Кревет са механизмом за подизање у величини 90к200 цм: модели са бочним механизмом у величини 100к190 цм и 90к190 цм

Мали кревети са механизмом за подизање постају све популарнији. Модели величине 90к200 цм погодни су за дечије собе. Укључујући компактност и функционалност, такав намјештај штеди корисну површину мале просторије. И то помаже да се реши још један важан задатак - да се организује систем складиштења постељине, јастука и ћебади.бенефиције

Дизајн кревета је пун кревет, испод којег је ниша за складиштење. Да бисте му приступили, морате подићи душек. Главне предности таквих модела је функционалност. Осим удобног спавања, механизам за подизање вам омогућава да уштедите простор и ускладиштите ствари које нису пронађене у ормару.

Велике кутије испод могу примити не само јастуке и покриваче, већ и не-сезонску одјећу или дјечје играчке.

Иако малом дјетету није увијек лако удобно подићи мадрац, боље је ограничити систем складиштења само на кућни текстил и ствари. За дечију собу, такав модел је прави штап-копиле. Пространа кутија на дну кревета ће вам омогућити да напустите непотребан намјештај у соби и ослободите простор за игре.


врсте

Кревети димензија 90к200 цм разликују се по материјалу, механизмима за подизање и опцијама дизајна пресвлака:

  • Треба посветити посебну пажњу избору костура. Иако је база, у правилу, скривена од очију тканином са меканом пресвлаком, али сам материјал утиче на трајност ипоузданост кревета. Најчешће се користи природно дрво, иверица или МДФ. Предност би, наравно, требала бити дата низу, али такви кревети су много скупљи.

Појединачни модели иверице и МДФ нису тако издржљиви, али трају неколико година и савршено су погодни за ограничени буџет.

  • Бочни кревет са наслоном је отоман који се може налазити у углу спаваће собе. Опција подизања може бити хоризонтална или вертикална. Такав модел доводи дете у ред, јер ће покривачи и јастуци неће значити. У поподневним сатима, кревет са очишћеном постељином изгледа као удобан кауч, а увече постаје савршено место за спавање.
  • Модерни модели могу ићи усправно и сакрити се у ниши кабинета. У том случају, простор за спавање ће током дана бити скривен од очију и ослобађа већину простора. А са доласком вечери душек ће бити спуштен на уобичајену позицију. Овај модел ће вам омогућити да користите рационално место у малој просторији.Произвођачи производе кревете са механизмом за подизање различитих величина.

Поред модела 90к200 цм, популарне су и 80к190 цм, 90к190 цм, 100к190 цм, кревети 80к200 цм, који су одлични за дјецу и адолесценте.систем за подизање

Механизам за подизање може бити хоризонтални, вертикални и бочни.

Главни механизми подизања:

  • Најједноставнији и најјефтинији - ручно подизање. Таква врста стручњака сматра најсигурнијим и најтрајнијим. Али тежина места за спавање може битиВрло је тешко, поготово за дијете, па ова опција вјеројатно неће бити успјешна за дјечји кревет.
  • Оптимално у односу цена-квалитет - опружни механизам. Лакоћа употребе ће омогућити подизање и спуштање спаваћег простора без посебних проблема. Али опруге су склоне хабању и растезању, тако да живот таквог механизма варира од 3 до 5 година. Након тога ће вам требати комплетна замјена дизајна.
  • Гаслифт - поуздан и поуздан механизам. Да би се подигло место за спавање довољно је да се гура душек. Животни век 5-10 година.Препоруке за избор

Неколико корисних савета:

  • Кревети са механизмом за подизање захтевају пажљив одабир постељине. Од честих вертикалних уздигнућа, постељина и душек се могу одвојити, па изаберите лист еластичних трака за поуздану фиксацију.
  • Изаберите једноставну негу поред кревета. Најпогоднија опција за практичну тапацирање је еко-кожа, која поред тога изгледа прикладно у модерним бочним столицама.
  • Ортопедски душек директно утиче на удобност кревета и квалитет сна.
  • Када купујете кревет са механизмом за подизање, морате узети у обзир многе тренутке, али онда можете направити прави избор са максималном цијеном простора.За више информација о креветима са механизмом за подизање, сазнат ћете из сљедећег видеа.