Матрамак душеци: карактеристике и варијанте модела, рецензије купаца

Матрамак мадраци су производи домаћег произвођача, основани 1999. године и имају активну позицију у свом сегменту. Марк се доказао као водећи произвођач квалитетних производа за обичне купце и ланац хотела. Мадраци марке су јединствени и имају бројне карактеристике.

Карактеристике и предности

Мадраци Матрамак се производе од природних сировина увозних добављача из Белгије и Холандије, користећи челик руске производње. Производи су израђени на високотехнолошкој опреми, која омогућава производњу модела стандардних и нестандардних величина масовно и приватно у року од два дана од тренутка наручивања. Сви производи у свакој фази производње подлежу строгој контроли квалитета. У процесу израде блока користе се еколошки прихватљиве сировине и користе се безопасне технологије склапања.

Асортиман компаније обухвата више од стотину имена душека, који се разликују по структури блока, саставу пунила и степену крутости.


Компанијски душеци имају неколико предности:

 • да су сертификовани производ, да имају потребну документацију за потврду усаглашености са хигијенским стандардима;
 • у зависности од модела, постоје три нивоа крутости блока (мека, средње тврда и чврста), чиме се шири опсег купаца различитих интереса;
 • су направљени од хипоалергенских сировина природног и вештачког порекла, које не емитују токсине, који имају антимикробну импрегнацију која искључује оштећењадушек током рада и појава гљивица, плесни, трулежи;
 • према карактеристикама кревета или кауча, различитог су облика и имају гаранцију за сваки модел до 5 до 20 година;


 • у поређењу са производима других фирми имају највиши ниво максимално дозвољеног оптерећења на мјесту - 165 кг (погодно за људе са прекомјерном тежином);
 • осмишљене су за ситнице, имају заменљиву кутију са затварачем лепе боје и дизајна, украшене различитим шавовима;
 • се разликују у широким димензионалним серијама сваке категорије колекције, дозвољавајући промену ширине и дужине подлоге, у зависности од састава одређеног корисника;
 • , у зависности од модела, имају анатомска и ортопедска својства, а због посебног слоја пунила могу имати и додатни ефекат.

пуњење

Ознака користи квалитативан тип паковања и жицу траженог пречника (2 мм). Главни учесници у распону компаније су:

 • латекс - перфорирани и густи, фино-порозни материјал природног порекла са високим параметрима еластичности, еластичности;
 • Кокосов кокос је производ који третира кокосову косу, импрегниран са малом количином латекса да би се одржала еластичност;
 • полиуретанска пена је синтетички аналог природног латекса, који се одликује већом крутошћу блока и мањом еластичношћу, која има високе практичне карактеристике и дуг радни век;
 • независне опруге "МицроПацкаге" и "Мултипацкаге" -челични елементи цилиндричног облика мале величине, упаковани у џепове од тканине, међусобно повезани уз помоћ текстилних покривача.
недостаци

Вреди напоменути високу цијену неких од модела компаније, што представља препреку за куповину душека за већину обичних потрошача. Често је разлика, у зависности од величине, очигледна у истом моделу. Лоша страна многих модела компаније је непрактична боја поклопца: бели тон материјала брзо постаје жут и губи своју привлачност. Често му је потребна нега и прање, а ако се узме у обзир и потешкоћа уклањања поклопца са додатним влакнастим слојем, ови душеци ће морати да наруче додатне рајсфере, али већ практичне боје.

