Модерни сјајни зидови у дневној соби: 3 предности површине

Сјајни зид у дневној соби је у стању да визуелно прошири простор просторије. Такав намјештај савршено се уклапа у простор апсолутно било које дневне собе, изведене у стилу минимализма, хигх-тецх, арт децо, лофт, поп арт. Сјај ствара јединствен сјај, тако да је уз помоћ таквог намјештаја у дневној соби могуће креирати модеран дизајн. Сјајна површина зида помоћи ће да се добије рефлектујући ефекат који ће помоћи да се прошири простор просторије и да дневна соба постане много лакша. Таквим зидом је веома лако бринути уз употребу специјалних кућних хемикалија. Поред тога, помаже да се унутрашњост доведе у јединствену софистицираност, јер рефлектује светлост и помаже да простор буде визуелно пространији.

Модерна сјајна дневна соба

Сјајни намештај се углавном разликује од мат структура.

Сјајни зидови могу бити:

  • класик;
  • модуларни;
  • мини;
  • Комбиновано.

Традиционални зидови са сјајном површином идеални су за класичне интеријере. Модуларни сјајни зидови се састоје од засебних модула, од којих сваки може послужити као посебан комад намјештаја. Интересантна опција су угаони зидови, јер имају довољно капацитета, могу се смјестити у куту просторије и заузимају врло мало слободног простора.

Бели сјајни зид ће битиистакнути у дневној соби

Сјајни слајдови, који нису сасвим обичан дизајн, занимљиви су и необични. Такав намјештај се разликује од оригиналне локације модула, који се крећу од минималног до највећег. Малена верзија сјајног зида је намјештај мале величине који се савршено уклапа у простор чак и мале просторије. Најнеобичнији избор зидова - комбинован. Савршено комбинира све карактеристике различитих стилова зида. Комбиновани зид може имати угаоне и модуларне елементе.

Важно! Да бисте осигурали да сјајна површина зида остане што је могуће љепша, треба водити рачуна о правилној њези површине намјештаја.

Функционални сјајни намештај за дневну собу

Функционални сјајни намештај је веома тражен. Зид са фасадом бјелокости изгледа врло лијепо, јер се савршено уклапа у апсолутно сваки интеријер и чини га правим украсом.

Сјајна површина изгледа јединствено, јер је:

  • бриљантан;
  • сјај;
  • Зрцаљено.

Данас је сјајни зид најпопуларнија врста намештаја за дневну собу

Бела је врста класика и помоћи ће да се украси сваки ентеријер. Бели сјајни зид, који се савршено уклапа у ентеријер, изведен је у високотехнолошком и скандинавском стилу, изгледа јединствено. Бијеле нијансе се одликују својом посебном атрактивношћу и чистоћом, а такођер помажу у откривању љепоте.намештај

Бели сјајни намештај не захтева свакодневно чишћење, али што је најважније, направљен је од висококвалитетних материјала.

Зид се може савршено уклопити у хале, направљене у металик боји. То је некако сиво, али префињеније и племенитије. Такав намјештај савршено ће употпунити модеран интеријер, изведен у стилу минимализма. Осим тога, ова боја ће помоћи украсити стил високе технологије и употпунити стил земље.

Красивиј оригинальниј стени: белаа блисс фор ливинг роом

Сјајни зидови за дневну собу су веома тражени код љубитеља луксузних стилских интеријера.

Такав намјештај ће помоћи да се створи атмосфера:

  • простор;
  • слобода;
  • Удобност.

Сјајни зид необичног и креативног облика учиниће вашу дневну собу модерним и функционалним

Дневна соба идеално ће бити у стању да уклопи и кутију и модуларни зид са сјајном површином. Савршено се комбинира са дрвеним облогама стана од ораха или венгеа. Са таквим површинама можете да унесете контраст у ентеријер.

Сјајна дневна соба добро рефлектује светлост, што помаже да простор буде још лакши и удобнији. Можете додати сјајни зид стилским завјесама и разним прибором. Сјајни зид можете купити у апсолутно различитим нијансама, тако да је могуће имплементирати све најодважније дизајнерске одлуке.

Важно! Не користите сјајни зид у дневној соби, изведен у класичном стилу, невортх ит.

Због чињенице да сјајни зид има премаз од цаклине, он не изазива никакве потешкоће при одласку. Да бисте очистили зид од прљавштине, довољно је само брисати специјалном крпом посебним алатом.

Како изабрати сјајну дневну собу

Сјајни зид у дневном боравку изгледа одлично, јер је због великог броја модела могуће одабрати најпогоднију опцију која може у потпуности задовољити све захтјеве. Приликом одабира зида треба пажљиво размислити о локацији апсолутно сваког модула тако да се намјештај може уклопити у простор дневне собе, а да не замрзне слободан простор.

Приликом одабира сјајаног салона треба обратити пажњу на материјал који се користи за његову производњу, као и на дизајн и облик

У модерном зиду постоје специјални модули дизајнирани да пронађу бар, ТВ или систем звучника. Модул за књиге може бити отворен, затворен, израђен од стакла.

Приликом одабира зида за дневну собу, треба се сетити, сет модула вам омогућава да направите зид по властитој вољи, у зависности од потреба и величине собе. Осим тога, модули се врло лако трансформишу, па чак и без поправки могу се претворити у дневну собу, једноставно преуређивањем појединих елемената намјештаја.

У дневном боравку можете купити и готове сетове сјајног модуларног зида, и одабрати појединачне модуле за елементе. Сваки појединачни модул је различит по дизајну и декор, тако да постојимогућност стварања јединственог ентеријера у дневном боравку и наглашавања његове индивидуалности. Модуларни зидови у дневној соби изгледају непоновљиво, захваљујући прелепом осветљењу, оригиналној опреми и модерним елементима декорације фасаде. Најтраженији је модуларни намештај израђен од висококвалитетног природног дрвета. Одликује се одличним квалитетом и изузетним изгледом. Посебно су модерни материјали, као што су метал, пластика, стакло, веома популарни у фасадној декорацији. Помажу да се сјајном зиду да модернији и профињенији изглед.

Бели сјајни зид у дневној соби (видео)

Због великог броја представљених модела, сватко може покупити функционалан и удобан намјештај. Сјајни зид за дневну собу - прелепа декорација и додаци изузетном ентеријеру.

Дизајн сјајног зида у дневној соби (фотографија у унутрашњости)
)