Осветљење сеоске куће

Љета су топла, а сељаци одлазе у своје сеоске куће. Људи дуго чекају на лето, и желе да сво слободно време буде у чистом ваздуху окружено природом. Углавном се љети настављају цијелу ноћ, тако да изворно освјетљење мјеста постаје један од главних проблема прије љета. Многи људи мисле да је стандардно освјетљење у сеоској кући свјетиљка без стропа на улазу и столна лампа на столу.

Можете купити необичне фењере у продавницама, али сви су видели ове цене, боље је имати скромну лампу на улазу ... У чланку предлажемо да прегледате опције необичне расвете сајта уз минималне трошкове.

Опције за осветљење у сеоским кућама иу сеоским кућама:

1. Гирланде.Они су у било којој градској трговини, а њихова цијена је мала. Али уз њихову помоћ можете створити незаборавну атмосферу у земљи. Ако имате затворену веранду или ходник, онда можете објесити новогодишње гирланде, које дуго времена леже на полицама и чекају своје вријеме. Да би се уштедјело на потрошњи електричне енергије, није неопходно да их укључимо сваке ноћи. Довољно је искористити тако дивно свјетло када гости дођу код вас током прославе важног догађаја. Гарланд у овом случају ће створити свечано и радосно расположење. То можете учинити својим рукама. Треба да размислите о лопти, да је подмажите лепком, навијте конац, да га распрснете, да растегнете жицу са лампом и да је чудо чаробњак спреман! Плафони од стакла или стакленке - добра верзија вијенаца. Гарланд Нова годинаможеш да склизнеш у теглу или боцу и ставиш тамо где желиш, биће велика лампа.

2. Свечи . Они нису извор огромне расвете у земљи, вероватно су само додатак главном извору светлости, али њихова предност - романтична атмосфера. Без њих не могу, у случају вечере за двоје у сеоској кући. Сами можете направити лампу за свијеће. Да бисте то урадили, узмите жичану и стаклену теглу. Испунити дно песком или шљунком - ако то урадите, добијање свијећа ће бити врло једноставно, а дно неће бити прљаво. Људска фантазија нема граница, тако да можете смислити много начина да украсите свеће за сеоску кућу.

3. Гасне сијалице из боца.Да би се ова идеја пренијела у живот, требат ће пуно времена и физичке снаге, али минимум новца.

4. Синтеза плафона и венаца- изгледа веома оригинално и лепо. Овако елегантно осветљење сајта биће само за вас.

5. ЛЕД позадинско осветљењеје јединствена опција. Нарочито зато што је водоотпоран, и са њим можете украсити било који део куће или викендице. Савршено осветљење је незаобилазан део удобног одмора особе, које ћете памтити у дугим зимским вечерима. Међутим, ако нисте власник сеоске куће или живите у стану, онда се таква оригинална расвјета може уредити и на вашем балкону.