Кухињске позадине: фото и 4 идеје за дизајн

Тапете за кухињу морају бити правилно одабране у складу са стилом кухињског намјештаја. Избор тапета је сада огроман, с једне стране - добар је, чак и најзахтјевнији купац ће пронаћи своју опцију. С друге стране, како се не бисте изгубили у овом изобиљу? Још један трик - можете направити грешку са стилом. На пример, није успело да се повеже модерни кухињски сет близу стила хи-тецх, и дивна светла тапета у чајницима /чашама. Ово друго је већ из серије Провенце и Цоунтри.

Позадине за кухињу: дизајн у стилу Провансе

Шта је доказан стил у ентеријеру, данас је потребно рјеђе објашњавати. Последњих неколико година, он инспирише све више власника куће да поправи кућу, користећи ове мотиве и естетске принципе.

Ако желите и удобну, топлу, помало наивну кухињу, онда вам је потребан управо тај стил. Дрвени намјештај, могуће резбарено или са сличним украсним уметцима. Обавезно присуство слатких текстила, биљака, дивних јела и ... тапета.

За Провенце кухињског стила потребно је одабрати свијетле тонове тапета

За стилу маслине ће се уклопити:

  • Мали цвијет је најнапреднија верзија, али увијек ради;
  • У кавезу - само не веома велик, пожељно је да се користи и мали отисак природних боја;
  • у кашичицама /чашама /тањирима и другим "посуђеним" сликама;
  • Животињска природа, слике могу бити мало наивне, али нужно топле и шармантне.

Боје позадине -природно, природно. Нежан лимун, плаво звоно, лавандино поље, јоргован, ружа, извор зеленог дрвећа, итд.

Мале кухињске тапете: дизајн стилова земље

Сама мала кухиња није повезана са стилом земље. Али ако морате некако да пребијете мали снимак, осветлите ову околност на страну "малу али слатку", боље је да не смислите земљу.

Земља је рурална једноставност, природност, у којој многе душе, топлина, усвајање природности живота. И да ли можете да репродукујете такву ситуацију зависи од више фактора, од којих је један - лепљење зидова.

Мала кухиња сеоског стила може се победити тапетама

Позадине у стилу земље:

  • То је пригушено, прилично мирне нијансе;
  • То је превласт природних боја и нијанси - смеђе, зелене, теракоте, пјешчане, плаве, блиједо жуте итд .;
  • Ово је тапета с узорком који опонаша природне материјале - камен и дрво, на примјер.

Па, у тону тапета пожељно је покупити и намјештај, то је обично дрвени намјештај, можда, отворене дрвене греде на стропу (ако простор допушта). Под је изведен декоративним каменом, могућ је или са плочицом, а понекад је и украшен грубим дрвеним мостовима.

И у сеоском стилу активно се користе мале ћелије, биљни мотиви, тапете са сликом воћа и бобичастог воћа, као и једноставни сеоски прибор.

Налепница за зид у кухињи: дизајн ботанике

Ботанички отисци у кухињској декорацији - то није нешто што скуеакс моду, то је, напротив, посебанестетика која се претвара у класике. Вјерује се да је љубав према таквим "природним укључењима" посљедица вјечне носталгије грађанина из слободног сеоског живота. И покушај да се некако исправи ситуација.

Ботанички отисак се може користити на сликама, али можете и у тапетама. Тапета са сликом биљака је одлична за љубитеље еко стила у ентеријеру.

Цветне тапете у стилу ботанике изгледају сјајно у кухињи

Шта се дешава са кухињском сликом у овом случају:

  • Зелени отисак одмах чини собу динамичнијом, али без агресије и изражаја;
  • Ситуација је лишена било које канцеларије, која гријеши модерне интеријере кухиње, и постаје њежна, ружна;
  • А ако можете да одаберете текстил у тону тапета, то неће бити кухиња, већ право уметничко дело.

Не узимајте тапете са веома малим ботаничким отисцима - идите на страну провансалског. Напротив, бити храбрији, а велике биљке на тапетама су веома интересантне за окретање кухиње.

Минималистичке кухиње тапете

Минимализам је опуштање за перфекционисте. Ако нисте склони сентименталности у ентеријеру, можда је минимализам управо оно што вам је потребно.

За стил минимализма је неопходно купити лаке тапете једног тона и без цртежа

Овај стил гласања за максимални слободни простор, гдје је намјештај - врло минималан. То јест, најчешће се купују недовршени комплети намјештаја, али погледајте модуларне суставе, гдје можете све бацитисувишно

Што се тиче тапета, ту и тамо иде глатко. Купујете практичне позадине које се могу прати, што ће бити одлична позадина за такву кухињу. Без боја, без опсесивног отиска, без неплаћене фактуре. Веома једноставне позадине, вероватно за сликање, светле мат тонове. Ако је отисак компромис, он је једва приметан, мутан.

Дизајн тапета за малу кухињу (видео)

Када бирате тапете, процените њихову практичност за кухињу и размислите да ли је то позадина за собу, где сте физички толико уморни и желите да се опустите.

Успешан избор!

Тапете у малој кухињи (фото)

)