Канадска врата: Сликање и уређивање властитим рукама, његова величина и карактеристике

Модерно тржиште нуди широк спектар различитих врата, који се могу разликовати како по цијени тако и по материјалу производње, дизајна, квалитете. Врата су постала веома популарна, која су, с једне стране, направљена у добром квалитету, ас друге стране, доступна су широком потрошачу по цијени. Канадска врата су у потпуности у складу са овим критеријумима. Биће речи о њиховим карактеристикама, величинама, карактеристикама, варијантама сликања, карактеристикама инсталације.

о производима

Канадска врата су производи припремљени за сликање. Њихов дизајн подразумева употребу специјалних МДФ слојева, уоквирених гредом испуњеном посебним ћелијским пуњачем. Производна технологија развијена је у Канади, отуда и име - Канадски. У далеким 1980-тим, канадска компанија Масоните је створила сличну технологију и имплементирала је у своја врата.

Предности ове опције - мала буџетска производња са одличним изгледом и одличним квалитетом. Овакве карактеристике омогућиле су технологији да заузме водећу позицију и учинила је веома популарном међу потрошачима.

Чини се да је принцип производње канадских врата прилично једноставан, али то је обмањујући утисак. У стварности, израда врата за ову технологију је прилично компликована, карактеризирана специфичним технолошким процесом. Да би се створила таква врата, користе се дрвна сјечка и разне врсте пиљене грађе, које су уситњене и сушене. По завршетку корака сушења формира се панелстискањем под снажном штампом. Панел има одлична својства и изгледа као плоча од влакана.

предности

Канадска врата имају бројне непорециве предности, које треба детаљније описати. Једна од главних предности врата произведених овом технологијом је њихова цијена. Разлика са уобичајеним дрвеним опцијама може досећи огромне вриједности - до 20 пута. Ова цијена у великој мјери одређује избор купаца.

Осим тога, таква врата су много лакша од других конструкција. Разлика у тежини може достићи значајних 500%. У овом случају, Канађани су веома јаки, у нормалном раду, неће бити проблематични. Са свим позитивним квалитетима, имају атрактиван изглед, није лошији од многих других врата. Атрактиван изглед је одличан додатак добрим перформансама.

Канадска врата не морају бити обојана. Ово такође може уштедети на коначној цијени производа. Поред тога, многи декоративни елементи, представљени на тржишту, омогућавају украшавање врата у складу са жељама потрошача. Значајан плус је чињеница да се врата лако монтирају и на уштрб мале тежине, и због дизајнерских карактеристика.

Све ове предности омогућиле су канадска врата да постану конкурентна у Русији, као иу страним земљама. Ако потрошач не треба високе вредности звучне изолације, може се зауставити шупљи дизајн и, ако је потребно- изаберите опцију мобилне верзије.

карактеристике дизајна

Врата се лако прилагођавају траженим димензијама. Приликом вагања платна на површини од 10 килограма врло је лако инсталирати. Ако структура није шупља, тежина може достићи 20 фунти, што је такође прихватљиво. Према технолошком процесу, врата грунтовиваиут која им омогућава да их лако боју у правој боји, и самостално и уз ангажовање мајстора.

Канадска врата се често завршавају разним декоративним елементима, укључујући и наочаре: и мат и витраж. Неки модели се користе као улазна врата, због тога су додатно ојачани. Посебност ових врата је могућност њиховог коришћења у купатилу и кухињи. Занимљива вањштина, као и практичност, су они фактори који привлаче потрошаче.

Модели се могу опремити различитим прикључцима, обојеним у било којој боји. Специјалне универзалне петље чине уметање ових елемената опционалним. Неки произвођачи продају ламиниране Канађане који имају посебан, елегантан изглед.

Различити модели и величине ће направити прави избор. Димензије крила врата варирају од 600 до 1000 мм, у корацима од 100 мм. Величина кутије за врата је 40к70к2200 мм.

инсталација

Уградња врата не представља значајну сложеност. Најтежа фаза је инсталација кутије. Шарке су причвршћене вијцима. Дужина причвршћивача се рачуна тако да је фиксацијапоуздани, али морате знати да вијци не морају ићи у кутију.

Процес инсталације ће бити лак и угодан као и употребом одвијача, који ће, између осталог, осигурати одговарајући квалитет носача. Када радите, пазите да млазница не скочи са одвијача. У супротном, кутија или крпа могу бити оштећени.

Након инсталације, врата се тестирају, врата се лако отварају, провјерава се присуство или одсуство дефеката и изобличења. Затим долазе арматуре, које су унапред одабране, узимајући у обзир унутрашње карактеристике просторије. Канадска врата, правилно постављена, приказана су на фотографији.

паинтинг

Ако се врата не боје, могу се огребати, потамнити, изгубити свој првобитни изглед, покрити мрљама на мјестима која су највише подложна трењу и абразији. Могуће је бојати различите структуре са одговарајућим ефектом - сјај, матирање, полуматированииа.

Сјајне боје наглашавају све неједнакости и недостатке платна, па ако врата нису бољег квалитета, боље је не користити ове боје. Полу-ротирајућа боја је одлична опција. Ова боја сјаји, али скрива неједнакости платна. При избору треба имати на уму да су неки произвођачи сјајнији, док други - мање. Мат боја крије све недостатке платна, али не и сватко је погодан због своје специфичности.

Генерално, свака боја на дрвету је погодна за бојење.Добар избор је боја на воденој бази или акрил. Такве боје могу бити обојене, дати им било коју боју. Треба напоменути да канадије нису веома погодне уљане боје. Није погодан и сјајни лак.

Пре фарбања врата не захтева никакав третман. Довољно је очистити површину од прљавштине и прашине, а затим почети са сликањем. Боја "једе" мале огреботине, дефекте површине. Површине рељефа могу се додатно обојити четком. У неким случајевима може потрајати два слоја боје. За бојење се користи ваљак који пружа прихватљив квалитет.

Према томе, канадска врата имају добра потрошачка својства, могу се сигурно препоручити за куповину, лако обојана и трају годинама без губитка квалитета.