Оцена произвођача металних улазних врата

Сваке године све више и више металних улазних врата која нуде различити произвођачи могу се наћи у продаји. Због тога се потрошач суочава са великим потешкоћама у фази одабира најприкладније опције. Више сумњи настало је због обећања произвођача, који тврде да су њихови производи најквалитетнији и једноставнији за употребу. Једном у таквој ситуацији, купцу је тешко да донесе праву одлуку. И овде неће спречити да се упозна са оценом улазних металних врата, која су доступна у нашој земљи.

садржај

 • Преглед руског тржишта
 • Европски произвођачи
 • буџетске опције
 • Тржиште врата у региону Москве
  • Јагуар Цомпани
  • Став Цомпани
 • закључак

Преглед руског тржишта

Потицај за самосталан развој био је сегмент домаћег тржишта челичних улазних врата 90-их, и од тада се активно развија. Последњих година његова структура се често мења, што је утицало на рангирање домаћих компанија које се баве производњом производа за врата. Данас, тржиште челичних врата нуди широк асортиман ових производа, укључујући велики број модела различитих произвођача.

Анализирајући структуру домаћег тржишта, треба напоменути да је удио страних произвођача веома мали: чине око 10% укупне количине челичних улазних врата. Највећи представник има произведене дизајне Италијански произвођачи Фбс, Диерре, Ди.Би . Да би привукли пажњу на своја врата, они посвећују велику пажњу дизајну. Истовремено, домаћи купац је доступан и израелска врата нуде Пандоор и Мул-т-Лоцк.

Главне предности њихових производа су висок квалитет изведбе и ниво поузданости, који се обезбеђује опремањем снажним бравама. Наведена предузећа већ дуже вријеме задржавају високе позиције у рејтингу произвођача, док повећање њиховог тржишног удјела отежава висока цијена производа које нуде.

Европски продуценти

ако анализирамосегмент врата луксузне класе , онда Диерре заузима високо место на рангирању страних произвођача. Седиште компаније је у Италији, а тренутно је испред својих конкурената у погледу производње производа за врата. У свом асортиману, заједно са улазним металом и ентеријером, представљена су ватрогасна и техничка врата. Међу осталим областима рада компаније требало би да буде производња прозора и сефова високе сигурности. С обзиром на то колико велики асортиман производа ове компаније не изненађује да је био у стању да успе на светском тржишту.

Врата која су направљенаиспуњавају стандарде квалитета , који су на снази у многим европским земљама, као иу Русији. Комбинујући најновију технологију са великим производним капацитетима и значајним искуством, овај произвођач је прошле године успео да изађе на нови ниво производње: заРезултати 2014 године, обим својих уграђених врата чини 200 000, касете за њих - 111 000, прозори опремљени противпровалном заштитом - 80 000, противпожарна врата - 90 000 и браве и сефови - око 300 000.

У својим активностима, Диерре је посвећен не само високом квалитету производа, већ и бризи за околиш. Одлука о преласку на употребу материјала за заштиту животне средине омогућила је да Диерре успостави озбиљан пословни односса међународним концерном ЦасаЦлима , са којим се њихов заједнички рад односи на развој производа за уштеду енергије.

Једна од карактеристика Диерре врата је висок ниво заштите. То је очигледно у моделу Д-пет звездица, који пружа пет нивоа заштите. До данас у свијету постоје само три произвођача који могу створити тако поуздане производе за врата.

Руско тржиштеје дошло прије више од 15 година . Данас су његови производи тражени међу домаћим потрошачима који бирају улазна врата која представљају високу цијену.

буџетске опције

Данас се на тржишту могу наћи конструкције врата, које производе други произвођачи, с тим да ниво перформанси није импресиван, због тога што је њихово мјесто у средини рејтинга. Прво и најважније, то се односи на кинеске компаније: иако њихови производи нису доброг квалитета, они су и даље тражени код великог броја купаца, захваљујући приступачној цијени.

На основу тако велике заступљености различитих компанијаРуски произвођачи предњих врата су прилично значајни. Разлог томе је чињеница да се производи које нудене разликују само по приступачним цијенама , већ имају и прилично добар квалитет. С обзиром на веома широку палету руских врата, све више наших суграђана обраћа пажњу на домаће производе.

Тренутно у продавницама можете пронаћи метална врата у свим варијантама, укључујући најједноставније, као и елиту, које могу бити опремљене оклопним конструкцијама и најсавременијим системима видео надзора. Канцеларијска врата, у изградњи којихнајновији сигурносни системи , које нуде домаће компаније, бољи су у односу на стране колеге управо због њихове веће доступности цијена. То објашњава чињеницу да данас прилично висока места у рејтингу припадају производњи на прагу, створеној не само у великим градовима, већ иу Саратову, Јошкар-Оли и другима.

