Модерни шанкни уместо преграда у дневној соби: 4 погодности

Барски регали додају функционалност собиБар сталци - прилично елегантан и префињен атрибут, који дизајнери све више користе у дизајну дневних соба. Овај елемент намештаја карактерише чињеница да простор чини функционалнијим, чини просторију елегантнијом, савршено се уклапа у сваки ентеријер. У модерном ентеријеру можете поставити бар било које стилско рјешење за шанк. Међутим, ако велика обитељ живи у стану, онда није пожељно напустити благоваоницу.

Модерна преграда са баром у дневном боравку

Традиционални сталак у ентеријеру апартмана је прилично висок радни сто, допуњен конзолама. Све ово се састоји од столица са удобним ослонцем за ноге или оригиналним високим столицама. Димензије коришћеног шанка ће у великој мери зависити од висине и ширине просторије. Дневна соба се сматра идеалним мјестом за елегантан функционални бар. Дизајн дневне собе, направљен са шанком, карактерише посебан комфор и функционалност. Такав дизајн може послужити као стол за обједовање, барски кутак или мјесто за сусрет с пријатељима и забавним забавама.

Бар цоунтер - добро решење за одвајање дневне собе и кухиње

Шанковски бројач има много више предности у односу на конвенционалне столове за обједовање, као сличан дизајн:

 • Има компактдимензије;
 • Многи гости могу бити смјештени на шалтеру;
 • има посебну једноставност служења;
 • Обезбеђује атмосферу атмосфере оригиналности и посебне удобности.

Са таквим предметом намјештаја у унутрашњости модерног дневног боравка приватне куће или стана може се остварити стварност свих најоригиналнијих и смелих дизајнерских одлука.

Да би се функционалне области одвојиле, може се направити бар са столом или одвојеним кухињским острвом са трпезаријом. Такав елемент намјештаја визуално ће одвојити кухињу од дневног боравка, а домаћица ће добити више простора за имплементацију својих кулинарских талената. Бар штанд који служи као место за јело - идеална опција за оне који цене елегантну једноставност и динамику. Ова опција ће се савршено уклопити у унутрашњост стана или у кућу младог пара.

Како изгледа бар у дневној соби

У стану-студију, идеално рјешење ће бити кориштење бар-шанка умјесто партиције, јер ће то помоћи да се нагласи профињеност и јединственост креираног интеријера. У ходнику можете направити апсолутно било који стилски правац и обликовати барске столице.

Столар се прикладно и складно уклапа у апартмански студио

На посебни първи, моʻат бити:

 • Шалтер који помаже одвајање кухиње и дневног боравка;
 • Рацк, извршавање партиционих функција;
 • Одвојено острво;
 • Двоетажна конструкција.

Шалтер са којим можетеподела кухиње и дневне собе сматра се прилично функционалним ентеријером и најчешће се користи током зонирања. Стално острво је одлично за велики и пространи дневни боравак, јер се налази у центру просторије и изгледа као самостални одвојени комплекс. Сталак за шанк, који испуњава функцију партиције, идеалан је за малу собу, јер заузима доста простора, али изгледа прилично елегантно и префињено.

Двоетажне структуре карактеризира чињеница да садрже неколико рачунара, који се налазе један на другом. Ово може бити одлична опција за породице са малом децом.

Функционална шипка у ентеријеру дневне собе

Модерни бар у унутрашњости модерног дневног боравка изгледа једноставно и користи се за додатне уштеде слободног простора. У ентеријеру модерног дневног боравка, изгледа одлично, јер помаже да се нагласи елеганција ентеријера.

Избор материјала и стил барског сталка је веома разнолик

Шипка може бити направљена од различитих материјала, укључујући:

 • Вештачки камен;
 • дрво;
 • мермер;
 • Стакло;
 • Пластика.
Веома је тражен материјал који се зове коријандер, јер је много тежи од мермера, али у случају оштећења и огреботина веома је лако брусити. Овај материјал не емитује токсичне штетне материје, веома атрактивне извана, а такође и прилично флексибилне, што омогућава извођење радног столаапсолутно било који облик.

Бар можете изводити у апсолутно било ком стилу, јер све зависи од свеукупне стилске одлуке собе. Међутим, најинтересантнији и оригиналнији изглед је бар, направљен у стилу поткровља. Савршено ће се уклопити чак иу малу просторију, савршено у комбинацији са модерним кухињским апаратима, као и за већу удобност, може се налазити поред софе.

Важно! Приликом уградње шипке, потребно је инсталирати додатне изворе свјетла, јер ће бити потребно створити угодне увјете у зони за кухање, благоваоници и дневном боравку.

Како изабрати бар у дневној соби

Избор намјештаја за дневну собу, прави познаваоци колекционарских напитака и доброг драгог вина стално су размишљали о мјесту његовог складиштења. У овом случају, савршено решење ће бити мини кабинет. Карактеристика таквог намјештаја је да је могуће складиштити напитке на одговарајућој температури и са свим потребним увјетима.

Са шанком ће добро изгледати шипка истог дизајна

Бар кабинет може имати потпуно другачији стил, укључујући:

 • класик;
 • Арт Децо;
 • висока технологија;
 • Модерни и други.

Барски ормари у извршењу могу бити затворени и уграђени. Захваљујући широкој палети представљених модела, апсолутно свако може изабрати управо онај који му савршено одговара за све упите и уклапа се у унутрашњост дневне собе. Цасингормари се могу сматрати засебним комадом намештаја. Уграђени ормари могу бити додатак другом већем комаду намештаја, као што је ормар, зид, угаона гарнитура.

Практична фиока за дневни боравак

Модеран и оригиналан бар за свлачионицу за дневни боравак постаје све траженији, јер вам омогућава да створите јединствену атмосферу у кући.

Бар за пресвлачење постаје све популарнији елемент дневног боравка

Такав комод се одликује чињеницом да је опремљен:

 • Држачи за наочаре;
 • Кавези за складиштење боца;
 • Специјалне полице.

Колевка за складиштење елитних алкохолних пића може бити аматерска и професионална. Професионални сандуци за складиштење алкохолних пића су специјални поддероковани хладњаци. Они помажу да се вино задржи у посебним условима, јер је потребно обезбедити потребан ниво влажности, температуре и искључити продирање ултраљубичастих зрака.

Аматерска гардероба има посебну улогу у дневној соби као украсни елемент. Такав рубник нема апсолутно никакве посебне увјете за одржавање потребне температуре и услова складиштења алкохолних пића.

Дневна соба са баром, вртна сјеница и позорница (видео)

Правилно дизајнирана кухиња-дневни боравак, допуњен шанком, ће постати права декорација апсолутно сваке куће. Овдје можете кухати занимљива јела, вечерати с цијелом обитељи или се забављатизабава са пријатељима.

Детаљи: штандови за шанкове у унутрашњости дневне собе уместо преграде (примери фотографија)

)