Отпуштање и уградња браве

Када говоримо о отварању браве, то значи отварање браве без употребе кључа. Отварање браве је случајно и неовлашћено. Хитно отварање овог отвора, када је власник просторије присутан, и на неовлашћеном отварању браве отварају неовлашћена лица у сврху крађе. Отварање је потребно када је кључ изгубљен или украден. Може бити много ситуација за откривање: кључ се може сломити или заглавити у бунару, ако се кључ не врати, онда ће вам требати бравица браве, често је потребно сакрити браву, када је кључ остао у соби, а врата су се затворила или затворила врата аутомобила. Постоје посебне фирме које отварају дворце у Москви у кратком времену.

За откривање је неопходно одредити коју браву имате: удубљену или надземну, полугу, цилиндар или било који други, јер је поступак за рад са различитим бравама различит. Сложеност радова зависи од типа врата, где се отварају и од начина на који су петље на вратима. Да бисте случајно отворили врата, морате потврдити власништво. Неопходно је хитно откривање када је цијев пробијена, мало дијете је оставило врата, врата су закључана, а ви сте заборавили да искључите плин, у тим тренуцима можете поштедјети ни минут и не можете се одгодити. Није препоручљиво да сами решите проблем. Не заборавите да ће погрешан квар коштати много више. Чак и најједноставнији дворац не би требао бити отворен, ако неодређене вјештине.

Након квара, врши се уградња браве, ако је платно оштећено, онда се врата могу замијенити. Уз минималну штету, рад неће трајати много времена. Сложеност поправке зависи од тога ко је био укључен у обелодањивање и како је спроведена стручна секција. Приликом кривичног отварања, потребна је потпуна обнова или замјена врата заједно са бравом. Ако је оштећена само ларва, то је могло бити узроковано разним разлозима. Поправци у сваком појединачном случају, стручњак прво врши анализу пројекта, затим покушава да отклони мање проблеме и по потреби инсталира нову браву. Процес је врло одговоран и комплексан, потребно је не само инсталирати нову браву, већ и довести врата у нормалу. Да бисте спречили да се врата што дуже разбијете, ојачајте кутију врата, купите квалитетну браву са додатном заштитом и инсталирајте заштитне елементе.