Карактеристика септичке јаме "Евробион": 5 процеса сервиса

Септичка јама "Евробион" ће вам помоћи да на квалитетан начин поступате са отпадом, а септичка јама у делу земље има важан задатак - искоришћење отпада. Међу популарним моделима познати прочишћивачи "Евробион". Распон модела је прилично широк, можете купити уређај, на основу потреба и финансијских могућности.

Принцип рада септичке јаме "Евробион 5"

Шпатула "Евробион" има поједностављен дизајн. Већ у првој фази почиње процес пречишћавања отпадних вода. Укупно је могуће издвојити 4 принципа рада прочишћавајућег дизајна.

Пре употребе септичке јаме Евробион 5, морате се упознати са принципом његовог рада

Принцип рада септичке јаме "Евробион":

 1. Измет се налази у првој комори, где се монтира аератор, који пумпа ваздух до виталних функција бактерија. Тамо се отпадна вода мијеша и мрви. У првом одјељку долази вода из друге коморе, што повећава број микроорганизама.
 2. Први одељак је опремљен са средњим дном са резервоаром за таложење. Добија чврсте фракције и одводе. На дну камере налази се и блато.
 3. Из резервоара, течност се сели у следећи одељак, где наставља да стоји и разлаже се под дејством бактерија. У овој комори је непропусна за ваздух, која обезбеђује снабдевање и циркулацију воде. У исто време, биофилм је уклоњен.
 4. Следећа фаза је терцијарни резервоар. Представљена је тубом са уграђеним аеросолом. Терцијарни резервоар је одговоран за ликвидацију уређаја.

Септичка јама треба увек да буде 75%воде. Овај ниво се сматра оптималним. Ако течност није довољна, отицање почиње да се креће између камера и не уклања се из уређаја.

Прочишћена отпадна вода се преноси у јаму, резервоар, филтрациони бунар.

Септички "Евробион" је прилично компактан уређај, који је јефтинији од уређаја. Дизајн има и предности и недостатке. Међу недостацима је недостатак стабилизатора, који компликује оградни муљ. Главне предности су мала тежина дизајна, једноставна инсталација и нега, добре перформансе.

Технологија септичке службе "Евробион"

Брига о септичкој јами је једноставна, што је условљено једноставном конструкцијом опреме за третман. Све радње се могу урадити својим рукама. Одржавање је слично спречавању чишћења других произвођача.

Следователно, нужно је проучити технологију септичких услуга "Евробион"

.

Септични сервис укључује следеће процесе:

 1. Потребно је пратити транспарентност течности на излазу;
 2. Сваке 3 године се препоручује да се провери стање мембране компресора;
 3. једном мјесечно оцјењује стање тенкова;
 4. Важно је контролисати присуство непријатних мириса;
 5. Проверити присуство муља у води на излазу.

Сви радови су једноставни за извођење, а њихова усклађеност осигурава непрекидан рад уређаја. Сличне акције се спроводе и код других септичких јама. Али, да би се избегли било какви кварови, важно је не само периодично прегледати уређај, већ га и правилно управљати.

Чишћење у уређају врши се аеробним бактеријама. Њихова исхрана у потпуности одређује рад септичке јаме.

Хемијске супстанце се не могу додавати у отпадне воде. Могу се користити само биолошки чисти материјали. Неотопиви отпад се шаље у канте за смеће.

Септичке серије производње "АСБАС" ​​

Распон модела је представљен септичким јамама "Евробион" у више од 10 различитих варијанти. Свако може наћи најбољу опцију међу представницима уређаја за третман "ИУБАС". Различити модели перформанси.

Познавање модела модела септичких јама лако се може наћи на интернету или у специјализованим продавницама.

Карактеристике најпопуларнијих модела:

 1. "Евробион 2". Може да преради 400 литара дневно. Ово је довољно за породицу од двоје људи.
 2. "Евробион 3". Карактерише се продуктивношћу од 600 литара дневно. Погодан за употребу од стране три путника.
 3. "Евробион 4". У току дана модел рециклира 800 литара отпада. Овај износ гарантује четверочлана породица.
 4. "Евробион 5". Чисти 900 литара течности дневно. Модел је дизајниран за пет становника.

Што је већи учинак, већи је трошак уређаја. Истовремено, на тржишту су представљени модели са већом продуктивношћу. Конструкције које могу прерадити велике количине, користе се одмах у неколико кућа.

Различити модели разликују се не само у погледу перформанси, већ и по величини и емисији из пијеска.

Сви модели имају заједничке конструкцијске карактеристике. Тако се процес чишћења убрзава захваљујућиУ облику удалителеи. Делује на површини филма отпада.

Коментари септичка јама "Евробион"

Приликом сусрета са карактеристикама септичку јаму можете наћи да произвођач тврди да је уређај - развој нове генерације. Поједностављени дизајн сугерише многе предности уређаја, али има своје лоше стране. Главна ствар је да је компанија увек узима у обзир негативне повратне информације и ради на томе да им се обрати.

проучавање повратне информације, можете одабрати добар квалитет и септичку јаму "Евробион"

Ревиевс септичке јаме "Евробион" означавају

 1. критикује дуг период о оснивању резервоара септичке, често завија рада и тешкоће у опоравку.
 2. Многи фрустрирани у једноставном септичкој јами рада. То се не разликује од других уређаја за пречишћавање.
 3. тешко је уклонити талога, као и за изградњу без стабилизатора.

Међутим, постоје и позитивни коментари о моделима. Било је велике количине пражњења ударцем. Исто тако, не може се занемарити једноставну инсталацију и коришћење уређаја. Све радове може да се уради самостално. Евакуишу талога само једном годишње, а гаранција на уређај је 5 година.

Одржавање септичке јаме "Евробион" (Видео)

При избору септичке јаме за викенд препоручује да обрате пажњу на опсегу "ИЕВРОБАС." постројења за третман отпадних вода има поједностављен структуру. Да би се одредио одговарајући уређај да помогне више коментаре на интернету и уче модел карактеристике.