Тржиште врата Московске регије

Није случајно да су водеће позиције на ранг листи највећи произвођачи улазних челичних врата, као што су "Јагуар" и "Став". Својим изгледом и развојем руског тржишта улазних врата је почело. Штавише, почели су да нуде своје производе не само на територији наше земље, већ и бивших земаља ЗНД-а.

Јагуар Цомпани

Јагуар је почео своје прве кораке80-тих година прошлог века . Протеклих година се много тога променило, а данас је у рукама ове фирме довољновелики део тржишта металних врата. Таквим факторима успјеха произвођача доприноси флексибилност производње: када се ради о купцу, он одлучује о томе које компоненте треба направити од улазних врата. Другим ријечима, самостално је креирао сет улазних блокова, што му је омогућило да на платно додатног прибора с једним вратима дода други, због чега је изашао готово нови производ за врата. Ако говоримо о најбољим вратима овог произвођача, онда се они разликујуод следећих карактеристика:

 • Употреба увијеног металног лима дебљине 2 мм;
 • Оквир на бази профила сложене конструкције дебљине 2 мм, заварен са главним лимом;
 • присуство заштитних средстава за дворац и подручја на којима се монтира вуча;
 • Џеп за браву 2 мм;
 • Опремање џепова металним јастучићима;
 • оклопна плоча 4,5 мм;
 • заштита цилиндра;
 • Изолација на бази минералних плоча или минералне вуне;
 • Петље опремљене лежајевима;
 • Побољшан противосем;
 • Браве са снажним механизмом.

Обавезне карактеристике које би требале бити инхерентне веома добрим вратима суприсуство ојачаног оквираи крпе за врата, допуњене ребрима крутости, фиксираним у различитим правцима, и пар заптивних контура. Без очувања високог квалитета својих производа, разумљиво је зашто компанија Јагуар и даље има високу позицију на ранг листи произвођача. То даје разлог да се вјерује да су потрошачибило је позитивног мишљења о вратима ове компаније.

Став Цомпани

Производи које производи група фирми "Став", такође се могу сматрати једним од најбољих на данашњим улазним металним вратима. Процес развоја нових модела металних улазних врата, као и рјешења везаних за њихову уградњу, одвија се у главној јединици, а истовремено се активности компаније не ограничавају само на ову област. Бави се и производњом челичних решетки, уградњом система контроле приступа, који су главни задаци које решавају филијале овог произвођача.

На листи пословних партнера фирме Став Цомпани налазе се бројне познате компаније, међу којима су Моттура, Циса, Евва, Каба, ДиСеци друге. Дугогодишње везе са компанијом инсталирају произвођачи фитинга из Италије, Аустрије, Немачке. Таква сарадња нам омогућава да будемо сигурни да ће производи за врата произведени под брендом "Став" бити у могућности да покажу највиши квалитет.

Није случајно да је овај произвођач на другом мјесту у рангирању компанија које представљају тржиште за метална врата. То је олакшано не само правом политиком, већ и употребом савремене технологије у њеном раду и сталним побољшањем произведених производа.

Улазна врата у стан такође представљају и друге компаније, чији се производи могу, под одређеним условима, сматрати најбољом опцијом за избор:

 • Легранд;
 • Гарант;
 • Хефест;
 • упориште;
 • Неман.

ако се узме у обзир сегмент сигурносних врата , тада руководство припада фирми "Белка".

 • Распон предузећа је веома разноврстан, где су модели различитих класа противпожарне отпорности представљени од 1 до 4.
 • Производи компаније су широко заступљени на различитим објектима, укључујући канцеларије, банке.
 • Поузданост производа за врата овог произвођача произлази из употребе специјалног челика, који представља отпорност на пожар 1-3 степена.
 • Предложени дизајн "Белке" задовољава тражену дебљину, чија вриједност може досећи и до 2,5 мм и више на свакој страни.

закључак

Избор улазних металних врата је прилично тежак задатак за потрошача који не прати тржишне трендове. Уосталом, поред приказа различитих параметара, које само стручњак може знати,треба обратити пажњу на произвођача . За неке је овај параметар пресудан, тако да рејтинг компанија које производе метална улазна врата увелико поједностављују задатак одабира најприкладније варијанте улазног блока у стан.

Међу понуђеним варијантама производа за врата најатрактивнији су модели домаћих произвођача. Штавише, то није само због њиховог доброг квалитета и приступачне цене. Потребно је запамтити да су њихова врата израђена узимајући у обзир карактеристике објеката у којима ће се ти производи инсталирати. И у том смислу, онидобијају у страним аналозима , јер нема потребе за усавршавањем. И у планусервисирање ових дизајна је такође боље, јер за сваког власника таквих врата неће бити проблема у проналажењу компаније која може да поправи производ за врата у кратком року.