Налепнице на вратима просторије са фотографијом: могуће опције

За оне који су планирали реновирање или је одлучио да освежи мало животни простор, постоји добра вест. Нема потребе да се покрије боју или емајл крилу. Налепнице на блока врата врата ће додати свеж и естетски изглед.

врата Стицкер: врсте и облике

Процес конверзије од панела врата помоћу налепница је прилично једноставан. Суочавање са њом може свако лице без искуства. Дакле, ако је крило врата изгубио свој изглед, за његов опоравак треба само купити ових налепница.

Ови производи су савршено решење за све оне који су уморни од традиција и воли да експериментише. Довољно је мало напора да се буквално минут или два да се обичан унремаркабле врата у прекрасном крајолику или нешто занимљив.

Ако се метална врата и налепнице везани за њих напоље да узимају само оно најбоље опције, отпорне на спољне негативних фактора. У међувремену, реците нам шта су различите врсте налепница врата.

Налепнице за било коју врсту стакла врата. Они могу бити залепљени крило врата од својих две стране, што је резултирало у оригиналном унутрашњег елемента.

Винил налепнице на вратима од винила. Ови производи имају дуг живот и нису изгубили атрактиван и естетски изглед. Још једна значајна предност - за налепнице не треба велику пажњу и они могу да издрже температурне промене. Ако је потребно, налепница лакосе брише Доступне су многе слике на бази винила, укључујући 3Д слике.

Декоративне фото наљепнице - ово је најбоље рјешење за задатак трансформације интеријера. И још више - ови производи су прилично приступачни, неупоредиви са куповином нових врата. Стари пар врата са сличним наљепницама ће опет бити лијеп и естетски.

Лако их је залијепити, а ако се касније поправи или ће требати направити промјене у унутрашњости, врло је лако замијенити их онима који су боље прилагођени новом дизајну просторије.

Главна предност облоге врата уз помоћ наљепница - уз минималне трошкове значајно мијења изглед просторије. Ако је ово једна од многих 3Д слика, онда када се гледа ствара занимљив ефекат и чини се да је пред очима уопште а не на вратима. Врло једноставна и јефтина обична бијела или било која друга врата постају кутак удобности. Осим тога, слике у расутом стању не само да стварају занимљиве ефекте, већ и визуално повећавају простор - то је веома важно за мале просторе.

опције коришћења

Данас је постало модерно и популарно да се просторије за становање праве природним природним материјалима. Посебно желим да у унутрашњост ове природне лепоте додамо људе који живе у великим градовима. Шта сугерише тржиште?

И предлози нису тако мали. Слике су задивљујуће по својој лепоти пејзажа - типична слика за налепнице на вратима. Такође, на налепницама на вратима можете видети различите снимљене фотографијеуз помоћ макро фотографије - данас је то прави тренд и једна од опција за најуспешнији дизајн кућа и станова. Ово је прави "прозор у природу", поготово када слика приказује росу на листу, цвијет на шумском пропланку или шумске инсекте.

Поред готових налепница, слике можете наручити и директно под одређеним ентеријером. На пример, башта са воћем или цвећем на крилу врата кухиње може створити добро и складно расположење за љубавнице.

Траже се и тинејџерски предмети - у продаји се налазе налепнице на вратима соба адолесцената. Има много слика са аутомобилима, музичким звездама. Такође, млади воле слике спортских тема.

Осим што се ове наљепнице могу лијепити изравно на унутарња или улазна врата, могу се користити и на другим површинама. На пример, налепница ће вам помоћи да се ослободите досадног јаза између два намештаја - слични проблеми "живе" и претварају се у. Налепнице са необичним дизајном могу се користити на различитим намештајима.

Ако је крило врата на крају ходника, онда је у овом случају савршен избор налепница на којој се налази лијепа трака која иде далеко. Такве слике су веома и веома су занимљиве.

Помоћу наљепница можете претворити све просторије, а не само станове или приватне викендице. Дизајнери су успјешно користили таква рјешења у уредима и на било који начиндруге врсте просторија.

Налепница је одличан избор за оне који су хитно потребни за промену, али нема снаге, нема новца, нема времена за комплетну поправку. Поред нових унутрашњих налепница додаће се и ефекат присуства на месту слике. А то је извор инспирације и доброг расположења.

Фото тапете на вратима

Мора се рећи да су тапете за врата другачије од зида. Њихови главни задаци - да промене простор, додају у дизајн ноте оригиналности и додају изненађења. Након лијепљења наљепница на врата, крило врата ће се претворити у портал у други свијет.

Постоје различити формати налепница - на пример, стандардни су идеални за уобичајене ручке на вратима. Најчешће су величине - 73? 202 цм, 86? 202, 97 202, 86 220, 97 330. Међутим, ако је потребно, појединачне наруџбе ће се вршити било којим нестандардним налепницама.

Налепнице за врата имају већу отпорност на хабање, за разлику од зидних, такође имају велику густину. Следећи производи су направљени у облику шупље тканине. Лепљење треба искључити, иначе постоји ризик да ће бити видљиви зглобови.

Налепнице за кухињска врата морају нужно бити чисте, сигурне и практичне. Људи у кухињи проводе доста времена. Избор парцеле је ствар укуса. Купатило мора бити уграђено у купатило које је отпорно на влагу. У сваком другом случају, када се деформише, налепница може да промени своју геометрију.

За дневну собу треба да изаберетеналепница за дизајн и дизајн боја. Може бити било шта - цвијеће, водопади, пејзажи, берба намјештаја, камина и књига. Потребно је пажљиво приступити одабиру наљепница у дјечјој соби. Одговарајуће приче из света бајки, хероја цртаних филмова, животиња - све зависи од тога шта деца воле. За спаваћу собу треба изабрати пригушене боје, фотографије цвијећа, догађаје, различите пејзаже. Није најбоља опција у овом случају агресивне слике.

О материјалима

Материјали за израду налепница се практично не разликују од материјала који производе налепнице за зидове. Међутим, разлике и даље постоје. Већ није релевантан папир или флизелин. Много више винила на самолепљивом папиру. У том случају, лепак неће бити потребан, а причвршћивање ће бити веома снажно.

Ту су и производи са посебним слојем - заштитни су и држе налепницу од влаге и мањих оштећења. Ламиниране наљепнице се лијепе много лакше него сви остали - они се продају.

Што се тиче површина за лепљење, то је ламинат, пластика, стаклена врата или метал. Неће ли се ови производи држати, осим на бетону, гипсу и цигли.

Пазите да погледате фотографије врата која су тако украшена. Налепнице на вратима су веома интересантно и приступачно решење.