Клизна врата за гардеробу, питање цијене

Предности клизних врата су посебно изражене када се постављају у свлачионици, посебно зато што им је цена угодна. Доступни су позитивни моменти њихове примјене - простор између стропа и пода је спојен, а слободни простор се ослобађа у затвореном простору.

садржај

 • Зрцална клизна конструкција
 • Клизна врата за брисање дрвета
 • врата хармоника
 • разне опције

Врата могу припадати једном од многих типова ових структура. То могу бити традиционални класични модели или производи у савременим перформансама по ниским ценама. Невероватан опсег опција за такав план, можете користити производе од природног дрвета са уметцима за огледала илистаклене елементеу различитим комбинацијама и варијацијама.

Велика популарност за прераду користи фурнир који може да обезбеди ексклузивност врата по приступачној цени. Овај висококвалитетни материјал ће омогућити дизајну да задржи свој оригинални изглед током дугогодишњег сервиса. Јединствена јединственост изгледа алуминијумских профила у комбинацији са меламинским површинама.

Елегантан дизајн ентеријера врата ће бити савршено решење за високе и ниске просторије. Придржавати се романтичног стила и стварати прелепо окружење неће бити тешко ако користите клизне моделе за гардеробу, а избор производа таквог плана је огроман.

Обично се у гардероби користе врата опремљена котачима, којаЗахваљујући висококвалитетним лежајевима, лако се и лако помера када се отвара и затвара, без икаквих спољних звукова. доњи точковиимају уређаје против клизања , који спречавају врата од водилица. У већини случајева тежина дизајна се фокусира на доњу шину.

Зрцална клизна конструкција

Коришћење огледала у обради модела гардеробе - победнички курс. Ове декорације су декоративне и служе као одлична завршна обрада. Огледала у таквим изведбама касније неће бити оштећена због премаза са јединственим карактеристикама филма. Ваљци са специјалним тефлонским премазом омогућавају лакоћу и тихост дизајна клизања. Поузданост и издржљивост обезбеђујуалуминијумске или челичне водилице , чврсто фиксиране на поду.

Посебан комфор у унутрашњости, па чак и луксуз су вањски панели од природног дрвета или огледала. Дизајн огледала за свлачионицу одговара сваком ентеријеру. Поред тога што је огледало материјал структуре врата, он обавља своју директну функцију. Производи невероватне висине импресионирају машту и стварају заглушујући ефекат у дизајну, посебно ако огледало заузима целу површину.

Ако користите огледало, можете то учинити без других сличних предмета у свлачионици. Врло је згодно одјенути га или пробати одјећу. Слични модели ће бити веома релевантни у спаваћој соби у којој је тешко инсталирати велико огледало. И све овомогу се добити предности за релативно малу цијену производа, посебно ако узмете у обзир све трошкове пројектирања простора.

Јасно је да су дизајни огледалаприкладнии економични. Користе висококвалитетно каљено стакло које није склоно ломљењу. Заштитни филм на огледалима их чини апсолутно сигурним. Чак ни тачкасти ударци неће довести до великог броја оштрих фрагмената. Огледало је једноставно прекривено мрежом пукотина, а стаклене крхотине неће пасти на под.

Огледало са заштитним филмом је опремљено транспарентним силиконским заптивачем. Већ за овај дизајн монтиран је метални профил.

Клизна врата за брисање дрвета

Ова опција се сматра веома добром и има све предности клизних конструкција.Било која клизна врата укључују:

 • дрвено платно;
 • Кутија за врата;
 • Усмерен.

Често се овакви дизајни састоје од два платна, али се могу користити и појединачни. Много је одређено ширином прореза. Међу слушалицама дрвених модела налазе се плоче које украшавају врата, постоје оловке. Али они нису сасвим обични, они не иду даље од ивице крила врата. Врата овог типа морају у потпуности проћи у зид.

Дрвене конструкције за тоалет могу склизнути по ободу просторије. Поред тога, неки дизајни се могу продубити употребом специјалних касета. Његова употреба захтева уништавање зидног дела за уградњу оквира.

врата хармоника

За облачење, ови дизајни имају постељину у ексклузивној изведби. ониизгледају спектакуларно и врло практично . Делују у свакој соби. Али у њиховој гардероби, њихова практичност је тешко прецијенити. Веома су цењени због њихове компактности и практичности. Материјал за дизајн хармонике може бити:

 • ХДПЕ;
 • ратан;
 • Бамбус;
 • МДФ;
 • кожа;
 • Огледало.

Могуће комбинације свих ових материјала у различитим комбинацијама.

Разноликост опција

Поред ових карактеристика, директне и запорне конструкције из неколико врата могу се користити једна на другој.

Клизна врата се могу ставити у било коју просторију без икаквих ограничења, она су релевантна не само у спаваћој соби, већ се и савршено доказалау кухињи или на балкону . У свакој варијанти, ово решење вам омогућава да истоварите унутрашњост. Посебно практичне клизне конструкције у малим становима за повећање корисне површине. Врло добро рјешење је уклањање преграде у дневној соби, која се замјењује клизном конструкцијом. Постоји много других опција које треба размотрити у сваком појединачном случају.