Класични бијели плафон: у унутрашњости

Бели строп је одувијек уживао огромну популарност и комбиниран је у сваком интеријеру, док је сњежно-бијели строп у свако доба био најбољи избор за стварање спектакуларног завршеног интеријера куће или стана. Ова боја је идеална за дневни боравак и спаваћу собу, кухињу и уред. Компетентна комбинација кристално белог и других боја ће створити невероватну атмосферу удобности, удобности и једноставног шика.

Ефективни бели растегљиви плафони: химна естетике и укуса

Данас је већина бијелих растезљивих стропова повезана са беспријекорно глатком, монокроматском површином. Упркос чињеници да су на тржишту грађевинских материјала произвођачи-произвођачи представљали богат асортиман обојених слика, љубитељи класика и дискретни шик преферирају бијеле тензије. Разликују се у структури и можете одабрати опцију која највише задовољава естетске потребе. Захваљујући белим мат затезним плафонима, можете створити мирну атмосферу, сјајно дати осећај луксуза и простора, додати светло сатену. Ви само морате да бирате.

Бела ће помоћи да се истакну елементи декор и детаљи ентеријера.

Упркос великом избору обојених слика - бијели стропни плафони остају у моди

Област примене

Без обзира на свестраност, бели растегљиви плафони нису свуда релевантни.

Изгледају најбоље:

 • у строгој класичној унутрашњости;
 • Висока и добро осветљенапросторије;
 • у модерном и невидљивом унутрашњем уређењу;
 • у просторијама са ниским строповима и недостатком природног светла;
 • У канцеларијама пословних центара.

Када се пореде декорација плафона у модерном ентеријеру, бијели растезљиви стропови, за разлику од других материјала, поуздано држе длан примата. Судите сами.

Једном популаран, суви зид постепено губи своју позицију. Зашто? Да ли сте сада спремни да покријете плафон, залијепљен траком са шавовима, полираном, китом, бојом и тако даље? Дизајн затезног стропа је лакши, лакши за његу и естетскији. Затезни строп не треба периодично провјеравати на присуство стрија и мјехурића, одсуство пукотина и гљивица, одвајање и друге недостатке.

Привјесне плочице такође губе пластичну површину затезног плафона. Мало је вероватно да ће преостали трагови поплава и жутих тачака бити ухваћени.

Бела има своју свестраност, тако да се у многим случајевима користи за пројектовање тензионих плафона

Гипс такођер постаје популаран само за оне који категорички одбијају да користе најновија достигнућа у грађевинској индустрији. Стретцх стропови, за разлику од гипса, имају глатку површину која не захтијева претходне завршне радове. Осим тога, платно конструкције за затезање лако скрива ожичење и друге каблове.

Као што можете видјети, могућности кориштења бијеле у унутрашњости су многе. Вероватно сте пре тога обратили пажњу на ову чињеницу, с обзиром на тоАматерске фотографије вољених, пријатеља и само пријатеља.

Предности белог стропа

Шта се може објаснити растућом популарношћу снежно-белих стропова? Одговор на ово питање, као и увијек лежи на површини - бијели плафони имају низ предности.

Медју њима:

 • Ненаметљив.
 • Вјерност традицијама: матирано платно повезано је с кречењем.
 • Учинак свежине и запремине сјајних површина.

Бели плафон - идеална опција за већину соба. Без обзира на структуру материјала, такав плафон изгледа стриктно и префињено, изазивајући лагани осећај носталгије.

Бели сјајни растегљиви плафони: непретенциозан луксуз

Успостављање куће или стана, размишљање о уређењу ентеријера, не заборавите на строп. Сјајна бела боја ће додати ненаметљив луксуз и углед у соби.

Снежно-бели дизајн сјајног затезања је најпрактичнији за данашњи третман плафона.

Сјајни бели плафони, због ефекта рефлексије, визуелно гурају зидове и подижу плафон. Постоји погрешна идеја да ће бијели строп брзо изгубити своју оригиналну љепоту и захтијевати ће невјеројатан труд у њези. У ствари, ако су коначно, обратили пажњу на чињеницу да када се бели сјајни плафон претвори у мат сиву, онда је довољно да га само наоружате влажном спужвом и вратите оригинално чисто бело. Па, пошто је промена боје постала изненађење за вас, то је само због једне од предности белог - ненаметљивог.

бенефицијеплатно

Осим тога, сјајан бијели плафон за растезање има низ других погодности.

Наведимо их:

 • Обим рефлексије;
 • визуелно повећање просторије;
 • неприпремљеност у бризи;
 • отпорност на влагу;
 • трајност;
 • Простор за дизајнерске идеје.

Уз помоћ белог сјајног затезног плафона можете створити оригиналан и елегантан ентеријер куће или стана

Ово је само мали списак очигледних користи. И колико их је још скривено!

Најбољи дизајнер: бијели и црвени напонски плафон

Данас се истински модеран и истовремено елегантан дизајн ентеријера не може замислити без употребе најновијих достигнућа. На тржишту завршних материјала, растегљиви плафони добијају на популарности и потражњи. Модерне и практичне помажу у рјешавању главних задатака у стварању савршеног интеријера.

е:

 • Ненаметљиво наглашен укус и стил домаћина;
 • Стварање простора и лакоће у стану или дому;
 • Равнотежа решења боје.

Правилно одабрана боја затезних плафона у унутрашњости игра одлучујућу улогу. То не зависи само од лакоће бивања, већ и од осећаја психолошке удобности становника куће и његових гостију.

Комбинација беле и боје је савршено решење за дилему избора између једнобојних белих или обојених плафона. Хармонична комбинација чистог белог и активног црвеног ће додати унутрашњост дубини и озбиљности.Захваљујући овом тандему, унутрашњост ће се тренутно трансформисати и одмах престати да буде досадна и свежа.

Потребно је да пазите на пропорције када комбинујете белу и црвену боју

Употреба црвене боје сматра се најбољом за просторије у којима је сунчева свјетлост риједак гост, а користи се иу кухињи иу затвореном простору гдје проводите слободно вријеме.

Будите опрезни! Црвена визуално смањује собу.

Али као да ме је та омиљена боја неизбјежних оптимиста привукла, требао му је одговарајућа брига и осјећај за мјеру.

Необични бијели квадрат: напетост стропова као умјетничко дјело

Данас се при украшавању плафона користе све више и више стилова. Бијели, плави, црни квадрат на стропу, са фотографским отиском или графичким узорком, представља умјетничко дјело. Савршено глатки строп брзо и без превеликог напора - само штап - вруцхуцхоцхоцхка у помахнитаном ритму живота, у којем смо потпуно заборавили чекати, навикли на готово тренутни резултат.

Дјелатности компанија за уградњу напетих плафона постају све популарније. Многим компанијама више није потребна гласна рекламна кампања - рад мајстора је боља препорука. Препоручују се рођацима, пријатељима и само пријатељима.

Квалитетан и тачан рад стручњака - најбоља пословна картица компаније

Двослојни строп за бијелу напетост (видео)

Запамтите да сте морали да разговарате о започињању поправки са собом овдеда ли су поделили контакте са компанијом о уградњи затезних плафона?

Бели плафон у унутрашњости (фотографија)

)