Керамички гранит Атлас Цонцорде

Збирни керамички гранит Атлас Цонцорде припада светским произвођачима. Производи су произведени по савременим технологијама, константно се ажурирају и усавршавају, што омогућава израду оригиналне, лепе, квалитетне плочице. Производња се одвија у највећим руским, кинеским и америчким фабрикама, њихови производни капацитети су на високом нивоу, плочице су довољне за цијели свијет. Италијански произвођач је у кратком времену успио освојити тржиште завршних материјала, керамички гранит Атлас цонцорд чија цијена привлачи пажњу купаца, посједује не само високу квалитету, већ и широку палету.
Предности плочице Атлас Цонцорд

Главне предности керамичких гранитних плочица су:
- производња плочица задовољава строге стандарде квалитета, захтјеви за оперативну сигурност су врло високи;
- Произвођачи прате најновије трендове у моди, па се сматра архитектонски дизајн, стога производи не само на висини, већ и не губе релевантност;
- лијепа политика цијена;
- производ се не боји абразивних средстава, јачина атмосферских утицаја је висока, тако да дуго времена може да одржи видљив изглед;
- плочица је под утицајем неповољних климатских речи које су јој штетне;
- чишћење је врло једноставно, плочица је дизајнирана за просторије у којима је велика пропусност људи;
- Чак и превише агресивне хемикалије које се користе у свакодневном животу неће болетиповршина;
- отпорна на влагу, практично не допушта воду;
- еколошка чистоћа производа.
огромен асортиман

Међу керамичким плочицама Атласа Цонцорде су фактурне палете боја и облици у широком асортиману. Богатство избора омогућава вам да га користите у канцеларијама, стамбеним и пословним просторијама. Збирка садржи различите величине и више од 80 серија, од којих су најпопуларније:
- Ектра;
- Привилеге;
- Веста.
Збирка садржи 6 нијанси боје, њихова текстура је таласаста или груба, резултирајућа облога не блиједи и под утицајем ултраљубичастог свјетла не губи боју. Мат плочица је привилегована, атрактивна и задржава свој изглед, чак и уз појаву малих дефеката и огреботина, просторија постаје ригорозна и елегантна. Веста дубока и чиста плочица у сјајној и мат изведби.