Клизна унутарња једнокрилна врата и фотографије

Приликом поправке пре или касније сви се суочавају са проблемом куповине унутрашњих врата. На врхунцу данашњег популарног ентеријера платна. Они су посебно добри за мале станове, понекад постајући једино рјешење. Ароматичне структуре класичних врата захтијевају отварање одређеног простора који није увијек присутан: на примјер, крило врата може бити шире од ходника. Клизна крпа је примјењива на велике апартмане јер су удобни и изгледају елегантно. Коначно, још једна предност је њихова повећана сигурност, што је посебно важно за дјецу или животиње.

садржај

 • Врсте клизних врата
 • Клизна унутрашња врата са једном плочом
  • стакло
  • "Гармошка"
  • Цоупе\ т
  • Казна

Врсте клизних врата

Ове крпе су доступне у два типа:

 • сингле-леаф . Користе се у малим просторијама, јер имају компактне димензије. Да бисте их отворили, морате их померити у страну, што штеди простор у просторији. У инсталацији су једноставни, не захтевају присуство кутије за врата. Врата стога захтевају висок квалитет завршне обраде. Конструкцију можете поправити на стропу или зиду.
 • шкољкаши . Ако се модели са једном везом састоје од непрекидног платна, онда шкољке са двије половице које се отварају на супротним странама. Уграђују се у широку рупу за врата. Разликују се не само удобношћу и функционалношћу, већ и декорацијом ентеријера. Примењено у целокупним просторијама,чешће у дневним собама. Фиксирањем једног дијела врата, по жељи можете користити само врата.

Димензије дизајна су често у распону од два метра у висину, а од 1 метра до 1, 8 метара у ширину. Ове величине су стандардне, али се могу наручити појединачно.

Једносмерна клизна унутрашња врата

Такви дизајни могу бити направљени од различитих материјала и занимљивог су изгледа.

стакло

Такве клизне крпе све више добијају на популарности. Дизајн јечврсто стаклено платноса алуминијумском или дрвеном кутијом за врата, погледајте фотографију. Овакав тип врата омогућава одличну звучну изолацију. Отварање се одвија само у једном правцу. Овај дизајн је опремљен посебним системом фитинга. Причвршћује се на кутију врата са три или четири петље.

Стаклена клизна унутрашња врата израђена су од каљеног стакла и имају различите нијансе. Типично, цијена таквих врата је ред величине већи од обичних дрвених унутарњих врата. Они немају одређену цену, то зависи од величине и дизајна.

"Гармосхка"

Склопива клизна унутрашња облога је новина. Они представљају комбинацију,изграђену на принципу жалузина , обратите пажњу на фотографију. Помоћу ваљка и шине, врши се њихово склапање. Ова клизна унутрашња врата израђена су од различитих материјала, укључујући дрво, стакло и алуминиј. Таква клизна платна се не разликују много од врата само књигаширина и број платна. Погодни су за одвајање просторија у зоне, и добро ће се уклопити у унутрашњу декорацију у стилу хи-тецх и минимализма.

Клизни ентеријер се користи у канцеларији, кухињама, спаваћим собама. Трошак "хармонике" ће угодно изненадити, бит ће много јефтинији не само за стаклене дизајне, већ и за дрвене. Зависи од ширине и дизајна производа.

Цоупе

Недавно је популарнаунутрашња клизна конструкцијаЦоупе, погледајте фотографију. Они ће бити одлично решење за уређење куће или стана, као и канцеларије. Погодно за мале просторије, као што су кухиње, ормарићи или уски ходници. Међу предностима дизајна испред осталих класичних врата могу се издвојити економски просторни простори.

Једноклизна клизна "купе" се разликују по једноставности уградње, након чега постају или украсни панели, или улазе у зид након отварања. Таква платна су функционална, јер се могу користити као алтернатива обичним вратима или претворена у зидни панел. За извођење инсталације није потребно претходно инсталирати оквир врата, као и смањити прагове. То значајно поједностављује инсталацију и избор подне облоге.

Политика цена је на дохват руке, поред тога, може се тврдити да је она ниска и износи око 8500 хиљада рубаља.

Пенал

Илустрована на фотографији клизна унутрашња врата са једним крилом, веома занимљива и функционална. Наслов захтева принципњихов рад. Крећу се дуж зида, подсјећајући на школску оловку. Унутрашње "оловке" се користекако у канцеларијама тако иу становима . Имају добру звучну изолацију, компактну, што вам омогућава да уштедите простор. Платно "оловка" ни на који начин није инфериорно спецификацијама перформанси својих колега.

Унутрашње клизно платно "оловка" долази од модерних материјала у различитим дизајну и опреми. Имају различите нијансе, произвођачи их често украшавају узорцима или остакљењем. Унутрашња једнокрилна врата најчешће се виде у канцеларијама, јер су у стању да подрже имиџ сваке компаније.

Захваљујући уређају за затварање, клизна унутрашња вратасе крећу без буке . Имају следеће предности:

 • У најновијем дизајну, опремљен најнапреднијим покретним машинама,
 • Компактност, која увелико штеди простор у кући, итд.

Све унутрашње клизне једнострано конструисане конструкције опремљене су неопходним механизмима за квалитетно функционисање. Произвођачи већ у оквиру фабрике производе платна, опремљена комплетним сетом окова. Укључује уређаје за закључавање који су направљени од квалитетних материјала, тако да је вијек трајања дугачак.

Вреди напоменути да горе поменути системи једнособних вратаприпадају премиум класи , јер нису јефтини, разликују се по естетици, елеганцији и елеганцији.

Клизна једнострука врата у унутрашњости
48]