Комплексни теретни трансформатор: предности и модели

Неопходан у току изградње или поправке је практична комплексна алуминијумска степеницаЛестница-трансформатор која се користи приликом поправке. Има згодан и поуздан дизајн. Степенице имају чврсти скелет направљен од алуминијума. Алуминијум је мање подложан корозији и механичким оштећењима. Погодан је материјал за израду степеница. Дизајн је трансформатор. Ова ставка је згодна за складиштење, јер у склопљеном стању степенице заузимају малу количину простора. Компликована структура се може поставити у шталу, и ако је потребно, добити је, брзо се распадати и користити.

Практичне склопиве лестве: алуминијумске конструкције

Склопиве лестве се израђују од различитих материјала. Али, најјаче степенице су од алуминијума. Алуминијске конструкције замијењене су дрвеним. Сада је тржиште више тражено металним степеницама. Могу бити различити. Најудобније су степенице са дизајном трансформатора.

Многи људи воле да користе колатералне мердевине у свом раду зато што су лагани и лаки за транспорт

Алуминијумске лестве имају више предности:

 • имају малу тежину;
 • Израђени су од издржљивог материјала;
 • дизајн је поуздан и сигуран;
 • имају дуг вијек трајања;
 • материјал отпоран на корозију;
 • Отпорне су на температурне флуктуације.

Постоје различити модели склопивих степеница. Разликују се у својимдизајн, висина и број секција.

Постоје две врсте степеница трансформаторског типа - склопиве и сложене. Обе љестве се користе за поправке, грађевинске и завршне радове.

Склопиве љестве су поуздане и сигурне од стојећих степеница. Може бити стационарно на било којој хоризонталној површини.

Конструкција лестве за склапање од алуминијума може да издржи велика оптерећења. Фазе се не савијају под утицајем гравитације. Фазе безбедно фиксиране

Алуминијум је јефтинији од дрвета. Због тога се користи чешће од осталих материјала за израду склопивих степеница. Има већу снагу од дрвета. Металне степенице имају велику носивост. Подноси тежину до 250 кг.

Склопиве мердевине: висина 6 метара

Љестве-трансформатор може бити било које висине. Степенице су стандардних димензија, које је утврдио ГОСТ. Склопиви модели се састоје од неколико делова. Ови делови су спојени зглобовима.

Склопиве степенице висине 6 метара састоје се од секција. Њихов број се може кретати од два или више.

Нанесите степениште висине 6 метара за различите сврхе. Користе их у високим зградама за прераду просторија: на високим плафонима у јавним установама.

Тренутно су алуминијске степенице-трансформатори из компаније Центауре популарне и тражене

Центауре лестве за склапање су поуздани и високо квалитетни производи. Дуго ће вам служити. Постоји велики избор модела из овестампс

Лестве модела БТ 3к10 произвођача Центауре (Француска) је компактан производ. Степенице се користе у домаћим и професионалним активностима.

Стъкло има следните карактеристики:

 • Укупна дужина - 6,5 м;
 • Дужина у савијеном облику - 2,85 м;
 • Број корака - 3к10;
 • Тежина - 19 кг;
 • Израђен је од алуминијума.

Модел РТ 3к7 је компактан од претходних љестава. Погодно је да се чува код куће (у остави или на балкону).

Можете радити у затвореном простору ако је висина стропа до 6 метара. Помоћу њега можете опрати свој лустер, закачити тапете, промијенити лампу.

Степенице имају висину у склопљеном стању од само два метра, ау радном стању 3 - 5,25 м. Број степени је 3к7. Постоје само три дијела у свакој дионици од седам ступњева. Такве мердевине могу издржати оптерећење од 150 кг, са тежином од 11,8 кг.

Алуминијумске лестве за склапање: висока 8 метара

Високе степенице, које се обично користе за рад изван просторија. Постоје алуминијумске степенице, чија је висина 8 метара или више. Постоји неколико таквих модела степеница.

Алуминијумске лестве за склапање, које имају дужину од 8 метара, одличне су за монтажне радове на висини

Степенице модела РТ 3х14 "Центауре" - погодан уређај од алуминијума.

Стъкло има следните параметри:

 • Тежина - 30,2 кг;
 • Број степени 3 × 14;
 • Висина производа у савијеном облику је 4 м.

Сложене мердевине овог модела су састављенеса 3 секције. У сваком одељку, 14 корака.

Степенице могу имати висину од 8 метара (висина у радном стању је од пет до девет метара).

Удобне склопиве степенице модел ЛМС

Степенице модела лсм користе се као уређаји за пењање на таван. Степенице које се склапају у поткровљу састоје се од трајне конструкције. Садржи марш и топлотно-изолациони поклопац. Поклопци су израђени од влакана, иверице или дрвета. Шарке шарки имају велику снагу и издржљивост. Са њима, љестве се лако могу довести на посао. Степенице модела лсм могу се купити у Факро-у.

Склопиве степенице-трансформатор од алуминијума одличан је за подизање поткровља

Върху производството на степеници на таваните се посочени следните параметри:

 • Висина плафона;
 • Висина поткровља;
 • Димензије кутије;
 • Величина лествичастих лествичастих и радних услова.

Степенице таквих степеништа су изведене са жљебовима. Одупиру се клизању ногу током рада степеница.

Како изабрати сложене алуминијумске лестве за трансформаторе (видео)

Металне степенице-трансформатори - неопходна ствар у изградњи, поправци и кућним радовима. Користите лестве за рад на висини. Комплексни дизајни су прикладно похрањени, транспортирани по потреби до објекта. Такве мердевине могу се састојати од различитог броја секција и степени. Одаберите степенице треба пажљиво, на основу циљева за које ћете га користити. Погодан за кућне потребелестве са малом радном висином. У професионалној активности бит ће корисно имати више степенице.

Врсте сложених алуминијумских степеница-трансформатора (примери фотографија)

)