Керамички гранит Атлас Цонцорде: покривало са шаблоном испод оникса и са дизајном под белим мрамором, артикли из Русије, критике

У асортиману материјала за подне плочице једно од водећих мјеста у популарности и потражњи је керамички гранит Атлас Цонцорде - производи познатог произвођача, што је задивљујуће по својој разноликости.


Карактеристике

Семејство Атлас Цонцорде - Италиа. Међутим, представништва и производња овог бренда већ дуго дјелују у многим земљама широм свијета. Једна од таквих земаља је Русија, у којој су производи марке почели да се испоручују почетком 90-их година прошлог века. Да би се смањили трошкови, постављени су и додатни производни капацитети.

Керамички гранит компаније је направљен од каолина и илита, помешан са кварцним песком и изложен високим температурама и притисцима.Коришћењем најсавременијих производних технологија и савремене опреме, предузећа праве керамички гранит, различит:

 • Повећана издржљивост и трајност. Не плаши се абразивних материјала, нити трајних механичких оптерећења.
 • Отпорност на негативне факторе околине, тако да дуго задржава свој изглед.
 • Једноставност употребе. Лако се чисти чак и од прљавштине мокрим чишћењем.

 • Лоша пропустљивост, која не дозвољава материјалу да апсорбује влагу, чиме се продужава животни век производа.
 • Екологија, као иу производном процесу, користи се искључиво за особу и животну срединуСредњи материјали.


Истовремено, цена оригиналне италијанске подне облоге се разликује од доступности и демократије.

апликација

Захваљујући побољшаним карактеристикама, керамички гранит Атлас Цонцорде се успешно користи како у кућној тако иу процесу пројектовања:

 • медицинске установе;
 • канцеларије и куће пословних центара; • велики трговачки центри и продавнице;
 • игралишта испред базена;
 • кухиње и купатила.У исто време, захваљујући широком спектру (више од 80 колекција) керамичке гранитне плочице могу се покупити у било којој просторији и различитим стилским упутствима.

Фактура

Тренутно је асортиман компаније керамичке гранитне плоче са најразличитијим рачунима. Најинтересантнији и популарнији:

 • Под дрветом се поуздано преноси слика различитих врста дрвета, њихових пора и храпавости.

 • Под ониксом - изгледају сјајно и могу да оплемењују сваку собу.

 • Испод мермера, са ремек-делом имитације овог масивног али веома лепог минерала.

Поред тога, постоје текстуре које имитирају камен, цементни под и чак метални премаз. И саме плочице могу бити мат, сјајне па чак и против клизања. Потоњи имају побољшани коефицијент квачила, што им омогућава да се користе у просторијама са високом влажношћу, па чак и на отвореном.

цоллецтионс

Приликом стварања својих збирки, Атлас Цонцорде се фокусира на потражњу земље у којој се производи производе и продају.

Најзанимљивије и универзалне збирке најчешће укључују:

 • "Топлота" - један од најновијих развоја, који се први пут појавио на тржишту 2016. године. Ова серија реално симулира металну површину. У овом случају постоји избор између "коситра", "алуминијума", "гвожђа" и "челика". Величина "метал" плочице од керамичког гранита - 60х120, на овој површини, металик сјај изгледа што је могуће импресивније. Сфера употребе "Хеат" плочица - куће и станови, као и било које јавне установе, уређени су у класичном или супер-модерном кључу.

 • Коцка. Колекција посебно дизајнирана за руске потрошаче. У њему керамички гранитни елементи имитирају природни камен. Распон величина серије је 60к60 и 45к90. Асортиман укључује црне, пјешчане и сиве нијансе, али бијели "камен" изгледа најспектакуларнији. Плочице из ове колекције изгледају сјајно у јавним установама са великим протоком посетилаца (концертне дворане, музеји и др.), Као и кућне собе, дневне собе и салони.

 • «Скица» - новост 2016. Површина елемената у овој серији изгледа веома необично, имитирајући инкрустацију скраћеног дрвета од дрвета комбиноване са мрамором. Подна облога од керамичког гранита личи на древни паркет средњовековне виле или дворца и ствара романтичну атмосферу у соби. Колор колекција колекције - ракија,Руска кафа, црвенкаста и млечно бела. Величина плочице је 45к45.

 • "Етиц" - керамички гранит, практично се не разликује од дрвених плоча. "Храст", "орах", "дрво ебановине" и друге вриједне врсте дрвета могу се наћи у овој збирци. Захваљујући посебно обрађеним рубовима материјала, практично нема размака између појединих елемената, што додатно побољшава ефекат облоге од пуног дрвета. Плоче су димензија 11к90, 15к90, 22.5к90 и 45к45цм

Збирка је подељена на неколико линија модела:

 • "Етиц" - главна линија, представљена матираним плочама у облику дугачких "дрвених" плоча различитих ширина.
 • "Струттурато" - плочица у облику природног, грубо тесаног дрвета.
 • Татами. Главна карактеристика модела је присуство уздужних жљебова, који стварају илузију пода израђеног од танких плоча.


 • "Цассеттоне" - уредне плоче које стварају изглед паркета. Посебан нагласак је на могућност употребе плоче из било које друге колекције. Таква импрегнација помоћи ће ревитализацији и диверсификацији ентеријера.
 • Боттоне. Декоративни квадрати ове серије одличан су додатак претходним серијама. Ови елементи су одлични за зонирање простора у просторији и подучавање различитих узорака на поду.

Многе колекције имају плочице са шаблоном и рељефом. 3Д материјал за тражњу је сада у великој потражњи.

Рецензије

Од настанка керамичке плочице Атлас Цонцордемноги потрошачи су били убеђени у његове високе оперативне особине. О томе свједоче повратне информације многих купаца.

Оцјењујући подове од талијанског керамичког гранита, власници биљеже његову оригиналност и љепоту, свестраност и лакоћу уградње. Поред тога, један од најважнијих фактора који потрошачи позивају на дуги вијек трајања и одржавање оперативних квалитета, упркос интензитету и трајању употребе.

Погледајте како се завршити са керамичким гранитом у купатилу, погледајте следећи видео.