Мозаик из Шпаније: Видрепур и Дуне, Езарри и Оник, шпанске плочице у унутрашњем ентеријеру

Мозаик плочица је врло популарна. Међутим, нису сви произвођачи овог материјала подједнако одговорни за свој рад. Изузеци су производи произведени у Шпанији. Вриједи разговарати о њима одвојено.


Карактеристике

Шпанска плочица је направљена од првокласних материјала природног порекла. За производњу керамичких производа, користите пажљиво одабрану црвену глину уз додатак полиестерских смола. Да би се обезбедило олакшање, да би се показале карактеристике текстуре, користити исти метод - додавање минерала финим фракцијама. Уз њихову помоћ лако се формирају луксузни, естетски комплетни и јединствени завршни материјали.

Стакло, мермер или керамика могу послужити као елементи шпанских композиција.

Могу имати сјајну или мат површину и сигурно високу издржљивост и елеганцију перформанси.


Мозаик - оригинално рјешење у унутрашњости, које је омогућило украшавање дома истинском умјетношћу. Постоји много збирки, од којих свака показује иновативност и помаже да се организује лични простор на најудобнији, рационалнији начин.

Модерне варијанте су различите:

 • интегритет - без обзира колико детаљно, они формирају динамичну, веселу слику;
 • складан изглед - стварање нераздвојне парцеле или ограничених ресура;
 • засићење боје;
 • формирање великог, пространог простора.

модели

  Потрошачи могу одмах изабрати мозаик из неколико колекција, помажући да се створи заиста необичан изглед, јединствено окружење. Мермерни производи, као што је Дуне Тоблер, наизглед лаконски и чак ригорозни, имају много варијација обрасца. Неће бити тешко купити решење за ултрамодерне и старомодне ентеријере.

  Камен даје велике могућности и за традиционални дизајн и за његова модерна читања. У сваком случају, популарни страх од хладне и тешке врсте није испуњен. Напротив, произвођачи су научили да производе производе буквално топлину. Девелопери отелотворују своје оригиналне мисли и тежње, управљајући честицама различитих величина.


  Постоје производи са мирним тоновима, рељефним текстурама и меким сјајем, визуелно проширују простор у просторији. Јединствени камени мозаици из Шпаније могу створити осећај замрзнутих капљица воде или било који други ефекат по избору технолога.

  У кухињи можете лако покупити било који узорак и уживати у његовом раду што је дуже могуће.


  Произвођачи

  Шпанска индустрија има много познатих произвођача, од којих се сваки доказао на тржишту.

  Тако се под брендом Венис производи плочица необичне величине, чији је дизајн искључиво оригиналан. Греспанијини производи су такође резултат бројних експеримената, али фирма делује као законодавациндустрије.

  Недавно је на тржиште уведен Азахар брендиран производ, који је посебно оптимизиран да олакша инсталацију и стварање атрактивног земљишта. Снажна позиција је на тржишту концерна Аранда, која је успоставила издавање разних колекција музичких производа. Технолошки процес се континуирано побољшава и напредује.
  Бренд Церамица испоручује елитне плочице. Све произведено под овом марком идеално је погодно за отелотворење најплеменитијих аристократских композиција. Купци Апарица не могу приступити производима других компанија, јер је једна од тих компанија у стању понудити до 2000 варијанти музичких композиција. Штавише, свака од њих је беспријекорно природна и строго задовољава све утврђене сигурносне захтјеве.


  Без обзира на одређену марку, шпанска плочица може издржати деструктивне ефекте абразива и агресивних супстанци. Веома је чврста и мирно доживљава озбиљно прегревање. Ожиљци и пукотине готово никад не замагљују његову површину. Не може се бојати да случајни ударац тешким предметом негативно утиче на завршне материјале. Ово се у потпуности односи на Видрепура, Езаррија, Оникса.  Савети за избор

  Најбољи дух "праве Шпаније" је живописан и живописан мозаик. Најскупљи од најскоријег су плави, љубичасти, зелени и ружичасти тонови. Најмање шарени и упорни међу модерним бојама заслужено је беж. Такмичење се састоји од његасмеђе боје, иако је боја веома променљива и укључује комбинаторно. Широк спектар узорака и монограма, као и производи за штампање фотографија доступни су потрошачима.

  Супротно популарном мишљењу, шпански мозаик није толико скуп у поређењу са италијанским производима. Најважније је јасно разликовати елитне и масовне производе. Бетонски мозаик ће помоћи да се покрије велико подручје, али ће бити корисно у јавним и индустријским просторијама. Уштедите новац одабиром керамичких композиција.


  Место мозаика у унутрашњости

  У дневним собама је корисно поставити мозаик у облику панела. Најчешће се поставља на кауч или фотељу, ау неким случајевима и на цијели зид. Али такав корак треба урадити са опрезом како би се избегле озбиљне грешке.


  Како да ставим мозаик десно, погледајте следећи видео.