Како загрејати конац у дрвеној кући

С појавом топлотноизолационих материјала произведених модерним технологијама, за заштиту фасада и подрума зграда од смрзавања не губи своју популарност традиционалне нити. Будући да је стругање традиционални начин у Русији да заштити базу и темељ куће или купатила од смрзавања. Размотримо аранжман и како загрејати конац у дрвеној кући.

Завалниук је гомила разних материјала (песак, пиљевина, слама, земља) по ободу купатила или дрвене куће, која служи за заштиту зграде од смрзавања. У овом случају, резбарење у дрвеној кући штити доњи део зграде од падавина и служи као декор фасаде, која се често користи као лава. Погледајмо како правилно навојити навоје, које материјале је боље користити.

Како изоловати конац у дрвеној кући или купатилу

Дрвене купке и куће, због своје околине и приступачности, до данас не губе своју важност. Уређај дизајна и технологије аранжмана дошао нам је од предака у непромијењеном облику. Промењени су само материјали који су коришћени током ерекције. Данас се традиционалним "дједовим" материјалима додају изолатори као што су експандирана глина и полистиренска пена.


Пхото Традиционална резбарење дрвене куће, пљувачка по земљи

Као и оно што можете да учините да загрејете конац, само је модерно тржиште спремно понудити програмерима разноврсне опције за тапкање у дрвену кућу. Употреба минералне вунеили фибергласа у овом случају није пожељно, јер влакнасти гријач упија влагу. Наваривање се може извести ребрастом даском, дрвеним плочама, ОСБ плочама или плочама.

Загревање куће властитим рукама

Прије почетка рада потребно је грађевински материјал припремити у потребној количини: даскама, ексерима, потребним алатима и гријачу. Прије свега, уклоните плодно тло по ободу куће у ширини од 40-50 цм од капице. Онда морате да направите чврсти труп за бодовање, тако да као резултат имате правоугаоник, сигурно се придружи сеоској кући са једне стране.


Пхото Загревање модерним материјалима

Топла изолација куће од опијума

На свакој страни куће треба да буде дрвена конструкција са трапезоидним металним профилом или профилом. Све дрвене шипке и конструкције морају бити третиране антисептиком. Онда цео рам треба да буде плетен даскама, валовитом даском или шкриљцем. Пре облагања, притиснути на врху, прво напунити кутију пиљевином, експандираном глином или другим гломазним топлотноизолационим материјалом.

Топлотна изолација објекта са керамзитом

Цлаидите је спаљена, пјенаста глина. Техничке карактеристике експандиране глине могу користити овај расути материјал за изолацију подова лага и тавана у приватним кућама. Не заборавите да експандирану глину, као што је минерална вуна, треба заштитити од влаге која долази из тла. Као резултат свих радова, кућа ће бити окружена периметарском кутијом испуњеном сваком ламинарном топлотном изолацијом.


Пхото Схеатхингокупајте се са валовитом даском

Загревање куће песком

Многи се питају да ли је могуће загријати шљунак пијеском у ријеци? Напомињемо да је дубина замрзавања тла на пјесковитим тлима прилично велика, због високе топлинске проводљивости пијеска, за разлику од ситнозрнатог тла.