Место за одмор са роштиљем

За сваку викендицу - то је нешто лично. У неким је то повезано са послом, а други са незаборавним одмором. У оба случаја, сама природа размишља о сочним кешапима. Да би их урадили без професионалног места за кување није баш згодно, јер сада многи туристи више воле ручно израђене властитим рукама.

Врсте жарења:

1. Брицк.

2. Метал.

3. Камен.

4. Елецтриц.

5. Гас.

6. На угљевима.

7. Портабле.

8. Фолдинг.

9. Стационарно.

Погледајте ближе три врсте.

преносиви облик су најчешће направљени од челика. Овај лонац је популаран са брзим развојем и развојем. У производњи преносних врста потребно је узети у обзир дебљину челичног лима, као да је сувише танка, онда жеравица неће дуго трајати, ако је превише дебела, онда ће бити тешко носити је.

мобилна жеравица или, како се зове преклоп, веома је лагана и удобна, тако да је савршена за људе који воле не само опуштање у својој земљи, већ и одлазак на друго место. У скупљеном облику, жеравица се без напора савија у малу торбицу. Мањак овог типа: могућа сагоревања и мали топлотни капацитет.

Стационарни роштиљ је различит по величини. Сложени на чврстим темељима. Направите га од опеке, камена или гвожђа. Најчешће је то декорација ентеријера у земљи.Недостаци: висока цена и незгодна величина.

Када одредите поглед, вреди одлучити како направити роштиљ за давање својих руку. Процес израде директно зависи од материјала.

Размислите о каменом роштиљу направљеном ручно.

То је најпоузданији и најпопуларнији, садржи многе функције, јер може кухати и месо и рибу, поврће и још много тога. Једини недостатак је висока цена.

Прва ствар коју треба урадити је пронаћи право мјесто за његову изградњу. Сјајно ако поред језера постоји рибњак или травњак. Потребно је провјерити опасност од пожара и искључити га. Да бисте средили ветар средње фреквенције у овом подручју, идеално нацртајте цртеж будућег роштиља.

Темељ је израђен на сљедећи начин: арматура се поставља на врх јаме, након чега се излије бетоном.

За производњу овог огњишта узмите ватростални материјал. Труп може бити од цигле која може издржати високе температуре. Не заборавите на простор испод роштиља за неки поклопац. Можете оставити слободан простор за складиштење угља и дрва. Камење је потребно полагати уз помоћ глиненог раствора (урањање глине на неколико дана и мешање са песком 1: 3).

Роштиљ за давање властитим рукама постаје посебан ако примијените декоративни украс. Да бисте то урадили, прво морате очистити циглу од прљавштине и опрати их. Да би изгледао необично, можете направити избор различитих камења. А онда ће ваш роштиљ бити посебан, нико такаввише неће бити