Опције за комбиновање тапета, лепљење тапета

Када одлазе у просторије, гости, прије свега, обраћају пажњу на зидове. На крају крајева, они заузимају већину простора. Пре него што урадите поправку, морате јасно да одредите који од ваших зидова имају предности, а то су недостаци. И од ових индикатора да се повуку. Користећи различите материјале, можете сакрити нежељене дефекте. Можете комбиновати, као један грађевински материјал (на пример, користећи различите текстуре и боје), и комбиновати различите. Делимично, ова комбинација је једноставно неопходна због геометрије просторије. Најчешћи материјал за обраду просторија сутапете.Да би просторија изгледала укусно, морат ће уложити максималне напоре и вријеме.

Опције за комбиновање позадине:

1. Вертикални опсези.Стварају беспрекоран визуелни ефекат. Морате купити тапете исте ширине и текстуре, али различите нијансе. Датоваријанта лепљења тапетасастоји се у њиховој измени: 1 до 1 или 1 до 2. Можете користити: две боје сличне палете, једну боју, али различите нијансе, и потпуно контрастне боје. Можете користити платно са различитим цртежима. Вертикалне траке ће помоћи да се лагано подигне плафон и прошири простор.

2. Хоризонталне пруге.Употреба наизменичних хоризонталних платна. Такође је могуће изразити комбинацију дрвених, кортикалних панела и једноставног бојања. алиопција за лепљење тапетаје најпопуларнија и јефтинија.Алтернативни алгоритам је потпуно сличан вертикалној методи. Ширина се бира у зависности од висине плафона. Њихово лепљење је много теже од вертикалних. Линије споја морају јасно одговарати поду. Прво, горњи појас је залепљен, а онда је нижи. Најчешће се користе различити рубњаци или дрвене шине.

3. Употреба таписерија.Зидове треба припремити. Они су једноставно налепљени са тапетама или осликаним. И већ на врху ове облоге поставите уметке. Могу бити платна различитих боја, облика и величина. Све зависи од ваше маште. Овај стил подразумева употребу ивичњака или летвица. Као резултат тога, појавит ће се просторија с оригиналним дизајнерским рјешењем.

4. Прилози за тапете на великим површинамаОва метода је одлична за разноликост свих делова просторије са одличним семантичким идејама. На примјер, дјечја соба се састоји од спаваће странке, играонице и радне собе. У спаваћој соби можете да узмете тапете које карактеришу сан и ноћ. У игри - аутомобили, бајке, играчке. На радном мјесту - нешто лагано и не депресивно. Овај стил ће испунити простор својом јединственошћу и емоционалношћу.

5. Коришћење различитих фластера.Ова опција је погодна само за креативне људе који једноставно немају где да проспе своју енергију. Комади тапета могу се залијепити на зидове тамо гдје желите. Могуће је у облику неког цртежа, али можете бити само хаотични.

6. Избор ниша, говора.Ако ваша соба имаразличите геометрије, онда се може сакрити или истакнути са опцијом комбиновања позадине. Са њима можете "свирати" представе, осветлити, а нише су тамне. Успут, ниша ће одговарати тапетама са малим обрасцем различитих орнамента.

7. Пхото валлпаперс.Они стварају микроклиму у затвореном простору, моћи ће да подигну своје расположење за свакога. Такође визуелно смањите или повећајте плафон. Али ако одлучите да их користите тачно, добро размислите о постављању намештаја и ентеријера.

су главневаријанте комбинације тапета . Главна ствар - купите их у једној радњи. Ово се ради како би се избегле разлике у текстурама, ширинама и дужинама. Комбинујући позадину, соби додајете свеж и необичан изглед.