Оригиналне кухињске позадине: фото 2018, модерне идеје у ентеријеру

Позадине за кухињу требају бити практичне, периве, сигурне, а већина људи бира тапете по боји и узорку. Ако се ради о кухињским тапетама, важно је узети у обзир не само дизајн, већ и њихове функционалне карактеристике, као што су отпорност на влагу и могућност вишеструког прања.

Изузетан дизајн кухиње 2018: модерне идеје, тапете

Унутрашњост кухиње мора бити максимално прилагођена простору погодном за употребу, док утјеловљује њихове идејне идеје, након поправка, можете овој соби дати елегантан и оригиналан изглед.

Кухиња не би требала бити пуна намјештаја, све би требало бити смјештено удобно и функционално. Зидови са тапетама ће ојачати хармонију и нагласити индивидуалност.

В 2018 г. следва следните:

 • Ергономски намештај у унутрашњости;
 • тапете или светли и богати или деликатни пастели;
 • Стварање кухињског атељеа, који прави место за кување и место за рекреацију са јединим простором;
 • Употреба фото тапета или фото штампања на намештају;
 • Природни материјали, замена имитације сјаја греде;
 • једноставне завесе (римски или транспарентни тил);
 • патинирани намјештај;
 • Многа расвјетна тијела.

Модне новине за лијепљење зидова у кухињи прекривене су винилним премазима, отпорним на блијеђење и спаљивање

Додавање украса је могуће уз високотехнолошке детаље.

Најбоље тапете у кухињи у ентеријеру: фото 2018

Прије свега,кухињске тапете би требале бити практичне. Потребно је узети у обзир могућност уклањања контаминације са зидова без оштећења њиховог изгледа.

Когато, кухонни тапети треба да има следните квалитети:

 • Влага (погодни су за влажно чишћење, а такође су отпорни на различита оштећења услед цурења воде, разликују се по издржљивости);
 • паропропусност (због пролаза пара тапета не апсорбује мирисе који се ослобађају током кувања);
 • Густина (због густе структуре су отпорније на механичка оштећења);
 • Погодно за бојење (ово је погодно, јер боја може избледети и запалити, а уз помоћ боје може се анимирати).

Најповољнија опција за кухињу јесу вишеслојне папирне тапете. Њихов недостатак је да их сваки удар на површину влаге оштећује.

Најоптималнија опција за украшавање зидова у кухињи - бамбус и винил тапете.

Стаклена роба није веома разноврсна по дизајну, а течност се боји влаге.

Најновија новина: кухиња тапете

Спољашња привлачност тапета је веома важна. Актуелна опција 2018. је употреба тапета са цвјетним принтом.

Модерни цвјетни узорци изгледају свијетло или мирно, могу бити графички, једнобојни или једнобојни. Ако ће намјештај подржати тему - изгледат ће удобно и складно. Шарени вођа ове сезоне је боја Марсале. То је боја вина, дубока и богата. Добра опција је комбинирати овубоје са мирнијим нијансама. Добро ће изгледати као елемент цртежа за тапете.

Веома лепа ће се уклопити у унутрашњост кухиње. Модни новитети дизајнера фото-слика непрестано се појављују, а њихов дизајн се може самостално замислити.

Фото тапете ће пружити потребне акценте и зонирање. Ови акценти могу бити допуњени разним додацима који одговарају тону.

Главна ствар је да је при одабиру свијетлих позадина главна боја зидова била прилично мирна.

Фото тапете које се користе у кухињи ријешит ће много унутарњих послова - повећати, подијелити, проширити простор, учинити просторије занимљивијим и сложенијим

Лагана палета у дизајну кухиње постаје све популарнија. Ово ће бити посебно релевантно за собе са малом површином.

Модерне кухиње тапете и њихови избори

Посебност трендова у дизајну станова и кућа у 2018. години је повећање ажурирања употребе зидних декорација. Плочице и пластичне плоче сада се користе за украшавање подручја прегаче, а природно дрво се готово не користи јер су јефтине и тешко је бринути се за њих.

Праћење свих модерних идеја је довољно тешко. Овогодишњи ретро стил је посебно популаран. То је употреба ретро трака, суптилних источних мотива и изузетних цветних отисака.

Лепа декорација зидова - тапете у стилу бербе. Светли, помало примитивни премази чине кухињу код кућеудобно и топло

За љубитеље једноставности и суздржаности минималистички остаци. Примитивни, али добро осмишљени дизајн ће увијек бити релевантан.

Модерне тапете у кухињи - врхунац ентеријера

Ако је кухиња уређена у модерном стилу, онда треба одабрати одговарајућу тапету. За модеран ентеријер, тапете које имају образац - геометријски, апстрактни или цветни - добро ће се уклопити. Такође је прикладно имитирати различите завршне материјале.

Најбоље је користити живописне необичне отиске за акцентни зид, јер ако направите све те зидове, можете уклонити осјећај угоде.

Ако је кухиња дизајнирана да проводи много времена, боље је користити мирне неутралне нијансе.

Модерне тапете за кухињу: шта је тајна избора

Да би покупили модерне тапете, а изгледали су добро, потребно је узети у обзир стил у којем ће кухиња бити одабрана.

Глатке монохроматске позадине или позадине са апстрактним цртежима су веома погодне за минималистички стил или хигх-тецх кухиње. Најпопуларније ове године су оне које имитирају камен, циглу и метал.

Избор тапета према стилу ентеријера

Класична кухиња је такође релевантна данас. За украшавање кухиње у овом стилу, уклопит ће се у елегантне пруге, ћелије, сложене цвјетне узорке, челичне украсе, имитацију декоративне жбуке.

Сјајне боје нису погодне за класику. Најбоље опције су компликоване и пригушене тамнелигхт схадес. Такође погодна тапета која опонаша древне фреске и слике архитектонских елемената.

Фиктивне тапете са финим узорком савршено оживљавају неутралне зидове у кухињи

У унутрашњости стила Провенце ће изгледати сјајно као позадина са мирним нијансама, што је романтични цвјетни или биљни отисак. Цвеће за овај стил је боље користити природно и пригушено.

Узорци цвијећа, пасторална ћелија, мртве природе, стилизирани цртежи воћа и поврћа добро ће се уклопити у удобну сеоску кухињу.

Оријентални стил додаје посебну кухињу кухињи. Најбоље је да користи светле тонове. Добро дизајнирани хијероглифи и мали елементи пејзажа.

Стил израде је такође веома популаран у дизајну кухиње. Ове године винтаге теме су посебно популарне.

Да бисте створили такав ентеријер, морате покушати да поново створите стил 50-80-их година 20. века. Велики број декорација, који је један од најважнијих, прихватит ће овај стил. Дизајн тапета треба да носи гастрономске теме или грашак, ћелију, траку, цвеће.

Топ тапете за кухињу (видео)

Избор тапета за кухињу је важан зато што су функционални, удобни и естетски. Да бисте уредили добру кухињу потребно је проучити све нијансе и препоруке професионалаца. Нијансе морају бити нежне, а отисак је прилично наиван, лаконски и елегантан.

Позадине за кухињу 2018 (фото)

)