Нова модерна летња кућица, у блиској будућности

Сада је 21. век ера високе технологије и легендарна открића у области кнов-хов. Да ли је људска душа стално у границама града? Зар не желите да се осећате слободно, да се повежете са природом, да постанете власник креативнемодерне даче , а не исто што и сви? Људска душа увек жели да се одмори од конкретних градских зидина и урони у праву природу.

Нестандардни нови или побољшани дизајни у природном стилу само су намењени да вам пруже могућност да се што више опустите и заиста добијете естетски ужитак током боравка у њему.

модерна дацхаецоперцх су изумили и имплементирали угледни архитекти и дизајнери Америке. Одличан је дом за цијелу породицу у љетном периоду године. Његова јединственост лежи у чињеници да се на малој територији уклапају све неопходне просторије, које укључују готово све потребне атрибуте. У таквој побољшанојновој колиби налазе се : кухиња, дневни боравак, то јест, постоји чак и просторија у којој можете довести госте! Благоваоница - може узети храну у посебној просторији. Спаваћа соба са великим брачним креветом и двокреветном собом. такођеколибаима одвојено купатило са туш кабином.

Кућа је мала и укупна површина не прелази 25 м2. На пример, површина тоалета и туш кабине је око 3 м2, кухиња - 8 м2, а спаваћа соба са два одвојена кревета - 3-4 м2. Слажем се, тешко је замислити како су то свепросторије се могу уклопити у такву област.

Дизајннове земљеиз Сједињених Држава има за циљ да допуни неке од породица које је купују. То јест, људи купују кућу, али у будућности их сами опремају по свом укусу. Данашњамодерна дацханаправљена је у најједноставнијем и једноставном стилу, што му даје хармонију и оригиналност. У дневној соби се налазио и мали камин! Дакле, можете се дивити ватри у малој кући која седи на софи.

Колико људи може да живи у новој вили ецоперцх?

6 особа - ово је максимални број људи који се могу уклопити у овај модеран дизајн. И то под условом да ће се кауч у дневној соби распасти. На примјеру ове земље можете видјети рационално кориштење простора. Ова стратегија постављања свих просторија и њихових атрибута помоћи ће било којој особи да изгради или побољша не само своју малу кућицу, већ и своју велику кућу.

Иначе, вреди напоменути да су архитекти, поред свих просторија које су ту, чак и успели да у зграду ставе и шталу! Заиста, ованова кућас правом се назива врхунцем 21. века.