Клизне преграде у стану, клизне преграде за зонирање

Модерни ентеријер се веома разликује од совјетских станова. Имају много новости, прорицања, па чак и нечег необичног. Оно што је достојно само апартмана-студија, о којима у СССР-у нису чули. Сада се користе необични материјали, рафинирани намјештај и нестандардне врсте планирања.

Огромну улогу имајуклизне партиције у стану . Они обезбеђују раздвајање просторија за неколико локација. Власници се не баве широким и незгодним зидовима између просторија. Клизне преграде за зонирање изгледају готово неважно, али истовремено стварају изолацију сваког дијела стана.

Које су клизне партиције у стану

Дизајн мора бити што је могуће поузданији, тако да може издржати све врсте оптерећења. Али њена лакоћа је неопходна, јер се партиција стално гура. Поред ових захтева, преграда мора да задовољи све санитарне захтеве и складно се уклапа у ваш ентеријер. За креирање таквог екрана користе се следећи материјали:

1. Стакло.Користи се одређена врста стакла које има јаку снагу. Дебљина материјала не смије бити већа од 1,5 цм. Користите мат, прозирно или шарено стакло. Облик партиције у потпуности зависи од ваших преференција. Нарочито ако наручите екран, онда ћете направити завесу било које величине и облика. Главне предности су издржљивост, отпорност на ватру, лијеп изглед и пријенос свјетлости. Пре наручивања екраназамијенити све до најмањих, будући да се стаклена завјеса не може накнадно преуредити.

2. Метал.Ако се претпостави велика оптерећења, екран мора бити израђен од метала. Одличан избор је алуминијум, издржљив је, али истовремено не компликује застор. Такви екрани се често користе у сеоским кућама.

3. Воод.Партиције направљене од овог материјала су прилично велике. Додели двоструки, једноструки, оквирни поклопац, итд. Дрво је увијек изгледало богато и профињено, због чега ће се клизне преграде у стану уклопити у сваки интеријер. Овај дизајн има високу поузданост и добру звучну изолацију.

4. Пластика.Од тога се праве преграде, као што су хармонике. Боје су у свим бојама. Главна предност пластичних екрана је преносивост. Преграда током монтаже ствара широку рупу на вратима. Да бисте га инсталирали, немојте чак ни правити рупе између зидова зидова.

Зонирање уз помоћ екрана

Они се користе за подјелу територије у цијелом стану. Можете радити у једној просторији да бисте поделили зону у радну собу, спаваћу собу итд. Преграде се користе у апартманским студијима, служе као мала баријера између кухиње и дневног боравка. Као резултат тога, када је екран отворен имате велику собу, када је затворена - неколико засебних парцела. Зонирање не допушта мирисе из кухиње у ходник, већ помаже домаћини да не одврати пажњу од кухања на доласку гостију. Клизна преграда у стану -ово јеврло практично и практично!