импресионирају машту елеганцијом облика и функционалним карактеристикама.

Практична вредност и уређај

Одвојите ове ормаре од броја уграђених врата - они могу бити један, два, три, па и више. Можете их отворити по ручкама или посебним механизмима, реагујући на притисак.

У већини случајева, у згради се налазе:

 • полице;
 • подигнуте кутије;
 • шипка испод вјешалица.Исти и хетерогени материјали могу се користити за израду кућишта и врата. Произвођачи покушавају да се приближе једни другима за употребу декоративних блокова. Понекад ручке на вратима постају елемент дизајна, а да не спомињемо резбарене и позлаћене елементе, уметке за огледала. Широко коришћени намештај опремљен је осветљењем, ту су и полигоналне, лучне модификације и тако даље.

функционални

Дизајн ауре кабинета се користи чешће од других, а разлози за то су сасвим очигледни. Нека изнутра није сасвим чиста одећа, оштећена и старе ствари, то не утиче на осећај боравка у соби. Поред тога, слагање постаје веома компактно, а на сигурност и једноставност употребе не утиче. У свакој кући треба да буде бар један ормар са растварајућим вратима.

Требало би узети у обзир не само позитивне тренутке, већ и његове објективне слабости:

 • Конкретно, никаква љепота и елеганција материјала не дозвољавају игнорирање чињенице да се испред - на примјер, једна врата и ходник неће у потпуности уредити.
 • Величина производа се такође чини релативно скромном, у ствари, потребно је много простора. У уском ходнику не стављајте, а ако је одјећа прљава, натопљена од кише, од снијега, неће се објесити.
 • На крају, обавезно додајте и друге предмете намјештаја.


сорти

Украсни ормар није само једнокрилни, већ и са два вентила; повремено је допуњена благајна, мезанина и огледала. Одабиром пара, од којих један има кутије, губите потребу да наручите комоду. Интегрални дрвни низ изгледа веома скупо и чврсто, ради дуги низ година, међутим, таква опција је тешка и кошта много новца. Због тога се квалитетне плоче од иверице, иверице, МДФ и фурниране дрвене плоче оправдавају и са вештом употребом служе веома дуго и квалитетно.

У правилу, дубина таквог кабинета је 0,45-0,6 м; судећи према постојећој пракси, то је довољно да се гарантује капацитет производа.

Ормари који се користе у вестибулима обично се изводе у опсегу од 1.8-2.4 м висине. Али ширина варира веома јако: од 0,8 до 3 м.

На њега утиче:

 • ширина просторије;
 • је отворио врата;
 • излаз кутија;
 • висину производа (тако да изгледа складнои пропорционално).


Ормарић у облику слова Г може бити украшен на различите начине, укључујући врхове на соклу, бојење, лакирање, оквире и филмове. Његова предност је што се простор просторије користи рационално, могуће је поставити такав комад намештаја било где - у дневне и дечије собе, на балконе, па чак иу канцеларије.


Ормарић са два врата у облику слова "Г" може се користити самостално или у комбинацији са другим слушалицама за компоненте.

Сврсисходно је задржати се у њему:

 • постељина и остала постељина (у спаваћој соби);
 • одјећа за хладне и пријелазне мјесеце (када је инсталирана у ходнику);
 • играчке и дизајнери, друге димензионалне ствари (у дечијим собама).

Наравно, компетентни потрошач је дужан да одмах размотри шта ће се тачно налазити у ормару, на који број полица и кутија ће вршити налоге, узимајући у обзир и радне потребе и личне интересе чланова породице.


Употреба у спаваћој соби

Ормари за пресвлачење изведени на обрадивом систему, само у таквим просторијама је најприкладнији. Уосталом, они ће вам омогућити да похраните особне ствари двоје или више људи, даће вам високу ефикасност кориштења сваког квадратног центиметра. Корисник није ограничен у дизајну и дизајну величина. Међутим, препоручује се да још увек разговарате о избору са специјалистима како бисте избегли грешке.

У унутрашњости нема тривијалности, већ у односу на спаваћу собуто је истина дупло. Кутна кутија је уграђена и уграђена, и тешко је рећи која је боља - превише нијанси треба узети у обзир. Тако да се производи из предмета лако померају не у супротном углу, већ иу другој просторији уопште. Сходно томе, репозиционирање намештаја и поправка су поједностављени.


Уграђене верзије су или потпуно непокретне, или захтијевају значајне трошкове приликом растављања и превоза, не дозвољавајући да се одржи исти број заузетог простора. Упркос томе, постоји и значајна предност - производња по наруџби. Тако, кутни ормари за одећу, уграђени у зидове просторије, идеално ће узети у обзир све ваше жеље. Да не спомињемо да они непроменљиво надмашују намештај кабинета по коефицијенту који се користи за чување трга.

Конструкција је веома различита, а ограничења су ограничена на:

 • слободан простор;
 • практична потреба;
 • финансијски ресурси клијената.

Облик и боја

Ормари који подсјећају на трокутни план су направљени врло једноставно, што вам омогућава да уштедите новац. Међутим, повећање унутрашњег простора, заузврат, "купује" се због простора у просторији. Радијални или радијални круг разликује глаткоћу контура и помаже да се створи потпуно оригиналан производ који је компатибилан са веома мудрим интеријерима. Нажалост, накнада за такве модуларне дизајне је веома велика и нису сви потрошачи на располагању.

Тоналност је такође важна. Да, унутрамале просторије су светли намјештај, сличан украсним материјалима у гамути, гдје су тамнији тамнији. Омогућава вам да смањите претерани визуелни притисак. Ако је ваша спаваћа соба пространа, распон допуштених стилских рјешења је знатно шири и укључује чак и тон који наглашава предмет намјештаја.

За кабинет, делови који су повезани под углом од 90 степени (у облику слова Г) и за било коју другу велику вредност, имају фасаде. За цијену и квалитету најбољи омјер су МДФ и фибербоард, прекривени пластичним слојем, поливинил клоридом или фурниром.

Ако је потребно, да би се визуелно изградила мала просторија, прикладно је одабрати опцију са огледалским крпама.

Што се тиче врата, тенде су удобне и уобичајене за већину људи, али имајте на уму да ћете прије кабинета морати потрошити довољно слободног простора, који иначе неће бити кориштен. Али, у поређењу са клизним форматом, много компатибилнији стил дизајна. Кутије, опремљене са запорним каналима, глатко су затворене и саме се не увлаче.

Ако је потребно, стручњаци ће увијек пружити било какво објашњење о карактеристикама производа који су имплементирани и релевантни у вашем интеријеру. Ако имате било какве недоумице, прво се консултујте са дизајнерима, а затим донесите коначну одлуку.

Кутије за кутије ГерманВорлд у следећем видео приказу.