модели

Владари су подељени на моделе опруга и без елемената са симетричном и асиметричном верзијом блоковске конструкције. Модели без опруга приказани су у монолитном и комбинованом облику. Први се састоји од чврстог материјала пуњеног материјала који је упакован у текстилну жбуку покривеном прошивеним плаком. Потоњи су подељени у комбинацију (густи супстрат и додатни танки слојеви) и варијанту листа (неколико слојева који се разликују по саставу и густини пунила).Асортиман мадраца предузећа је широк и за погодност је подељен у одвојене серије, које укључују душеке:

 • Стандард је класична линија тепиха, дизајнирана за просјечног купца уз прихватљиву цијену.
 • Премиум - врхунска линија мадрацаразликује се од спољне и има високе класе својстава која дуги низ година не мијењају својства, отпорна су на деформације модела на опругама и без њих, са гломазним поклопцем од пијеска и високом цијеном.
 • Елите - сложене вишеслојне структуре на бази независних опруга и перфорираних латекса, високе цијене и 20-годишње гаранције, намијењене су одређеном контингенту купца. • Инергетик је бренд лансиран 2005. године, који користи иновативни латекс материјал, перфориране простирке, масирани поклопац с рељефном површином и дворедни ортопедски модели високе вриједности.
 • Дечје и тинејџерске линије - мајка од 7 до 28 цм бесконтактних и пролећних сендвича, екосендвича, УЛТРАФЛЕКС, Емик и других са исправном подршком за дечју леђа и гаранцију произвођача на 5 година, укључујући и безметлани Топпер са латексом висине 7 цм
 • Опције за старије кориснике - Производи од 7 до 39 цм високи за старије особе, узимајући у обзир волатилност мишића, истовар тијела како би се осигурао најудобнији одмор. • Модели за хотеле и јахте - средње крути модел висине од 17 до 27 цм, са хидрофобним својствима и повећаном отпорношћу на хабање, дизајниран за кориснике свих узраста и комплекса, направљен на пролећној и бесконтактној основи.
 • Нестандардни производи - модели у облику правоугаоника, круга, овала, блока компонентиделови, за разлику од производа из других компанија нуде опције пролеће да блокира сваку неправилног облика.
 • Ортопедија бити латекс и кокосово влакно - три врсте производа (монолитна, комбинација и типа лиснато обавезно поред душека кокос влакана на обе стране, понекад три слоја латекса и редовне и перфорирани структуре). • Група душека блокови - модели до 36 цм за имобилисаним пацијената и израђени су од фино перфорираног латекса са додатком разнозхесткои и опција комбиновани тип латекса и независних извора "Микропакет" другачији рељеф јединици површине, оптимална крутост површине.
 • Вакуум (калемови) имају - посебна линија пакује машином за лакши транспорт независног извора и опруге простирке (затворен посебан филм наддушеком висине одрасле од 7 до 27 цм у пречнику и 45 цм).

Посебна категорија душеци да цустом модели су направљени са индивидуалном приступу сваком клијенту и могућности за кауч, без извора и опруга независну композитни тип латекса адитива и коирои опремљен сурроунд кукове поклопцем.Димензије

Димензије душека потпуно пријатно одушевити сваког купца. Конвенционално они су подељени у 4 групе:

 • за децу и тинејџере - величине једног предмета модел, мада се могу по поруџбини;
 • сингле одрасли -80к190, 80х195, 80х200, 90х190, 90х195, 90х200, 120х90, 120х195, 120х200 цм;
 • одрасли пола спаваће собе - 140к190, 140к195, 140к200 цм;
 • дупли одрасли - 160к190, 160к195, 160к200, 180к190, 180к195, 180к200, 200к190, 200к195, 200к200 цм

Висина модела варира у зависности од структуре блока и може да се креће од 7 до 24 цм, док је просечна висина блокова до 17 цм, пролећа до 39 цм.
Жиг добија много позитивних коментара од купаца. Корисници уочавају просечну крутост блокова, што је оптимално удобно и удобно за квалитетно спавање, одсуство страног хемијског мириса, високе перформансе конструкција и одсуство грешака у монтажи. Вакуумски мадраци компаније брзо добијају потребан облик, не деформишу се током процеса чекања на распакирање, савршено се уклапају у поставке кревета и не дају иритантан звук ни након неколико година рада, - пише коментаре купаца, остављајући повратне информације на интернет страницама добављача и форумима за намештај.

Научит ћете како направити матрамак мадраце из сљедећег видеа.